Hårkatastrof + räddning.

Igår fick jag en intressant impuls att färga hela håret blått. Varför inte liksom? Så jag tog den blåa hårfärgen jag fått i födelsedagspressent av Dzana och gick in i badrummet. Ockuperade det i ca en timme och blande den blåa färgen(lagoonblue) med balsam och började färga. "Det blir säkert skitbra, gick ju med rosa färg!" Eh ja, inte min bästa idé någonsin. När håret var duschat och torkat såg det ut såhär:

INTE OKEJ. Bilden gör inte resultatet rättvisa, det var HEMSKT längst upp!

Så jag gick till skolan med allt hår instoppat i en mössa. Ville inte ens visa mig i skolan egentligen, skämdes som faaan. Så efter skolan åkte jag och Sandy till shock och köpte midnightblue färg. Och sen stod käraste Sandy i 1h 40min och färgade mitt hår jätte noggrant. Ville absolut att Sandy skulle göra det eftersom hon är jätteduktig och just noggrann. Så nu har hon räddat mitt hår, tack och lov! 
Så nu ser det ut såhääär:
Man ser inte färgskiftningarna riktigt, men det blev skiiiitfint!

Tack till BÄSTA Sandy(http://sandysugarpill.blogg.se/) som fixade min hårkatastrof till något jättefint! Puss på att hon är bäst.



Och jättecharmig när hon leker med min photobooth, hahah<3.

Utekväll med brorsan.

Här sitter jag mitt i natten. Har precis kommit hem från krogen med brorsan och 3 av hans vänner. Bror var snäll och bjöd mig hela kvällen på shots och cider. Är fortfarande nykter, dock kan jag inte säga detsamma om min broder, haha. Var på PC. Verkligen ett mysigt ställe måste jag säga, med riktigt stora öl! Inte för att jag gillar öl men ändå. Vi var väl där vid 9 och drog runt kvart i 12. Kom hem nu, klockan 2. Jag hatar västtrafik! Vi fick vänta på 4:an i en timme. De bara sköt upp den med 20min hela tiden! Jag SKA ha ersättning för det. Så det blir att fylla i lapp i morgon. Nu tänker jag faktiskt sova!

Nyaste inköp!

Idag har jag köpt världens bästa termomugg från min favvoaffär: Lagerhaus! 

Det står "Coffe is the answer! The question is pretty much irrelevant".:D
50kr Lagerhaus

Sen har jag även köpt världens bästa lypsyl!
Cocca-cola lypsyl, 25kr Åhléns.

Ps!

Jaaaag gillar att leka i photoshop. Jag älskar brushes! <3 Här har ni mitt första försök med sprickor, ehehe. 

Första schema dagen i morgon. Skjut mig? Fast ne, spola tillbaka några dagar och stanna där. Gärna då jag hade ett "här får tiden gärna stanna"-moment. Jag älsk-hatar de ögonblicken. De är galet underbara men jag vet ju att de försvinner aldelles för fort. Åh, vill tillbaka. Aja, ska sluta babbla om ovesentliga saker.


Kärlek?

Har tänk lite på kärlek, när man är kär. Det är något folk pratar om med ett leende på läpparna(oftast). Den där pirrande känslan, tankar fyllda av en person, nervositet, handsvett, yrsel och så vidare. Personligen förstår jag inte hur man kan gilla allt detta. Jag blir mest ledsen när jag inser att jag troligen kommer bli kär. Mår illa av tanken på att behöva förlora en vän pga. detta. Eller iaf. behöva avstå att umgås några månader för att känslorna ska försvinna. Så nu ligger jag på kvällarna, livrädd för att bli kär eftersom jag lärt känna en helt underbar människa som jag lätt skulle kunna falla hårt för. Tyvärr kan det nog inte bli något, dessutom känner jag inga sådana vibbar från honom. Uh, att vara kär är lika kul som att vara magsjuk enligt mitt tycke. :<

Gröna naglar.

Nya naglaaaar. Gjorde på Sandy igår. Kommer bättre bilder + bilder på Sandys naglar någon dag framöver. Troligen. 
:>

Alla djuren i detta huset!

Lägger upp bilder på alla våra 4 djur(mest för att jag ska visa en kompis, haha.)

Hrm.

Just nu kan allt bara dra åt helvete. Jag mår lätt illa för jag inte har ätit ordentligt idag och jag har en heeemsk huvudvärk och det vet jag inte varför. Och en polare vill att jag sover där inatt. Orkar man verkligen möta upp honom runt 9, halv 10 och åka dit. Vad kommer jag göra? Typ, sova, klaga.. Men har inte träffat honom på jättelänge.  Uh, beslutsångest. Ah, orkar inte skriva mer nu. Juste, har sovit typ 4h i natt. ÅH va bra jag mår!

Depends gel kit!

Okej, nu har jag fixat naglarna! Det tog jävligt lång tid, typ 3 timmar, men det hade jag beräknat med. För mig var tipparna lite för stora, fick fila ner många på sidorna. Lätt att sätta på etc. Det svåra var fan att få spreyen rätt! 
Aja, helt klart bra för 150kr. Inte perfekt, men bra! 

När tipparna var på.
Skulle ha stannat där..
Meeeen jag var tvungen att kladda såklart. 
Nästa gång blir det fransk manikyr. Måste bara köpa hudfärgat nagellack.

Inköp!

Idag har jag gjort några nya inköp, eller ja. Två stycken. 
Och det är dessa:

Gelekit för naglarna och lösnagelremover. Åh, det ska bli så underbart med långa vackra naglar. Mhm.<3 
Ska fixa dem i morgon tänkte jag, så visar och skriver jag om resultatet.:D

Babbel

Hur kan jag vara så jävla trött? Jag har haft ett hel sommarlov ju. Och sovit, det har jag verkligen gjort! Ändå är jag så jäävla trött. Om en vecka är det sista sommarlovs dagen. Jag vill inte!
Visst jag har saknat klasskompisarna, och visst det ska bli trevligt att få komma tillbaka och sådär. Men åh, jag vill ha sommarlov hela tiden. Enda nackdelen är väl att det är dåligt med pengar då. 

Denna veckan är jag hundvakt = jag sover dåligt. Trodde dock att jag skulle behöva gå upp runt 7 varje morgon, tack och lov för att jag slipper det! Kan gå upp vid 10 istället. Så idag var det upp vid 10, efter en skumm dröm.. Nu ska jag snart pallra mig ner och äta frukost, om jag orkar. Måste dock, annars mår jag avel. Sen ska jag till tandläkaren och kolla upp den onda tanden! Hahha, it's eeeevil! Ne, men det ska väl bli skönt att kunna äta igen. Har ju lite tandläkarskräck, så vi hoppas på inga tårar idag iaf. Och att det går snabbt! Sist tog ju en och en halv timme, vill helst inte att det ska upprepas. Sen ikväll ska jag på ringträning, igen. Ska bli kul. Det behövs nämligen om inte jag och Ella ska göra bort oss totalt! 

För att prata om något helt annat så har jag köpt sprey schampoo(dry schampoo). Och jag älskar det verkligen! Det var Emelie i V-ås som fick mig att testa detta, och jag var käär! Fint hår på 3-4minuter! Love it.<3
Såhär ser flaskan ut. Kostade mig bara 50kr från H&M.:D

Ajajajajjaaj.

Ååååh så irriterad. Först på att headern jag gjorde till sandy(sandysugarpill.blogg.se) blev mycket snyggare än min. Det är inte alls speciellt okej att jag gör snyggare headers till andra än till mig själv. 
Mitt andra lilla "problem" är väl då att jag har extremt ont i en tand. Den näst längst bak i höger överkäke. Kan inte ens äta. Eller ja, jag kan inte tugga. Jag gillar inte alls läget just nu! Kommer troligen få gå tillbaka till tandläkaren och fixa detta och jag vill inteeeeee. Jag hatat tandläkare. Börjar bara gråta för jag tycker det är läskigt och gör ont. Inte på rutinkontroll då alltså. Men om något ska lagas eller om man har ont. Buhuhuh känner mig som en barnunge. Men smärta i tänderna är så galet jävla hemskt.:(
Ah, skulle bara klaga lite på mitt "hemska" liv. Och, nu har jag gjort det. Inte för att det hjälpte så mycket.
Idag blir det träffa Sandy, gå till xplosion för att hon ska söka jobb, fotoshoot och sen fika med Anders. Toppendag! Fika = kaffe latte förövrigt. Kan ju drömma om att äta någonting nu liksom. 
Så ah.:D

Ögonbryyyn.

Helt ut det blå har jag lärt mig måla ögonbryn! 
Ne, okej. Nu var jag inte helt ärlig. Det går frammåt me ögonbrynsmallarna. I förregår och igår gick det inte så bra men som ni nu ser ^ har jag lärt mig bemästra konsten! Typ. Det är lite ojämt osv kanske, men det blir bättre och bättre. De har en form nu iaf! Även om jag måste vänja mig vid att se lite mer..bitch ut. Ehe.:D De blev lite tätt ihop visserligen. Men vafan, jag ska på ringträning? För dem som inte vet vad det är så är det typ utställningsträning med hunden. Man springer runt i en ring och sen stället man hunden, håller upp svans och haka och ah, det är typ det. Så jävla fult, jag hatar utställningar. Men jag måste kunna om jag nu vill ha en kennel. 
Aja, detta ska bli intressant. Nu ska jag ta på mig lite mer..smikrande kläder och sen dra. Byyye.:>

Update!

Nu har jag inte skrivit på lääänge. Kan ju säga att det hänt lite saker. Så som att jag varit i Småland hos självaste Isobel tillsammans med Sandy. Snacka om mysigt, känner mig väldigt avslappnad. Blev bortskämd med mat och vin och massor. Sen var vi duktiga och cyklade 6km(tror jag?) till en sjö, badade och cyklade hem igen! Insåg vilken hemsk kondition jag har.. Men ska ju börja rida till hösten, ser fram i mot detta som fan, så då kanske det blir lite bättre. Om man börjar äta lite bättre och typ sluta äta massa godis/läsk etc kanske man till och med kan gå ner lite i vikt. Hade ju inte skadat mig precis, haha.:D 
Nu till det jag egentligen hade tänkt berätta om:
Jag har fyllt år = pressenter och pengar! Jag orkar inte fota allt jag fått så vi skriver det här istället:

Från vännerna, tror dock jag glömde något..
Vaniljparfym
Nagellack
Blå hårfärg
Halsband
Piercingsmycke
Från familj
3 böcker: wraps, sallader och toast
Handduk
1000kr(varav jag har 400kvar av, ehm..)
Bakbok som herer choklad, behöver jag säga mer?
Halsband
10.000 av mormor till körkort
Se Harry Potter på bio
Tavla med foton från när jag var typ 1år
Tror det var allt. Och så en jävla massa kort då såklart. 

Och detta är mina pressenter till mig själv som jag köpte idag:
Nya svarta leggins! 80kr från H&M

Ögonbrynsmallar 4st. 90kr från Kicks. Måste dock antagligen köpa en ögonbrynsskugga med, meneh ah.

RSS 2.0