Ge mig en verklighetsflykt.

Hur ska jag börja detta inlägget? Såhär, uppenbarligen. Jag får se hur detta inlägget blir. Just nu är jag väldigt ledsen och mår väldigt konstigt. Jag är osäker på om jag är hungrig eller illamående. Tanken var att jag skulle plugga och komma ikapp det jag sket i förra veckan men det kan man ju drömma om. Jag var och hälsade på morfar på hospis idag och det var jobbigt. Jag träffade honom för tre veckor sedan och lovade att hälsa på igen. Nu är det så att han antagligen bara lever några dagar till och ja, det var skitjobbigt att se hur mycket det gått utför på bara tre veckor..Jag fick åka hem, jag betädde mig som att han redan var död ungefär och det kändes bara elakt. Jag hatar detta, jag vill inte gå igenom allt detta en gång till(min farbror gick bort för ett halvår sen). Jag vill absolut inte gå på en begravning till. Jag hatar begravningar och går man inte känns det som man inte bryr sig. 
Just nu vill jag ha en verklighetsflykt. Jag vill slippa tänka. Förut kunde jag ju använda alkohol, men det går inte nu för då mår jag 5 gånger så dåligt dagen efter istället. Droger vill jag inte hålla på med. Vad finns kvar egentligen? Får skaffa mig en riktigt jävla bra bok. En riktigt jävla bra bok.. 
Nu ska jag återgå till att..göra ingenting och försöka stänga av. Som vanligt så får jag se vad som händer sen och när jag skriver igen. 

Sömnig

Hululu, trött jag är. Klockan är bara 21.01 och jag ligger i sängen och ska sova efter detta inlägget. Gick upp vid 6 imorse för att få veta vid
7 att min lektion var inställd.. Inte helt nöjd med det. Hade bara en lektion idag. Aja bättre det än att gå 8-5 typ. Sedan lämnade jag in min dator för lagning.. Det gick helt enkelt inte att använda den längre så det var bara att ge upp och lämna ifrån sig den. Det tog emot eftersom jag inte har någon dator hemma och det fanns inga lånedatorer.. Så nu är jag utan dator, känner mig naken som fan. Aja, hoppas de lagar den snabbt!
Idag har vi även haft visning på huset. Vi har haft kanske 5-7visningar nu så är jävligt trött på det nu, trött på att städa, hålla det fint, inte hitta grejer, ha folk som tittar i mitt rum(!) osv. Jag tycker inte ens om att folk nuddar mig på spårvagnen och här har vi främmande människor som klampar omkring i mitt hus och mitt rum. Det är inte kul alls och jag är livrädd att de ska sno något.. Aja vi har ett bud på huset nu iaf och även om det är lite lägre än vi egentligen vill så är det ett bud iaf.
Men men, nu ska jag sova, godnatt!


Argsomfan

Alltså, jag vet inte om jag förväntas vara trevlig runt 6 på morgonen, för den som tror det tror väldigt fel. Jag varken kan eller tänker vara trevlig vid denna okristliga tid. Stå inte ivägen och lägg inte dina saker ivägen för mig för de/det kommer att flyga. Bryr mig inte så mycket om vad eller vem det är, bara..prata inte med mig och var inte ivägen innan ~8tiden, för jag är inte vaken eller mig själv då. Jag har i vanliga fall ett ganska okej morgonhumör, sålänge jag slipper gå upp innan 8/om ingen är hemma och jag får lov att vara ifred.
Jag tycker inte att det är helt okej att köra upp folk som går i trean på gymnasiet så här tidigt, TRE dagar i rad dessutom! Tre dagar i rad ska jag gå upp vid 6. HUR FAN SKA JAG LYCKAS MED DET? Nu har jag slavat i gymnasiet i två år, trean borde vara lite snällare, men neeeeej. Jag slutar dessutom 4 på fredagar. Vem fan lägger våra scheman? För seriöst den personen hatar visst våran klass. 
Nu ska jag återgå till att sura..

RSS 2.0