Slitochsläng

Snodde datorn medans den för en gångs skull var ledig.:D Idag har jag blivit livrädd pga av en film och en irl. Var inte alls kul.: ( Bara plågar mig och skrämmer sönder mig. Inte alls okej.
Dessutom har jag något som stör mig i ögat. Det är otroligt irriterande. Faktiskt.
Och klockan är 02:13. Jag är vaken, det är heeelt otroligt. brukar vanligen sova vid typ..senast 12.
Har iallafall haft en sjukt bra kväll! Orkar dock inte gå in på detaljer. Ska snart sova i detta kokheta rum. Kommer nog inte gå så bra, eh. Jao.
Natti.

:D



Äntligen har jag köpt ny hårfärg, blekmedel, foundation och puder.:D 
Och ni får lite cambilder bara för att.:> Jag kan faktiskt inte ladda in bilder i min Mac från min Cannon.

Vovvee


Ursäkta boobflashen. Men jag harinte batteri nog att hålla på i photoshop. Eller så vill jag att ni ska se 90% av mitt bröst. Det kan ni ju fundera på.
Iaf; puss på hund för hon är cp ful när hon sover.:D

Babbel, för ovanlighetens skull.

Nu har jag äntligen höstlov. Snacka om välförtjänt. Sitter nere i skol"källaren", även kallad Schacksalen, och väntar på käraste Sandy, sen drar vi oss mot Ed's och ska sällskapa storebror när han tatuerar sig.:D Sen ska vi vidare mot stan och köpa skit. I alla fall Sandy. Jag vet inte om jag har pengar än nämligen. Ska faktiskt kolla det efter detta. Bra att jag påminner mig själv.(:
Eh ah. Mitt höstlov är inte planerat än så jag får se vad jag hittar på.^^ Blir nog inte så mycket bloggande hah.:D

:D

Idag ville jag inte alls gå upp. Somnade om i en kvart. Lyckades ändå få upp mig ur sängen. Är dock rädd att om jag lägger mig ner, somnar som på 2 röda sekunder.D:
Idag ska jag till skolan, ha två lektioner, sitta och vänta på Sandy i 2 timmar och sen åka och kolla lite när brorsan tatuerar sig. (: Sen ska jag och Sandy köpa lite smink till henne och när brorsan är klart vid senast 7 antagligen så ska vi käka pizza.:D:D:D 
Nu ska jag lyssna på Kent<3


Även om jag släppt dig, och inte alls borde bry mig är det ju klart det gör ont att se. Hoppet fanns ju där, en gång. Även om det finns andra, en annan, så är det väl klart att det känns.

Bläääoooororeroeorjgkvdmkö

Nu sitter jag på datorkunskapen och vill dö lite. Provet gick bra som fan dock. :D Tror jag.. Hoppas på det. Får jag inte minst vg kommer jag att bli sjukt ledsen. Nu har jag faktiskt lagt ner energi och pluggat! 
Jag har ont i mitt vänstra ben. Med andra ord är det för kallt ute och jag har för lite kläder på mig. 
Nu ska jag sitta här i en timme till och hålla på med Word och sen ska jag vänta i en timme fyrtio minuter för att ha idrott. Uuh. Men men, under den tiden kan jag plugga och lyssna på Kent. Åh kent.<3

Morgonraaageee

Mitt halsont är borta och jag kan inte beskriva hur otroligt skönt det är.:D Så sent som igår gjorde det skitont, sen på kvällen var det praktiskt taget borta och nu är det.:D Bara när jag får uppstötningar som det fortfarande gör ont. Hm, min bh gör ont.

Nu ligger i sängen, glor Fran Fine som vanligt på morgonen. Älskar det programmet.(: Måste vara med på idrotten idag och det suger hårt då jag hatar idrott. Varför måste skolan "ta ansvar" för vår hälsa? Är inte det VÅRT problem? Och om de vill prata hälsa så kanske vi ska förbättra skolmaten lite istället? Hah? Vi får sämre mat än vad min jävla katt. Oavsett om jag käkar eller inte är jag lika trött och hängig och hungrig. Man säger att man blir hungrig efter en timme om man käkar McDonald's, jag kan stå mig en hel dag om jag käkar donken, käkar jag skolmaten är jag hungrig efter 10minuter. Hm, kan det vara så illa att våran skolmat är värre än McDonalds maten? Är det inte jävigt illa om vi trycker i oss mat som är värre än det VARJE DAG? Känns inte sådär nyttigt. 
Men, för att kompensera upp den lilla mat man får i sig i våran skolmatsal ska vi ha en och en halv timmes idrott! Jajamen, det kommer att göra susen. Vi kommer bli otroligt fina, smala och väääldigt hälsosamma. 
Jag har aldrig vart något fan av skolmaten. För att i min uppväxt fick vi riktigt, hemlagad mat och ingen jävla halvfabrikat. Jag hatar halvfabrikat. Och det får jag äta 5 dagar i veckan. Det är inte okej. Varför gör vi inget åt det? "Vi har inga pengar!" hepp. Men vi kan bygga ett fett jävla hjul i hamnen, DET ar vi råd med! Vi bygger ständigt om/ut stan. Det har vi också råd med. Men att lägga några tusen på skolmaten här i Göteborg kan man INTE göra. Det är ju dumt att dem som är framtiden blir välutbildade, orkar att lära sig och inte kommer vilja ta hämnd på sina politiker senare.(: 

Dessutom har vi dålig äldreomsorg, är det någon jävla hämnd eller? Jag känner att det är ett otroligt smart och moget system vi har.(:

Randombabbel

Funderar starkt på att gå och lägga mig. Eller?Är jävligt trött och ska upp 6 imån. Meneh, har ingen lust att sova för att jag måste. Helst vill jag bara sjukanmäla mig torsdag fredag och bra sova, drömma och sova änu mer. Jag vill drömma bra och vackra drömmar om underbara människor. 
Meeen det går inte. Och i morgon SKA jag vara med på idrotten! Skippade franskan idag för jag orkade inte. Kändes så jävla onödig. Har dessutom ont i två tänder, en uppe och en nere. Precis vid varan. Döööö. Har precis borstat bissarna och då blev det så mycket värre. Ilningar.</3
Eh, ja. Nu ska jag stänga av. Eller ja, fälla skärmen, min dator är aldrig avstängd. (Y) Fast imån, efter att Gunnar har hjälpt mig med en mask i ps ska jag starta om datorn, bara för att jag får dåligt samvete om den är på för länge i sträck. McÄllzkling kanske inte mår så bra av att bara vila. Hah. Eh ja. 
Jag vill bara snacka med dig, hela hela hela tiden. Vill inte att du ska lägga dig, vill inte att du ska dra. Vill bara prata, hela hela tiden. Tyvärr kan jag inte kräva detta. Men, önska man man ju. Hela tiden.

Pluggiseeeenn.

Nu sitter jag lyssnar på kent och älskar varje sekund utav det. Har pluggat i en och en halv - två timmar nu. Druckit upp mitt te och Efterlyst börjar om 5 minuter. Då måste jag stänga av musiken.. men, åh jag vill inte. Kan plugga minst en timme till bara jag får lyssna på Kent.<3 
Samhällesprov imorgon! Peppa. Nu siktar vi mot mvg! 
Förövrigt önskar jag att jag kunde sjunga, och ta alla med storm bara med min röst. Men den gåvan fick jag inte.: (

Y'ep.

Jag är trött. Och orkar inte klä ut mig.

Snodde mammas jeans. Sånna man hade "på hennes tid". De är väldigt tajta och jag är förvånad att jag ens fick på mig dem.

Illa.:(

Aj aj aj. Min hals gör ont. Inte sådär som det brukar. Har antagligen sträckt halsmusklerna eller något. Varje gång jag sväljer gör det ont ända ner till magen och ah. Mamma ska ner till Angered Centrum och köpa panodil brus till mig. Har för ont för att svälja tabletter.:< Söt mamma.<3
Hon tyckte även att jag såg febrig ut. Och jag somnade förut och sov i 2 timmar. Tror jag är lite små sjuk.:(

Köpaköpaköpa.

Nu ska jag göra en sådan där måste ha lista.:D Snart rullar ju pengarna in!
Jag tror jag får ca 900kr. Och 300 ska sparas till ett fritidskort och 100 kr till behov.Ehe. 
Då är det 500 kr kvar. :D 
Jag måste ha hårfärg och eyeliner.


Fast svart då.(:

100kr nagellack. Fast det får ni ingen bild på.:D 
140kr på hårfärg:


Och den ska jag blanda dem.:D Hoppas på ett BRA resultat nu! 
Då är jag upp i 340kr. 
Och så typ linvätska. Men vad nu det kostar vet jag inte. Och 25kr på ppiller Hm... Sen var det något mer. Men jag minns inte.:D

Söndag!

Jag och Sandy har en sak vi kallar feministsöndag. Det är en dag som vi klagar på allt, främst män faktiskt. Därav feminist. Vi är inte precis några feminister egentligen. Det är bara en rolig grej. 
Idag vet jag inte om vi ska ha det eller inte. Vi är fattiga, har umgåtts sen i fredags eftermiddag och jag vet inte om hon sov borta igår. :o 
Men min feministsöndag började med att jag vaknade, gick upp och hämtade datorn och ja. Sen så skriver en kompis till mig. Han har ny flickvän, IGEN. Det är typ 3:e på ett halvår. med max en månads uppehåll mellan förhållandena. Fan va irritera jag blir. Dessutom börjar hon(hans flickvän) undra hur jag gör med mitt hår oh säger att hon funderar på att färga håret i den färgen. Han har alltid sagt hur han ääälskar mitt rosa hår. Vill ha mig som tjej etc. Jag vill inte ha honom som min pojkvän. Fan va jobbigt det hade varit. Så jag blir lite fundersam över varför hon vill ha min hårfärg helt plötsligt? 
Iallafall så har de varit tillsammans en vecka tror jag. Om ens det? Och åh vad han älskar henne. Hon är den mest underbara flickvän han någonsin haft. Jag hatar nykära människor och jag hatar folk som alltid snackar skit om sina ex och när de har en ny så är hon mycket mycket bättre än hans förra. Jag menar, om han älskar alla sina tjejer liiite mer för varje ny. Då kan han ju knappast ha älskat de första? Så jävla löjligt. Räcker inte ordet älskar längre? Och att de dessutom säger det efter en vecka gör att jag vill strypa honom. 
Ännu bättre kommentar från hans sida: Men mitt senaste ex hade jag ju mest för att jag inte ville vara ensam.
WHOOOO, stanna där. Ursäkta? Du var tillsammans med någon utan känslor? Det är ju otroligt snällt mot personen. Sen sa han även att hon visade ju sig vara helt fel i huvudet. Hur fan hade du reagerat om du fick reda på att personen du är kär i bara har dig för att inte vara ensam? Förbannad. Snacka om att behandla någon illa. 
Ännu roligare blev det när han tyckt jag var tjurig och frågade om jag hade pms. DÅ blev jag förbannad. Om det nu råkar vara någon kille som läser detta, tryck in detta i skallen: En tjej kan vara sur UTAN att ha mens. Lika logiskt som att ni kan ha ont utan att vi har sparkat er på kulorna.
Han vill hitta sin livspartner. Okej. Men, livspartner är numera ca 20 år. Efter 20 år med en människa är man nog väldigt trött på denne. Och då sitter man dessutom där med 3 barn, en hund och en volvo. Så då kan man inte skilja sig. Tillslut så börjar någon vänstra. Om inte båda då. Och man kan ju inte skilja sig. Då blir ju barn, hund och volvo ledsna. Sen är det ju ganska jobbigt med. 
Usch, jag hatar Svensson livet. Hur kul kan det vara? Det komiska är ju också att vi lär ut om hitler i skolan för att misstaget inte ska upprepas. Inget fel med det alls. Tycker det är jätte bra och dessutom intressant. Men problemet med livspartner och leva lyckligt i resten av sitt liv failar ju ca 200000000 gånger per år. Varför lär vi inte ut det? Att man ska vänta lite och att skaffa barn, hund och volvo inte är det viktigaste när man är 25! 
Aja. Vill man leva ett sådant liv så varsågod. Jag tänkte inte göra det iallafall.
(Så kommer det bli så ändå Pepepepepepepe.)

TÖNT



Jag är inte poppare! Jag är tönt.
:D 
Fick låna dessa av bästis. Asfula! Och just därför har jag på mig dem. 
Jag ska vara tönt på halloween i skolan förövrigt. : >>> Någon som vet vart man kan hitta en fake tandställning?:D 
Och gärna förslag på riktigt töntiga kläder. :D

Babbel.:D

Nu sitter jag i skolan och har sluutat.: > ska hemåt nu och typ, käka lite kanske. Sen ska jag antagligen sova hos bästis.:D Innan jag går hem borde jag gå på toa. Fast jag sitter i "källaren" och då måste jag gå upp för en massa trappor. Jag orkar inte det. :((( 
Skulle gärna haft lite pengar och köpt typ.. donuts. Åh, älskade tjockismat.<3 Har dock inte ett öre. Funderar på att låna av min käre bror. Måste ringa honom också. Hmm. 
AJAJA.:D

:D



HAHHA jag har inget att göra. Så jag sitter och tar fula kort.xD

Eh va?._.

Åh herre gud. Kollar på Fran fine, som vanligt. Miss babcook tror att det är Mr Sheffild bakom henne som vill ha henne. Så är det Niles. Och hon säger "Säg vad du vill att jag ska göra?" Niles: "Klucka som en kycklig, jag tänder riktigt mycket på det" :D:D:D:D 

Förövrigt så sova jag konstigt inatt. Jag har drömt massor. Drömde lite att jag var på en spårvagn och träffade på han som snackade med mig igår. Sen drömde jag att jag och en gammal vän som heter Malou var i nordstan. Och så fick jag ett sms från min kompis i sthlm att han hade sett mig. Han frågade om jag satt där han hade sett mig och jag sa ja. Sen bara dök han upp. Och oh jävlar vad snygg han var! Så skulle jag krama honom och då blev han lite typ "vad gör du" eller något. ._. Så jag sa att jag bara ville ha en kram. Så vi kramades på något udda sett och sen kollade han på mig och så "Det är ett år, 7 månader och 57 dagar sen vi började snacka. Det var då din hund var liten" Sen, vaknade jag. ._. Jag drömmer konstigt.D:

Jävla schampo.

Nu har jag spenderat hela kvällen/eftermiddagen hos Ed. Och nu har brorsan tatueringstid nästa fredag.:D Känns lätt overkligt.
Dessutom failade jag lite med hårfärgen idag. Vi hade inget balsam kvar knappt så jag tänkte att vafan, vi testar schampoo! ...inte succé precis. Det va rinnit, lite som vatten. Svårt att applicera etc. 
Använd INTE schampoo när du blandar ut hårfärg!
Aja, man lär sig något nytt varje dag. 
Nu ska jag ner och babbla med mamma innan jag sköljer ur hår"färgen".

Wieeeerd

Hm, alltså. Jag åkte hem idag efter datorkunskapen eftersom jag hade glömt mina idrottskläder. Kände att jag lika gärna kunde åka hem och göra lite nytta istället. Så jag går till hållplatsen. Där står en kvinna och ja, väntar antagligen. Sen säger hon typ "Typiskt när man precis missar 2:an" och jag säget att hon kan ju alltid byta vid ullevi norra. Och så pratar vi lite. Hon hoppar på samma spårvagn som mig och vi pratar lite till. Mest om skola och dyslexi. Hon hoppar av efter två hållplatsen och jag tar upp min bok och börjar läsa.  Efter en stund måste jag nysa. Så, jag nyser. Då hör jag att han framför mig säger prosit. Fatta förvånad jag blev. Han berättade att han hade hört mig och kvinnan prata om dyslexi och han var dyslektiker. Så vi satt och snackade hela resan, tills han skulle av då.:o 
Folk var väldigt sociala idag alltså. 

Nu har jag varit duktig och städad lite och sådant. Väntar nu på att mamma ska komma hem så jag kan testa detta receptet: 

Koka pastan och håll den varm.
Stek kycklingfilén i lite smör och skär den i mindre bitar.
Ta upp kycklingen.
Blanda ner redning av vatten och mjöl.
Koks i tre minuter.
Häll i grädden och värm en stund, tillsätt curry efter eget tycke och smak.
Lägg i kycklingbitarna i såsen och krydda med svartpeppar.
Lägg upp pastan på tallrikar och häll såsen över.
Klipp över persilja.


Eh, inte meningen att imat saken ska med meneh, jag får inte bort den. 
Inget fel på den heller, vi brukar ha den i maten.:>

Mjaaa.

I more visste jag fan inte var jag skulle ta vägen, så trött var jag. Pluggade lite samhälle igår med.Duktig jag 
Idag ska jag ha tre lektioner. Den första är just samhäll, men våran lärare är sjuk så vi ska visst ha någon annan? Vi har aldrig fått skippa en ända lektion. : < Max en halv. 
Idag ska jag vara med på idrotten. Om mina höfter inte gör ont då. I morse vaknade jag och hade jätteont. Har svårt att gå och ens röra på mig. Hoppas det går över, måste verkligen vara med på idrotten. Påtal om ont så ska jag till en sjukgymnast och kolla just höfterna oh axlarna. Igår kollade när det var. Trodde det var nästa fredag. Nej, det är fredag vecka 44: då jag har lov! Ska vara där klockan 8.. Måste nog ringa och avbeställa. :<

Osminkad och vacker!

Jävla sibamänniskor.



Detta är mina älskade hörlurar. Eller ja, de va. De gick sönder för ca en vecka sedan. Så jag gick till Siba i Nordstan. De hade inte kvar dem. Så istället fick jag ett presentkort på siba. Problemet är att jag inte vill ha några andra. Jag köpte ju dem av en anledning? Så jag kollade på nätet vilken affär i Göteborg som hade dem inne just nu. Och bingo; Siba på backaplan! Blev skitglad så jag och Sandy släpade oss dit. Det är en bit att gå från hållplatsen och dessutom är det dåligt väder, vi är hungriga och trötta. När vi kommer fram hittar vi inte hörlurarna och en sibamänniska kommer fram och undrar om vi vill ha hjälp. Jag förklarar att jag inte hittar dem. Då säger han ungefär såhär: "Ja, vi håller på och bygger om nu och flyttar runt lite saker. Men hörlurarna tror jag inte vi har flyttat." Jag säger att de SKA finnas, de står på deras hemsida. Han svarar att: "Ah, men vårt system är nere nu och jag orkar faktiskt inte leta".
Så jävla drygt? Jag ska fan dit igen, och han ska fan leta. Det är hans jävla jobb! Han får inte lön för att inte orka. Jag vill ha min musik. NU. 
Detta hände dock igår.

Ångest och död. Franska i min rumpa.

Mitt franska prov gick åt helvete. Jag kunde svara på ca 2% av frågorna och jag vet att de är fel, fattas grejer i svaren och är otroligt felstavat. Jag kan inte ens säga "jag har" på franska och hon ber mig förklara PÅ FRANSKA vad ett flygplan är, vad en väska är, vad en brevvän är etc etc. Det är inte så himla lätt när man är handikappad när det gäller språk. Vi har försökt att berätta för henne att vi tycker att det är svårt och hon säger bara "Neeeejdå." MEN JO KÄRRINGJÄVEL. Detta var ett "normalt" prov, det var fyra sidor! Jag skulle skriva en jävla anställnings intervju! Jag kan inte ens berätta att jag har två bröder?! 
Detta var vad jag gjorde under provet: Hålla tillbaka tårarna, trycka bort ångesten över att jag är patetisk och inte kan, tänka på annat..tänka på annat! Kolla på pappret = tårögd och ångestfylld. Detta gjorde jag i ca 40min. Det var otroligt jobbigt.

Svenskalektion.(Y)

Uh, känns som vi har haft svenska hela dagen. Ändå är det bara ca 1h20min. Inte så lång tid. Meneh ja. Om några få minuter slutar jag. Tror inte det är någon i klassen som har gjort det man borde hela lektionen. Men varan, vi har datorer? Va tror de själva? 
Egentligen borde lärare ha eleverna på facebook. De får visserligen inte ha de, men de borde. För då skulle de ju se vilka som var online och inte? Hade väl varit jävligt smart. För lärarens del. Inte för våran, egentligen. Men ibland blir jag så jävla trött på folk som gör absolut ingenting på lektionerna. Änu värre är när de stör oss som faktiskt vill arbeta.  Kan bli något så otroligt irriterad på det. Uuh. En sak om man sitter tyst vid någonting annat på datorn och inte stör. Fine, det är inte mitt problem. Men när man sitter och garvar och la-la-la-lalala blir jag galen. Bara för att ni inte ska jobba betyder det inte att det inte finns som folk vill. Folk har för lite respekt nu för tiden.
Rast nu. :D:D:D:D:D

Döda Frankrike?

Jag blir galen på min franskalärare. Vi har prov i morgon. När fick vi reda på att vi hade det? I onsdags. Med andra ord hade vi en vecka på oss att läsa på 50-100 gloser om inte mer, 3-5 texter och massor massor av verb. Dessutom fick vi läxa till i måndags? Hur fan ska vi hinna plugga till ett prov OCH få läxor? Provet är på kapitel 1-3!
Lägg dessutom på att vi har 1-2 inlämningar nästa vecka, två prov nästa vecka och ska läsa ut 2 olika böcker.
Hur fan ska vi hinna med? De andra proven är lugnt. De har vi vetat i ca 3 veckor innan. Men en vecka? Så jävla dålig stil. 
Döda Frankrike.

:>

Okej, jag har laddat min dator hela natten och nu har jag 58 min kvar på den. Har suttit vid den i kanske..10min? Jävla skit alltså. Fast jag gillar Mac ändå. 
Åh vad de regnar ute. Jag vill sitta i sängen resten utav dagen helst och ha täcket svept om mig. Uuh jag hatar regn. Mitt hår blir förstört, man fryser, man kan inte gå ut på rasterna etc. 
Nu sitter jag och kollar på Fran fine. Åh vad jag älskar det programmet. Så jävla cp.:D

:D:D:D

Molle är hemma nu. Trodde fan inte han skulle komma hem igen. Men nu är han här. Och han sitter i mammas knä. :D

fanfanfan

Död och åt helvete. Det är precis hur jag mår. Det va inte så illa förut. När jag kom hem. Molle var bara ute. Nu, ni har mamma kastat alla kattsaker. Han är död nu. Borta och död. Det gör så jävla ont att mista ett djur. Han var bara 5 månader. Och vi har bara haft honom sen i somras.. 
Jag saknar Molle.



GodmorgonGodmoorgon...

Idag är jag sur, irriterad och vill bara sova. Jag har tre min på mig innan jag ska rusa till bussen så jag hinner troligen inte skriva så långt nu. 
Min underbara dag startade inte precis med fågelkvitter, sommar regn mot rutan, en serenad eller solen som skiner i ansiktet. Den början med utdragna långa jobbiga katt mjau:anden. Sådär så man bara vill strypa katten. 
För att göra mig dag liiiite bättre så visar det sig att ingen av mina 2 väckarklockor har ringt. Den ena skulle ringt halv 4, den andra 4 så jag för en gångs skull skulle kunna komma upp i tid till 5 idag. Jag börjar 8, måste åka 7(nu) och vill ha två timmar på mig. Men nepp. Väckarklockor är ju min bästa vän. 
Sen är det Janne som jag stör mig skiten ur. Men det hinner jag verkligen inte skriva nu.
Bye

Grönrosaftw.



Det är helg, jag är pepp och kvällen kommer bli asbra! Och ja, detdär är min favorittröja. :D 



Såhär blev sminket.(: Färgglad ftw. 



Och den bara för att jag tyckte om den. :DDDD

Nu ska jag ner och käka och sen in till stan och träffa Bästaste.<3

Självkänsla!

Alltså, idag har varit en as bra dag. För det är jag alltid en bra dag när jag är med Sandy:


Mihi. Jag ser fulast ut, meneh kunde jag bry mig mindre? NÄH. 

Jaaaa. Jag kände mig lite osm en psykolog idag. Och faktiskt ganska smart till och med. Inte för att jag är dum men jag är inte smartast heller. Har läst en del av självkänsla och har lärt mig lite. Jag kan en del om hundar och självkänsla. Meneh, det är väl på de områdena jag är "smart". 

Bra tips för att förbättra självkänsla:

1, BRABOKEN: Man tar en bok, oskriven. Och så bara.. skriver man upp saker man tycker om med sig själv den dagen. 3 saker man har gjort bra den dagen och annat som bara varit bra helt enkelt. Ja, det kommer kännas som att man ljuger för sig själv första gångerna och känns jätte konstigt att sitta och skriva "Jag var bra idag för att (ex) jag tog ut hundarna. Jag var snygg idag. Jag har gått ner i vikt idag." etc etc. Men tillslut funkar det. Själv gav jag upp eftersom jag är så trött på kvällarna att det inte funkar.:D
2, BRALAPPAR: Detta är lite gulligt faktiskt. Men man ska helt enkelt skriva lappar. Du måste skriva lapparna. Ingen annan. Annars är det inte du som bekräftat dig själv. Du ska skriva saker som e.x: 
Vad söt du är idag!
Har du gått ner i vikt? Den där tröjan sitter ju jätte löst nu!
Åh, vad du är vacker.
Du är smart!

Osv osv. Sen är meningen att du ska gömma dessa lappar lite överallt. Gärna i kläder, skor, sminkväska. Ja, överallt där du tittar lite varje dag. Det är viktigt att du gömmer lapparna. För då är det du som bekräftar dig själv. Vi söker gärna bekräftelse av andra människor. Men en person med stark självkänsla kan bekräfta sig själv. Då behöver man inte att andra berättar att man är söt, duger etc etc. 
På lapparna får man gärna skriva saker som "du duger precis som du är". Ännu hellre saker som är "brister" hos en själv.  Om någon säger saker som att man kanske är tjock, ful eller något så ska man skriva precis motsatsen! Och på så sätt bygga upp en "mur" av självkänsla så man senare inte kommer att ta åt sig utav sådana saker eftersom man vet själv att man duger, precis som man är. Jag tänker även påpeka att man ALDRIG kan ha för god självkänsla. Självkänsla är verkligen inte samma sak som att vara självgod. Självkänsla är att vara trygg i sig själv. 

Jag är en person med väldigt dålig självkänsla som söker bekräftelse av alla och hela tiden. En liten kommentar om att jag är söt kan göra hela min dag. Kanske ska försöka följa mina egna tips? 
Tipsen kommer för övrigt från boken Du äger! Av Mia Törnblom. 
Väldigt läsvärd bok. Borde vara regel på att alla ungdomar ska läsa den en gång per år.

Blabalbalbalblablalblavinkar

Jag älskar kameravinklar och hur mycket de kan göra med ansiktet. Jag tar alltid uppifrån eftersom ansiktet blir smalare och man går ""rådjursögon". För folk som vet va innebörden i det ordet är congratz. De andra, ah ni får leva i ovisshet. :D 
Men det är väldigt väldigt många som tar ovanifrån vinkel, det märker man ju direkt så folk man går in på en chattsida etc såsom hamsterpaj, emocore, kamrat whatever. Bara ett litet exempel på hur utseende fixerade folk är. Jag tar som sagt nästan alltid ovanifrån vinkel. Jag lägger ju inte ut bilder som är fula. Det gör ingen. Om de inte är sådär snyggfula eller menat att man ska garva åt dem. 
Iallafall: Bilder



Liten skillnad på kinderna? 
Och sen ser man min nu lite halv taskiga hy och jag kunde inte bry mig mindre.:D Det är så synd om mig liksom. 

Förövrigt så har jag blivit förklarad ickehäxa i området av barnen! Jag blev lite glad faktiskt eftersom jag blivit kallad häxa det senaste halvåret. Så det kändes ju lite trevligt. Finns visst någon mer i området med rosa hår. Hm? Det har jag aldrig lagt märke till faktiskt. Meneh, ja. :D Jag är glad. 

Förövrigt så ser jag ut såhär i dag för folk som är otroligt intresserade:


Och oj, vad smal man ser ut. Vinklar och ställningar. Sådär smal är jag inte. : ))))))

Köpaköpaköpa.


Ska nog köpa den där ^ idag.:D beroende på vad den kostar. Kostar den mer än 150kr så blir det inte den. Då är det för dyrt. Och hoppas den är lite mer rosa i verkligheten. Jag har 250kr. Ska köpa lite nagellack för 50kr, bara typ det viktigaste. En hårfärg som kostar ca 50kr och då har jag 150 kvar. Så jaa.: > Sen är jag otroligt pank. Fast får 100kr av mamma. Som jag är skyldig bror. 
Hårfärgen jag ska köpa är ju blont. Måste färga utväxten som börjar bli ganska lång nu.D:
Och nagellacken, jag vet inte riktigt.. blir väl en beige och en genomskinlig kanske. Är väl det man har råd med. Hoppas jag hittar piercingen billigt så kan jag köpa meeeer nagellack.:D Behöver de verkligen.
Aja.8D

Krångelkrångelkrångel.

ÅÅÅH dööööö. 
Allting går bra tills efter skolan. Mammas man tappar bort icakortet så vi får vänta typ en timme extra på att jag ska kunna bli klar med maten. Lagom irriterande. 
Sen var jag tvungen att färga håret idag och det orkar jag aldrig, men nu har jag gjort det.
Men det absolut värsta var att min msn la av idag. Ibland kan mac dra åt helvete när det gäller just msn. 
Nu sitter jag på Amsn och är inte riktigt nöjd med läget.. Har laddat hem ca 4 olika msn:er för mac och Amsn är den ända som funkar. 
Problemet var att jag inte kunde logga in på min riktigt msn. Så testade min gamla, och det gick. Och när jag gick in på hotmail med den nya så gick det. Bara msn:en som fuckat upp och vägrar ta lösenordet. Dö. 
Så nu har jag en jävla massa ikoner på mitt skrivbord som uppenbarligen inte går att ta bort.
Oh yey.

:D



Lugg och tofs.(: Eh ja.
idag orkar jag verkligen inte sminka mig, som alltid. Meneh, idag är jag faktiskt osminkad. 
Nu ska jag springa till bussen.

-

Jag är för trööööttt. Godnatt.

Bilderrrrrrr.

HEJ URRINGAT!:D




Det är farligt att ha tråkigt och cam i datorn.
Förövrigt: Håret ser jätterisigt ut för att jag inte har färgat fet på 2veckor och har tupperat samt hårsprey.:>

Trött, som alltid.

Det känns som att jag bara lyssnar på kent, om och om igen. Och nu måste jag fixa mig, fast jag orkar inte. För jag orkar ingenting nu. Idag ska jag förövrigt till UMO och babbla ppiller. Blääääh. Kanske byta igen. Kanske. Behöver inte gå in på detaljer varför. Jag är en vääldigt öppen människa. Men, det är lite för usch för att skriva på bloggen.:> 
Eh, ja. Nu ska jag sjunga falskt och högt till kent eftersom ingen är hemma och samtidigt fixa mig lite.
:D

Hööst

Alla värkar ha sämst självkänsla nu. Ingen tycker om sig själv, ingen tror de duger lalalalal. Jag känner ingen skillnad då jag alltid har sämst självkänsla. Han va deprimerande och hejkomochhjälpmig det lät. Inte så det var menat om folk tror det, jag är bara ärlig. Jävla höst.
Jag är trött. Och jag orkar ingenting. Kan sova 12 timmar och ändå gå och lägga mig och sova lite till. Just nu sitter jag i sängen med täcket runt mig och fryser. Det är ungefär lika varmt i mitt rum som utomhus då jag gillar att sova i ett svalt/iskallt rum. Gjort en tråkig och halvkass sminkning och jag kunde inte bry mig mindre. Håret...jag orkar inte. Mössa idag kanske? Ledig på fredag och höstlov om 2 veckor. Välförtjänt!

Vovvisar.

Känns som alla är helt döda idag. Alla bloggar jag läser står det saker som "hur ska jag orka skolan" "trött som fan" "pallar ingenting" etc etc. Och jag kan inte annat än att hålla med. Jag är trött och skoltrött. Allting går okej i skolan. Jag vill bara tillbaka till hunddagiset, och påtal om det: 


En bild på en av de finaste och mysigaste hundar och min favorit på dagiset: Smilla.<3
Jag saknar att börja klockan nio, gå ut 2-4 längre turer, få en välförtjänt lunch, gå ut igen fast lite kortare och sen kanske städning om det finns tid över. Om och om igen. Det låter hur tråkigt som helst men det gjorde så mycket att få vara runt djuren man älskade och alla hundar man lärde känna och älska. Även de jobbigare hundarna älskar jag och blir lycklig om jag råkar se utomhus. Det kan göra hela min dag. Tyvärr kan jag inte hälsa på dem, för jag går i skolan för mycket. Jag har inte tid med någonting känns det som. 

Jag vet inte mer vad jag ska säga, jag är kissnödig, men jag orkar inte gå typ tre trappor upp och genom heeela korridoren och gå på toa. Denna skolan har lite för lite toaletter. :( 
Eh, ja. Sen undrar jag varför det går runt massa folk och snackar engelska? Utbytesstudenter? Whaaaat.

Uhuhuhuuh.

Idag är det uppenbarligen inte min dag. Upp halv 6 på morgonen, vilket inte var så uppskattat. Katten börjar hålla på och jag bli galen. Tack för att hundarna är lugna och mysiga i alla fall. Meneh, det blir nog han med när vi kapat kulorna.:D 
Sen vart de frukost och fixa i ordning och shit som inte är så intressant kanske. 
När jag går till hållplatsen inser jag att det är svinkallt ute. När jag väl är på min busshållplats och väntar på 75:an står det någon tantjävel och glor på mig. Verkligen kollade mig uppifrån och ner. Varje gång jag rör mig etc så stirrar hon som om hon aldrig sett en människa förut. Sen känns det som att alla, verkligen alla har stirrat på mig idag, bara för jag har gjort något nytt med håret och jag är osäker över det. Dock så är det ganska lugnt nu då alla klasskamrater tyckte det va fint och gav mig snälla kommentarer.^^
För att gå tillbaka till buss etc; självklart stirrar alla i hela bussen på mig. Kanske inte är så vanligt med rosa håriga flickor i Angered. Sen så när jag kommer till Angered centrum ser jag min spårvagn åka iväg och får vänta i 10min på nästa och fryser röven av mig. Sen kommer den jag hoppar på blablabla. När vi kommit till Ullevi norra som är två hållplatser innan mig säger chauffören att det är stopp på nästa hållplats och de kommer inte köra Skånegatan. Toppen, får med andra ord gå i 15min ca för att komma till skolan, det är svinkallt och sjukt trafikerat så det tar extra minuter att komma fram.
Trött men i tid kommer jag fram till min franska lektion och sitter svintrött hela lektionen och tänkte ungefär "välj inte mig, välj inte mig".

Nu sitter jag i skolan och gör typ ingenting. Ska strax ut med Malva och möta Emma. (:
Nu hoppas jag att min dag blir bättre från och med nu. Får se om jag har tid att skriva mer idag.

Måndag om igen.



Då vart det måndag morgon igen och upp klockan halv 6. Åka vid 7 för att infinna sig på franskan klockan 8. Känns inte bra. Hade det inte varit för meritpoängen hade jag aldrig gått där. Var inte där i onsdags då jag var sjuk och har inte fått ur någon vad läxan var. Och jo jag frågade, antingen visste ingen eller så bara svarade de inte. Så, vad ska jag göra? Kommer få sitta på lektionen oh skämmas för att jag inte vet någonting. Vad ska jag säga? Att ingen berättade för mig? 1, hon kommer inte tro mig och 2 någon har säkert berättat för mig och jag har glömt och då får man skit istället. Aja. Bara jag får G.

Förövrigt kör jag på typ lugg idag. Klippte ju håret för någon vecka sen och då passade jag på att kapa luggen och nu såg jag att jag kunde göra såhär med den. Trevligt med lite variation. (: 

Nu måste jag typ sluta skriva, typ typtyp typ typ. För klockan är kvart i sju och jag ska gå fem i. Och för en gångs skull tänkte jag inte rusa i panik till bussen utan lyckas gå och komma i tid. Så, på med strumpor, lägga ner lite saker i fickorna och trycka ner datorn i väskan. Byta om..? Nej, det hinner jag inte. Då kommer jag försent. 
Aja, bye.:>

Jag älskar naglar!

Ja, såhär ser mina hemska naglar ut just nu. Korta, gröna och med målade stjärnor. Usch. 

Vackra naglar som jag vill ha:

Nailart.<3

nomnomnom

I morse kändes det som en stor slöja av sömn över hela huset. Tungt att gå upp ur sängen, och jag var inte den ända med det problemet. Känns att det är fredag.

Jag käkar muffins till frukost idag. :D:D Ja, jag gillar att käka skit till frukost menehhaasssååå:


Skulle NÅGON säga nej till denna? Himmelrike.<3
Jag skulle kunna skapa en ny kategori som heter Frukostmat. 8D

Småsmulor.

Jag tog en dusch för att känna mig lite renare. Dränka känslor. Det funkade inte, alls. 
Det som folk tar för givet, får varje dag är vad jag inte kan få. 
En kram, en puss, en kyss av någon man älskar. 
Det ända jag vill ha, det är kärlek. Det är vad jag önskar mig. Men det värkar vara en ouppnåelig dröm. Och den som får för sig att säga "det kommer snart" tänker jag vrida nacken av. För om det har gått två år nu och det inte är snart, vad är då snart? Vad är då långt? 
Nykära par äcklar mig, ja de gör det. Ändå står jag ut med det och säger ingenting. Men att behöva se det man vill ha och inte kan få varje dag gör ganska ont, faktiskt. 
Varför ska jag fixa mig, varför ska jag göra mig fin, när jag ändå inte blir det? Ändå inte får ut någonting av det? 
En sak som beskriver detta ganska bra är något jag skrev för ganska länge sen:

Småsmulor inuti.

Jag önskar mig ett förhållande i julklapp, Mamma
Jag önskar mig någon som älskar mig och
Fyller mitt tomrum.

Det som sliter sönder mig
Varje dag
Lite mer
Ett åt fem månader
Hur lång tid kan det vara kvar innan
Jag är totalt
Söndersliten?

Trasig inuti
Småsmulor.

Jag önskar mig lycka i julklapp, Mamma
Någon som helar mig
Gör mig hel
Komplett.

Får mig att smälta
Så alla bitar i mig smälter samman.

Jag önskar mig inget annat än
Kärleken, lyckan, helheten
Kan jag inte få det, Mamma?


.

Aj.

Ehehe, kläder?

Bara för att jag har tråkigt så: Såhär ser jag ut idag. 
Nej, mina byxor är inte alls trasiga.:D

KSSSKSSSKSSKSSSSS.



Jag och Kattfan(aka Molle).<3

Kärlek.

Åh, nu blev jag lycklig. Hittade denna sidan: http://nagelgiganten.se/index.php
Som har bland annat: 






Nästa gång jag har riktigt mycket pengar, MHM!
Nu måste jag fortsätta städa. Uh.

Sjuk.

Sjuk trött och i sängen : 


Det jag orkar idag är typ.. sängen, sova, dator tv, sova säng etc.

Blääääää.

Åh guud. Jag vill helst bara dra täcket över huvudet (och det kan jag för jag ligger i sängen.8DDDD. Aj, mitt huvud) och dö. Jag är svintrött och har migrän. Ska strax ner då mamma kommer hem och ska ge Kälda medicin. Ska nog hjälpa henne. Måste först hitta ett par underkläder och myskläder.. Jag orkar inte länma sängen. 
Och nej, ni får ingen bild på sjuk Ällz.>:(

Fotolektion etc.:D

Haha nu har vi var't ute och fotat. Bästa bilden blev ju självklart på Martin:



:D:D

Nu har vi redigerat bilderna och jag väntar på att alla andra ska bli klara så vi kan kolla på bilderna och sen kan jag dra och vara med Saaaaandy. : >>>> 
Jag har en bra dag. Så jag är glader. :D

Förövrigt så ska vi få en valp till våren, något åt detta hållet :



En liten jaktis = jaktgolden retriver. Åhåhå.

Och för att säga någonting mer så ska min bror och hans.. fästmö gifta sig i April. :D Grattis till dem, eller något.(:

:D

Jag käkar kanelbulle. Som jag fick av mamma. Har precis sminkat mig och fixat håret, nej inte nöjd. Är jag aldig på vardagar. Har dessutom en jobbig huvudvärk. 
Ja, jag gillar att klaga.(:

Dö?

Ibland har jag bara lust att strypa dig. Synd att jag anser att liv är "heligt". Och att jag har ett konsekvenstänkande. Annars hade jag nog sparkat ihjäl dig eller någonting. Usch. Äcklig smutsig liten hora. Snor allt och tror att du är någonting. Ja, jag tänker säga detta här även om denne inte kommer att läsa. Är jag för feg för att berätta det i dennes ansikte? Nej, knappast. Det blir bara väldigt jobbigt om jag gör det. Blir en komplicerad och  som sagt, jobbig situation. Men fyfan vad jag ogillar dig.

Cp.

Jag blir fan förbannad. Men mest känner jag mig trött.
Detta är ett faktum: Jag är vänskapsmatrial. Jag kommer aldrig att bli någon bra flickvän, that's it. 
Detta har inte alls med kärlek att göra, faktiskt. Eller, okej, lite. 
Här kommer en ganska lång historia grovt förkortad:
1, Jonathannr1:
Snackar ganska länge på msn. Bestämmer att träffas gång nr 1: Han dyker inte upp.
Bestämmer att träffas gång nr 2: Han dyker inte upp.
Jag dampar och säger att dyker han inte upp gång nr 3 så kan han dra åt helvete.
Han dyker upp gång nr tre. Strular med mig, kör in handen på ett ställe som inte riktigt var okej och jag får inte riktigt bort honom.
Gång 4-7 eller något dök han inte upp. 
Svin.

2, Jonathannr2:
Snackar skiiitlänge. Vill inte göra om samma misstag. Klickar och allt är jätte bra. 
Vi bestämmer lite spontant att vi ska träffas efter Metaltown. När stunden väl kommer sitter jag och två nära och förstående vänner på kungsport och väntar. Och ringer, och väntar och ringer. 
Han svarar när vi är påväg hem att han inte hörde mobilen, right?
Gång nr 2 minns jag inte. Har nog förträngt det.

Efter detta gav jag upp män som heter Jonathan och som går på Chalmers. Går du förövrigt på Chalmers som kille kommer jag nog dissa dig ganska hårt då jag numera är misstänksam.
Svin.

3, Magnus:
Vi snackade jätte länge vi med. Han bor dock i sthlm. 
Iallafall, vi ska träffas. Minns inte riktigt hur det gick till. Jag tror jag gillar att förtränga saker.
Jag sitter i Centralen och väntar. Och väntar, och väntar. Smsar och frågar var han är. Och säger att om han inte svarar inom en halvtimme åker jag. Han svarar inte, jag drar. När jag sitter på bussen och åkt i kanske 10-15min får jag ett sms där det står "Har du åkt? Jag är påväg mot Centralen nu. Var tvungen att jobba över".
Svin

4, Förra lördagen, faktiskt. Daniel, också från sthlm.
Vi har snackat ganska länge, 2-4månader kanske. Trodde faktiskt detta var en bra och trevlig kille som bara var lite för intresserad utav sex. Vi bestämmer iallafall att vi ska träffas under Lördagen. När jag väl har lämnat Sandy och är ensam skriver jag det till honom. Svaret jag får är "Jag grillar." Okej? Då vet jag. Jag säger att jag måste åka vid 8. "Varför?" för att jag har en mamma som bestämmer och inte kan säga att jag ska träffa honom och kanske få inse att han inte dyker upp. Dessutom gillar jag inte att sitta och vänta i typ 3 timmar på någon. "Jaha." 

Nyss skrev jag till honom på msn. Och frågade när jag skulle få min ursäkt. Och att han var precis som de andra idioterna. Hans svar till mig var ungefär såhär "Vadå idiot? Jag tar inte skit från någon. Hejdå, hat bra. " Så, bara för att jag är tjej så ska jag ta skit? DÅ är det okej? Tyckte han skulle vara mogen och be om ursäkt. Men nej, han är väl inte man nog. 
Jävla svin.

Är jag sur,
JA
. Har jag anledning till det,
JA.

Jag gillar cambilder, JA.

Det blir mycket cambilder, men jag orkar inte använda kameran. Menmen:


Morgontrött, morgonhår och gammal smink, charmigare blir det inte.
Syftet med den otroligt vackra bilden är att jag har klippt ner naglarna:



Jag hatar nerklippta naglar. Men jag var tvungen, de va otroligt skadade och as slitna. Så nu är de nog gröna och korta ett ganska bra tag, tyvärr. :(


Idag ska jag på släktkalas, känns, sådär? Småbarn och gamlingar OH mina favoriter! Right. Fördel är att det är i Torslanda så jag kan svänga förbi Maxi och köpa hårspay.:D Ajaja.

Ring?


Ni har ingen anledning att mobba bilden, den är bara ful. Mkey?
Fick denna ringen av Gabi idag.:D Den var så bögig, söt och rosa. Blev lite kär.<3

Ont i magen och glor tv.

Jag har ont i magen, för att jag har inte ätit ordentlig under denna dagen. Käkade lite chips och choklad innan frukost (HEHEH BUSIG) och sen fick vi Pannkakor med jordgubbsylt.  Omnomnom tjock. Det åt vid.. 12? Kanske? Och nu vid 9 fick jag mat. Jag får verkligen inte göra såhär. I vanliga fall ballar min mage ut och då går det i stadierna:
Smått hungrig, hungrig, väldigt hungrig, tomt i magen, lite illa mående, väldigt illa månde, här får jag ofta i mig mat eller snarare tvingar i mig 3-4tuggor, spyr, går glatt och käkar upp min middag för då mår jag bra igen. Frääääshnessen.

Jag måste gå på toa påtal om hundar. 
Sådär. Då var det behovet avklarat.


För att bli lite känsliga så satt jag och tänkte på spårvagnen. Jag tänker alltid som bäst där och blir även tröttast där. Iallafall, Jag har alltid tänkt på hela våran situation(jag tänker inte nämna namn) som overklig. Det känns som jag har drömt hela detta. Som att alla problem tillhörde drömmen. Jag kan inte riktigt se verkligheten i det hela. 
Jag är rädd, det är jag. Att stöta på denne på stan. Att någon av oss ska. Att  denne ska gå utom kontroll. Hur eller vad vet jag inte. Men jag är mest rädd om dig. Du har redan gått egentom tillräckligt med denne och jag vill aldrig att något liknande ska hända igen. Aldrig någonsin.

Nu ska jag käka lakrisnappar, för jag gillar socker lite för mycket.:>>>

(:

Sitter hemma hos Bästis och gör, ingenting alls just nu. Hon är och kissar. HihihihihhihihihiiHIHIHIhihihi111hi. (: Jag är mogen.
Vi ska nog snart kolla på Tenencius D eller hur fan det nu stavas. Värt.:>

Klippt och klart.

Mjaaa, igår kväll fixade jag i ordning håret ordentligt. Skulle bara säga att såhär ser det ut:

Likblek jag vet.

RSS 2.0