Jajamensan.

Jag har insett att jag väldigt ofta börjar mina linlägg med att berätta om hur trött jag är. Himla rolig inledning! 
Jag orkar inte duscha, och jag orkar absolut inte titta på såpa-såpan på tv. Så jag bytte ju såklart kanal. Till 6:an. Jag tittar nämligen bara regelbundet på 6:an och 3:an. Och ibland på 4:an också.. Men ja, nu sitter jag fast med ett kolla på tv-shop. Jag skulle ju kunna byta kanal, men då är jag ju utanför min confort-zon. Haha är det bara jag som är sådan eller är jag bara dum i huvudet? Sen orkar jag inte leta upp mina kanaler igen. De ligger inte på rätt platser.. '
Jag är så trött på zumba reklamen. Jag testade på zumba på gymmet 2-3gånger per vecka i 2-3månader. Nu så ska jag berätta det enastående resultatet: Jag gick ner såhär många kilon: 0! Woooohhooo. Fan va bra det funkade? Fan va det stör mig. De bara ljuger hela tiden. Är så trött på den reklamen, kan den nätan utantill dessutom. Usch.
Eh ja, nu ska jag nog återgå till vardagen och gå och duscha, hämta tvättkorgen, sminka mig och klä på mig. Bläää jag är så trött. :(

Jag älskar sommarlov.

Fruuukost!
Kände mig sådär nyttig när jag åt frukost idag. Fruktsallad och thé. Men det är skitgott verkligen!
Blev uppkörd vid 9 imorse för att jag skulle vara hundvakt. Vaknade igen vid 09.45 och hade försovit mig. Väldigt smart. 
I tisdags åkte jag hem till Sandy för att vara hundvakt. Så vi babblade i kanske 5-6timmar ,om inte mer. Det blev väldigt mycket thé med. Slutade med att jag sov där och att vi satt i hennes rum, jag spelade The sims 2(<3) och hon spelade något gamecube spel. Det gjorde vi väl i kanske 4timmar? Har inte så bra tidskoll så siffrona stämmer inte alltid.. 
Så igår vaknade jag vid halv tolv. Hämtade kaffe till mig och Sandy(man vill nämligen inte väcka denna människan utan kaffe, du blir slaktad eheh) och så babblade vi i hennes säng en stund osv. Guuuuud vad intressant detta är att läsa känner jag nu. Men ja, vi gjorde ingenting i några timmar och sen så sminkade Sandy oss och vi drog in till stan. Min mamma var jättesnäll mot mig och gav mig 200kr till ett lisebergskort. Hennes anledning var "Men du har ju faktiskt inget sommarjobb och inga pengar.." Känner väl snarare att jag borde straffas för att jag inte letade tillräkligt hårt/fick något?
Väl inne på Liseberg spelade vi lite och sen kollade vi på Floggin Molly! Det var jävligt bra. Riktigt roligt att kolla på även om jag inte lyssnar på dem. Dock så var det lite puttandes och knuffandes. Jag HATAR folk i publik. En kille sa typ "ursäkta" och gör man det vill man gå FÖRBI. Men neee, han ställde sig PRECIS framför oss så vi inte såg ett piss! Jävla idiot och jävla subba sa jag nog säkert 5 gånger i halvtimmen. Sen var det en idiot som hade en Irlänsk flagga(som han höll åt fel håll, enligt Sandy) och han höll den fan framför ansiktet på mig så jag inte såg ett piss. Var så galet nära på att ta fram tändaren och sätta eld på skiten, MEN, jag kände att det skulle bli ett jävla hålligång och typ hets mot folkgrupp osv. Orkade inte riktigt det.. 
Och idag ska jag göra absolut ingenting! Förutom att laga mat då. :D

Smink ala Sandy Fännfors!
Jag hatar att man inte kan vrida bilder på blogg.se, fixa det kanske?
Vackraste bilden någonsin! Sandy och jaaag.:>

Galet bra helg!

Åh herregud, jag är så galet jävla trött. Har haft världens roligaste helg verkligen, men det tog som fan på mig. Så idag tänkte jag faktiskt göra ingenting alls. Bara lata mig heeela dagen. Och det ska bli skitsönt. Även om jag haft jätteroligt så gillar jag att slappa med.
Fredag!
I fredags gick jag upp vid 9 och åt frukost etc, blonderade håret och sminkade mig. Sen kom Julia hit och vi gullade lite med valpen och sen drog vi till Metaltown. Och fyfan va geggigt det var utanför. Fick väl köa i kanske 20min ungefär. Väl inne var vi glada och peppade, gick omkring och hälsade på människor man kände etc. Sen gick vi förbi öltältet och där hittade vi Sandy och Simon. Vi pratade så gott det gick men jag och Julia vandrade vidare och satte oss och chillade. Sen kom Sandy och Simon och slog sig ner hos oss och lite sådär. Hände inte sådär jättemycket under dagen men jag såg Raubtier, At the gates och System of a down(SOAD).
45miuter innan SOAD skulle spela gick vi och ställde oss för att få bra platser. Vi stod ungefär i mitten av publiken. Men när de väl började spela insåg vi att det var en dum idé att stå där. Det var ett så otroligt tryck! Alla puttades framåt och det var hemskt, det var jättejobbigt. Efter kanske 2-5min känner jag att jag får svårt att andas och får panik för jag gillar inte stora folkmassor egentligen och det kändes absolut inte bra när de tryckta som de gjorde. Så jag sa till Julia att jag kommer få panik, jag måste komma ut. Så hon tog mig i handen och drog ur mig ur publiken. Väl ute får jag verkligt svårt att andas och börjer mig ner och håller mig på knäna och vägrar få panikångest. Jag vägrar jag vill inte, inte då. Jag lyckas tygla mig och får lite vatten och börjar må bättre. 
När ordningsvakterna börjar gå in i publiken och dra ut människor som är riktigt skadade, då mådde jag illa. En ung kille, kanske 17-20år någonstanns håller runt två vakters axlar och hoppar fram, han kunde knappt gå på något av benen. Nästa kille sitter på knä på marken och en vakt verkar som han ger honom hjärtmassage eller något åt det hållet. Sen såg vi en kvinna vid öltältet som höll sig om huvudet och blev bortledd av en vakt, men hon hade troligen inte varit i publiken. 
Efter allt detta lyckas jag ändå njuta av SOAD. Jag var galet glad att jag fick se dem, trots det som hade hänt. Jag sjöng med i varje låt och var så glad att jag äntligen fick se dem live. Jag kommer nog aldrig glömma detta.
System of a down, live på Metaltown

Lördag!
På lördagen gick jag upp vid 12. Trött och sliten tjej som ville ha kaffe. Åkte till Metaltown och var där vid 4, mötte upp Sandy och Simon och vi gick in. Såg Arch enemy, Meshuggah, Cradle of filth, Bring me the horizon, Deicide, Hellzapoppin(freakshow) och Korn. Det regnade dock hela jävla dagen. Jag gav bort min poncho till Sandy eftersom hennes smink skulle blivit förstört annars. Så jag var väääldigt blöt hela dagen. Men jag blev inte förkyld! Orkar dock inte skriva skitmycket om lördagen, för vi såg en massa band och åt och såg mer band typ. Och fick träffa Libbe! Vilket var riktigt trevligt faktiskt. 
Korn var dock ett jättebra liveband! Jag har aldrig lyssnat på dem, men det var kul att se dem ändå! Och Julia var glad, och det är alltid kul.:D Sen när vi skulle hem så kramade jag ut min tröjärm, och ja, det kom ganska mycket vatten.. Tröjan var skittung dessutom. Yeah! Meneh, det var ju faktiskt festival. 
Sexiga Sandy i min lisebergs-poncho!

Söndag!
På söndagen drog jag mig upp ur sängen runt halv tolv och gick ner för att käka något. Blev glad när jag slapp baka kladdkakan som jag hade lovat att baka. Sen drog vi oss mot slottskogen för att gå på 97års-kalas! Sen drog jag och bror till stan och träffade Dzana och Cicci och köpte pressent till Evelina och lite glad till bror. 
Sen tog vi spårvagnen till Kortedala och letade oss hem till Evelina där det var kalas! Ingen tårta tack och lov.. Men det blev singstar och sällskapsspel blandat med chips, godis och dricka. Riktigt trevlig avslutning på helgen måste jag säga! 
Men, nu tänkte jag faktiskt gå ner och äta frukost. Ehe, sådär klockan 13:50. 
:>

Något bra kompenserar vi med något dåligt.

Man ska inte hålla i matglada valpar när mamma fixar med hundmaten. Då slutar det såhär. 
Kände att idag har jag lagat mat, varit med Sandy, varit hundvakt och städat rummet(det är SKITrent ahhahaha, och man kan se golvet för ovanlighetens skull). Duktig tjej. 
Imorgon är det METALTOWN(mt) och jag är glad som ett avel. Blir dock uppsparkad kl 08.30 för att vara hundvakt i 20min.. Fast det är lika bra för då är Janne hemma vid 9 och då har jag 4h på mig att blondera håret och sen fixa mig. Inte för att jag behöver så lång tid, men men. 
Tänker dock sura lite på mt eftersom man inte får ta med dig paraplyn, inte flaskor med kork(som att jag tar med mig en flaska utan kork.), inte systemkameror och det kan jag överleva, ingen egen mat = man MÅSTE äta där. Det är svindyrt och skitlite mat. Så jävla dumt! Jag ska vara där i ca 12 timmar och ska jag behöva lägga ut typ 400kr på MAT? Då svälter jag fan hellre. Jävla idioter. De enda de bryr sig om i år är pengar verkar det som. Man kan campa = kostar pengar. Det ligger långt från stan och man måste käka på omrdet = kostar pengar. Man kan köpa ett busspass(för typ 200kr?!) = kostar pengar. Är inte biljettfan dyr nog?! Stör mig.

Gillar läget!



Yeeeeeeeeaaaaaah! 
Sandy och jag hämtade ut våra metaltown-band idag. Är skit glad och så jävla peppad. System of a down, here I come.<3 
Sen chillade vi som fan och sådär. Ingenting jag orkar babbla vidare om. 

Just precis nu kollar jag på The bachelorette, eller okej, precis NU är det rekalm för program på 3:an. Det är jätte intressant. Ali har precis fått reda på att en kille som är där har flickvän! omg omg, nu ska hon konfrontera honom. Underbart. Sitter uppe till 12 varje natt och kollar på detta. Njuter av att kunna sova när jag vill, för jag har sommarlov! Jag älskar känslan av att vara ledig hela sommaren och slippa arbeta. Visst jag är pank som fan, men då får jag väl vara det! Får lite pengar av mamma för att jag hjälper till. Så det är snålt med pengar men jag överlever. Fyller ju år(18 till och med!) den 21juli så hoppas att jag får pengar av släktingarna så jag kan leva lite roligare. Hoppas även jag får lite jobb som personlig assistent. Skulle vara väldigt roligt, verkligen.

Mysiga underbara söta Ante.

Här kommer en massa bilder på Ante, den nya familjemedlemmen. Han är helt sjukligt söt och otroligt gullig och väldigt, valpig. Man blir bortskämt och van när man har väluppfostrade hundar, verkligen. Är hundvakt nästan varje dag, men det stör mig inte alls. Idag när jag passat honom kom mamma hem och gav mig tre st handdukar som jag kan sminka av mig med och en eyeliner-penna. Blev jätteglad!:D
Men nu orkar jag inte alls skriva mer, somnar vilken sekund som helst nu..

Trött,trött,trött.

Åh herregud, jag är så trött! Skulle jag tillåta mig själv skulle jag ha somnat nu, och klockan är 18. Har även ont i huvudet. Hoppade över agilityn(ehehe, hoppade över) idag pga. huvudvärken. Och då känner man ju att man borde göra lite nytta på annat sätt typ som att färga håret eller i alla fall duscha, men jag orkar inteeee. Tänker bara att jag gör det sen eller i morgon. Det är så galet tråkigt att färga håret. Orkar absolut inte. Kanske duschar i morgon bitti.. Right.. Fast det blir nog så. Då behöver jag gå upp vid 9. Och nu tänker jag högt. 
Meneh, ni får denna vackra bild på mig eftersom inlägget är skittråkigt:


Sommarlov nu, jatack!

Uuuh, ligger i sängen och svettas som en gris. Är helt inställd på att det är sommarlov eftersom vi varit lediga 5 dagar nu. Men imån är det skola. Och det känns jättefel! Är helt inne på känslan att jag kan vara uppe hur länge jag vill, sova över hos folk när jag vill etc eftersom jag inte behöver gå upp tidigt och inte behöver tänka på något med skolan. Älskar när det verkligen är så, men när man är inställd på det och det inte är så, ja, det är fan jobbigt. 

Ska upp till skolan imån, eller ja, vi ska till slottskogen och picknicka/spela brännboll, fotboll, kubb osv. Inte så jobbigt kanske. Men, jag vill hellre chilla på livet, dra ut en stund mot kvällen och göra vad jag vill. Gash, sommarlovet är nära och jag längtar sönder!

West coast riot biljett, 300kr.



Säljer min West coast riot biljett för 300kr. 
Kommentera om du är intresserad.(:

Äntligen lite kläder!

Känner mig som att jag inte varit hemma på flera dagar. Typ en hel helg. Men egentligen åkte jag ju hemifrån igår vid halv två. Drog in till stan och mötte upp Sandy vid Järntorget och sen letade vi lite jobb till henne. Men, det gick väl inte överdrivet bra.. Så vi drog vidare till Nordstan för att shoppa lite till mig.:D Hade 600kr som resulterade i detta:
Blåa zebra shorts från shock: 298kr.

Blått leopad(?) linne från H&M: 129kr
Rosa shorts från H&M: 50kr

Och en massa strumpor från H&M: 69kr

Ofattbart.

Ibland känns det så otroligt overkligt att jag har fått tillbaka min bästa vän. Personen som förstår mig så jävla bra och hjälper mig med allt. Har svårt att förstå att vi är vänner igen, ska snart åka och träffa henne och jag är skitglad. Ibland har man verkligen tur i livet. Man ska verkligen hålla fast i sina nära vänner. Man kan älska en person men inte älska valen denne gör. Men man ska inte låta de valen förstöra en vänskap(om det inte är något extremt eller elekt etc).
Ne, fyfan va jag är glad!:D


<3

RSS 2.0