Har ärligt ingen bra rubrik, så ah..


Whaaaay


Ohyeah.


Bilder!


Thihihih


Fler tävlingar!


jag <3 smootie


Glad tjej!

http://sminkladan.blogg.se/2011/october/utkast-okt-17-2011.html
^länken till bloggen.

Trööött


Dööööö.


Min otroooligt spännande dag..Host.


Mmmh, pizzaaaa.<3

Lite skillnad sen förra bilden = jag fixade mig.

Nyduschad och nyskrubbad.

Snyggare brud få man leta efter!

Tråkig daaag.


Mysig dag hittills!


Trött tjej är trött.


Eheheh.

Var tänkt att jag skulle blogga om min superroliga eftermiddag osv. Men istället så slutade det med att jag ändrade om typ ALL text i bloggen. Är riktigt nöjd. Och nu är klockan 22.19, arg på mig själv som inte sover redan. Aja, ska slänga ut katten och sen slussa mig in i drömmarnas väääärld. Eller något.

Min underbara dag.<3

Jag hatar att inte kunna vrida bilder..
Idag har varit en skiiitbra dag! Ska sova strax så drar den i korthet:
Filosofi, historia, studiehandledning.
Hem, äta, bli ringd av Sandy som ville träffas så jag drog in till stan. Umgicks från ca halv 3-6, myys.:> 
Sen: HOCKEEEEEEEEEEY(se bild ovan) MED CICCI! Åh fyfan va kul det var! Finns det något bättre?! Träffade Liza som sa att de två platserna bredvid henne var lediga, de sitter aslångt upp till vänster om klacken = favvoplats.
I andra perioden gjorde Frölunda 2mål, så jävla bra. I tredje gjorde AIK två mål, INTE BRA. Var så jävla nervös/orolig/etc att jag trodde jag skulle dö. Blev förlängning och då händer det: frölunda gör mål och vinner med 3-2.<3 ÅH vad glad jag blev! 
En riktigt bra dag. Underbart!

Random.

Är för trött för att existera känns det som just nu. Klockan är 06.39 och jag vill dö. Det är inte mänskligt att vara vaken vid denna tiden. Varför måste allting hända kl 7 på morgonen!? - citat av mig själv. Brukar yttra det när mamma frågar om jag vill göra någonting(tävling/träning) med hundar på helgen. Seriöst, allt som har med hundar att göra ska göras klockan 7 på lördag eller söndag morgon. Jag fattar inte grejen? Varför vill hundmänniskor plåga sig och gå upp 5 på en lördag?! Jag förstår inte alls det. Inte det minsta. Därför brukar jag inte göra så mycket med hundarna, jag går inte upp innan 9-10 på en lördag. Det finns inte i min värld.

Undrar vad det var jag egentligen skulle blogga om.. Ah jag vet inte. Jag bara att mamma måste köpa hem riktigt kaffe till mig igen. Klarar inte av att dricka snabbkaffe längre. Min mage klarar det inte. Så har skitont i magen just nu. Käkar en äcklig söt clementin med. Hatar söta frukter! Det måste vara surt. Då är det godast. Riktigt gröna clementiner ska det vara! Det är något av de få sakerna jag har som "snacks": frukt. Woho. Igår åt jag bara en liten liten bit kaka. Pytteliten var den verkligen. Sen kom jag in på teckenspråket på kvällen, vad ser jag? Jo: halva klassen med McDonald's påsar och resten med godispåsar. Inte alls frestad. Men jag har bara 20kr. Och de ska gå till kaffe har jag bestämt. Får göra som Sandy och ha espressohous-kaffe som godis. Har dock inte blivit någon satmara än. Idag var jag irriterad på morgonen dock, fanns inga äpplen till min macka. Och jag är jävligt rastlös hela tiden. Fast det är jag med socker med. Det jag saknar mest är väl..cola tor jag. Ersättning för cola: vatten och te. Yey..
Aja, nu ska jag byta om till något annat än pjamas. Chaaaa.

Haaaaaaiiir.

Nej det går inte att vrida på bilderna.

Här har ni iaf. slutresultatet. Såhär blev mitt hår. Är faktiskt riktigt nöjd! Dock har ingen i skolan märkt det än.. Eller så säger de inget. Jag är nöjd iaf!:D

Random update.

Har inte lagt upp några bilder, jag veeet. Men när jag var klar med håret och kom hem var det mörkt. Blir inga bra bilder då.:(
Idag har jag iaf. vart hundvakt och sen åkte jag och brorsan för att käka pizzaaaa. Vet inte varför bror bjöd på pizza, men visst. Han är snäll och vet att jag är fattig. Sen kom jag hem, babblade med mamma och nu tittar jag på LA gigolo. Fast ah, just nu är det nyheter- Så ska leta reda på min ppillerkarta. Hittade en igår när jag snabbstädade fönderbänken. Niiiicce. Ah. 
Nu ska jag leta efter den, byyye.

Thihihihi.

:D:D:D:D Glad tjej har köpt hårfärg idag. Tog död på mina sista pengar dock. Men ska ,am vara fin får ekonomin lida pin! Om jag känner mig själv kommer jag vara för lat för att orka lägga upp bilder idag så ni får dem troligen imorgon. 
Nu ska jag ner och laga tacos om nom nom!

Yeeah.

Tralallala.
Fick lite av en shock igår när jag var på apoteket. När jag skulle hämta ut mina p-piller så säger hon att de inte görs för tillfället. Eller så var det att de inte skickade ut dem just nu. Så, jag är helt slut på piller just nu. Känns ju inte speciellt kul. Men ja, jag ska ändå byta så nu blev det väl en spark i röven att ringa till barnmorskan. Känns lite skumt. Har inte varit utan i typ..2år? Ja, runt två år borde det vara nu. Läskigt.
Iaf! Idag ska jag ha historiaprov som kommer gå åt helvete. Sen matte. Uuuuuh orkar inte. 
SEN ska jag in till stan och köpa nya blå hårfärg, det behövs liksom.. Och så ska jag köpa blekning. Jag tror jag har råd med detta iaf.. Så tänkte jag göra en dip dye! Det är otroligt snyggt verkligen. Evelina i min klass gjorde det(hhivefive.blogg.se, finns bild där) och jag blev skiitsugen efter det.
Typ sådär kan det se ut. Inte riktigt så jag vill ha det men ja. :D

Skitdag.

Bytte tillbaka till den headern som var. Får fixa det där någon annan gång. 
Tänker inte göra något långt inlägg nu för jag är jävligt ledsen. Skulle som sagt varit med Anders idag, men det blir självklart inte av. För han ska jobba över, för andra gången i rad. Åh, vad jag gillar detta.

Headerproblem för tillfället.

Försöker fixa min header ordentligt därav lite fuckat eftersom jag har lektion just nu och bara kan jobba på det mellan lektioner ehehe.

Historia kan ju döööö.

Tjaaaaaaa.
Uh, jag är lite irriterad idag. Eller okej, just nu. Någonting drar mitt humör åt fel håll hela tiden känns det som, stör mig som fan. Är dessutom jäävligt trött på att plugga historia. Dum som jag är glömde jag boken i skolan i torsdags så fick börja plugga på tisdag istället för i torsdags. Jag missade 5st pluggdagar! Det kommer så visas på mitt prov. Får jag ett G blir jag typ lycklig. Och jag som skulle bevisa för historia/idrotts-lärare vilken duktig elev jag är.:( Aja, har varit duktig på läxförhören. Bästa citatet från honom btw: "Se inte detta som något prov.. Det är mer som ett lite större läxförhör!" jaaaaa, ett läxförhör på 60sidor! Undra vad hans prov ligger på.. Jag har inte ens läst igenom allting en gång. Kommer kugga så jävla hårt. Och imorgon ska jag vara med Anders. Jävligt smart.. Men har inte fått träffa honom på typ en månad och slutar 15:40 och ska vara hos honom vid 19. Så hinner plugga lite imorgon som tur är. Då ska jag plugga anteckningar för de har jag inte gjort än. 
Aja. Kollar på efterlyst nu. Ska snart städa sängen från massa saker jag bara kastat dit typ och så ska jag krypa ner och sova. Upp vid halv 7 imon nämligen. Uh. Aja, dagen blir nog bra! Får reda på mitt filosofi-prov. Hoppas på iaf. vg! 

Så ah, natti, eller, god kväll kanske det heter? Klockan är ju faktiskt "bara" 21.34. Sent för min del.. Aja, godnatt!:)

Whooop.

Är inte direkt piggare än vad jag var imorse. Är glad just nu dock, kollar på halv 8 hos mig på 4:an. Världens mysigaste program. Påtal om mysigt så har min dag varit just mysig. Förutom att jag började 08.10 då.. Men ja, filosofi är kul ändå. På torsdag får vi reda på prov-resultaten. Känner typ skräckblandad glädje över det.. Otroligt nervös. Sen hade jag historia, mindre mysigt.. Sen åkte jag hem, tog ut vovvarna, käkade mellanmål och tog med mig Ante och gick mot busshållplatsen! Han har aldrig åkt buss tidigare så jag hade massor med godis i beredskap ifall att jag var tvungen att muta honom. Men det gick faktiskt jättebra! Han hoppade på och satt fint och allting.:) Så vi gick vidare till hunddagiset Hundstället Hjärtat där jag praoade för ett och ett halv år sen ungefär. Inte träffat hundarna och människorna på kanske 3-4månader så det var jättekul att få träffa alla igen! Min favorit boxer Smilla var där, och hon blev jätteglad när hon såg mig, Värmde lite i hjätat. Fick även gå ut med världens mysigaste Rottis: Stina! (brb hämta oliver..så!) 
Oh, nu började top model.<3 
Iaf, jag drog hem efter två timmar på dagiset och började plugga lite på historian. Sen kom mamma hem och så hjälpte jag henne att packa upp varorna och babblade sedan medans hon gjorde middag. Åt och gick upp. Hann inte plugga alla sidor på historian, men lyckades med hälften. Sen fick jag avbryta för att plugga lite samhäll inför imon. Och sen har vi kommit fram till början av inlägget. 
Så nu ska jag lägga all min koncentration på Top modeeeeeeel. Byyyyeeee.:>

Bläääääää,

Åh, jag är så jävla trött. Hade helt glömt av att jag hade en filosofiläxa så det var bara att börja tänka omkring existensen och om vi har en mening med livet osv direkt efter frukosten. Uh. Så blir det när man glömmer att skriva upp läxor! Så snart ska jag byta om till riktiga kläder och inte mina pjamasbyxor, även om jag gärna hade levt i dem för de är verkligen extrem-bekväma och jag är kär i dem. Men ja, pjamas har man inte utomhus tyvärr.:( Så jag ska ta på mig mjukisbyxor, haha för det är så mycket mindre pjamas.. Ehehe. Men börjar man 08.10 är det okej att ha mjukisbyxor. Så det så. 
Idag blir det skola, FAN JAG HAR GLÖMT EN LÄXA TILL KOM JAG PÅ NU. Darn, en läxa som är viktig. Eller ja, viktig vet jag inte men läraren är läskig. Aja, EN gång får jag väl lov att vara människa? Eller så läser jag på bussen? Men då krockar det med mitt vanliga läsande. BLääää. Och ja, jag tänker gärna högt. Och nej, jag tänker säga att jag inte visste något för vi har alltid läxa tis-fre och nu har han gett fre-tid och det visste inte jag för jag var inte här i fredags! Så han får inte skylla på mig.:( Han har sagt tis-fre och så är det då! Ledsen. 
Aja, sen slutar jaf 11.20 typ. Så ska hem, ta ut hundar och sen ska Antepant och jag gå ner till hunddagiset Hundstället Hjärtat för där har jag inte hälsat på på hela sommren och jag saknar hundar och människor som faaan. 
Så japp japp. Ska se om jag hinner med en tidigare buss och ska byta om nu. Bajjj.

Kvällsnytt?

Hejhejhejhejhej. Här ligger jag i min säng och tittar på nyheterna, det kunde ni inte tro va? Ne alltså. Jag tittar på film på tv4 och då är det ju nyheter kl 22. De kan inte lägga nyheterna innan filmen? Nej, det är omöjligt. Vi avbryter en halvtimme i filmen så om jag sa se klart den får jag sova vid kl 12, ungefär. För de folk som känner mig vet att jag nästan aldrig är vaken vid den tiden. Inte ens på helgerna, haha. Jag älskar verkligen att sova. Värdesätter min sömn väldigt mycket. Brukar sova vid 22. Eller okej, på vardagarna sover jag helst vid 21. Somnar jag runt 22 är jag riktigt irriterad på mig själv och anser att jag är uppe sent och inte får tillräckligt med sömn! På helgerna brukar jag kämpa så jag kanska klarar av att vara uppe till 23, men det är svårt! Men igår kom ju jag och Micke hem så sent som 02, gissa vem som var zombiex100?  Jo jag såklart. Så nu är ju jag skittrött verkligen. :( 
Ah juste, kollar på Sex and the City - the movie. Kanske bra att berätta det. Har redan sett den typ 2,5 gång visserligen, kan ju passa på att göra det till tre nu haha. Den halva gången var nämligen så att jag var så trött att jag inte orkade se klart den. Ganska vanligt fenomen faktiskt.. Har sett väldigt många halva filmer. Och så tänker jag alltid "Åh, vad bra den var! MÅSTE se den igen" och så glömmer jag alltid bort det. Så typiskt mig. 
Men nu ska jag fortsätta mitt tv-tittande, just nu är det reklam, wooohooo reklaaaaam eller inte. Uh, känns som ögonen går i kors.. Eller vad det heter. 

Påtal om ingenting så har jag spelat ett (asroligt) spel halva kvällen, man är en kanin som ska undvika hinder etc. Testa det förfan:
http://www.girlsgogames.se/spel_/kawairun.html

Finns en viss risk för stavfel och formulerings-fel osv i texten, är som sagt jävligt trött.

Lördag!

Har kommit fram till att jag inte tänker fota allt jag köpt på Ullared och lägga upp. Jag är för lat helt enkelt. Ni får se det eftersom jag har på mig det/använder sakerna.(: 
Denna helgen har varit bra och sådär. Igår hade jag en ta-hand-om-mig-själv-dag och tänkte senare sitta hemma och dega typ. Men började babbla med Micke och hon tyckte jag skulle med på spelning i Frölunda och sen efterfest. Så jag drog dit vid 5, var där vid 6, käkade och drog på spelning. Det var mys. Träffade på Louise från min klass och Gabbe som gick i min klass förut(de är tillsammans, alltså). Treeevligt.: > Spelningen/arna var bra. Vissa band bättre än andra såklart. Men ett band. var jättebra! Minns såklart inte vad de hette men jaja. Överlever väl ändå. 
Sen drog vi på efterfesten. Jag har aldrig i hela mitt liv gått i så jobbiga trappor. Jag kan inte ens förklara hur jobbigt det var. Trappor of hell typ. Sen var det efterfest. Eftersom jag inte hade planerat detta så hade ju jag inget att dricka så det var väl inte skitkul kanske. Men men. Sen ville inte jag och Micke gå alla trappor ner igen plus att ett parti av dem var typ knappt trappor, de var typ stenar som skulle föreställa trappor, det var skitmörkt och mitt i skogen. Yeeeah, dit går jag ju inte igen! Skulle aldrig våga gå ner där igen bara Micke och jag, skulle säkert bli både våldtagen och styckmördad för den delen. Så Micke ringde någon och sådär så vi fick skjuts hem! Skitnajs faktiskt. 
Så ah. 


Nej, bilden går inte att vrida, det är blogg.se's fel. Inte mitt okej?
Bild från spelningen iaf. Tagen med min mobil = skitbild.


Och idag låg mickes kattunge Gandalf och sov på min fot typ, söt!

Mmmmhmmmm.


Här är lite av sakerna jag har köpt! Ska använda lite av de nu. 
Ska duscha och då blir det handskar, bodyscrub och bodybutter.
Sen blir det ansiktsmask och hårinpackning. 
Efter det ett bad med bubblor som doftar vanilj, underbart.:D

Man kan även se mina nya mysiga pjamasbyxor och "strump-tofflor"!:D

RSS 2.0