Riktigt bra födelsedag!

Jag har haft en otroligt nice födelsedag. Den började med "jag mår hon leva...." mackor och latte på sängen plus två paket. I det ena var det halvgenomskinliga svarta leggins och i det andra en bok om choklad, grymt mycket choklad. Typ sufflé, mousse och massor! Åh vad den kommer användas. Mamma slog VERKLIGEN huvudet på spiken där! Sen så satt jag framför datorn en stund. Efter det fixade vi banken och drog till Angereds lokala "krog" och brorsan bjöd på en cider. Jag tod Jungle och han Urban. Jävlar va de är goda alltså! Jungle är bäst, helt klart. Höhö, de gick precis på reklam på tv:n nu! 
Mamma hade lagat till smörgåstårta med, så när vi kom hem efter att ha handlat lite till middagen så blev det att äta smörgåstårta och prinssestårta! Om nom nom! Vad så galet mätt. Fick stressa som fan för att hinna ta bort nagellack, duscha och blåsa håret. Hann ju inte fixa nytt nagellack såklart eftersom jag bara hade typ 30min på mig innan jag skulle gå till bussen. Lyckades dock raka benen och under armarna plus duscha ordentligt(schampoo, balsam + duschtvål) på bara TIO minuter! Nytt personligt rekod.:D 
Stressad tjej sprang till bussen med halvblött hår. Mötte upp Anders och drog hem till honom, kollade på Ondskan,drack vin, köpte mat och babblade. Umgicks i 4h, kändes alldeles för lite! Hatar att lämna mäniskor när det känns som att man inte umgåts klart. Fick dra mig hem när klockan blev 9 tyvärr. Sen märkte jag att jag hade glömt hörlurarna! Åh, blir så irriterad på när jag gör det. Aja, får tillbaka dem imån.(:
Nu ligger jag hemma och ska nog fixa naglarna!

:D

NU ÄR JAG 18.:D
Tänkte bara berätta det.

Babbeeel.

Har ett konstigt cravings på Äpplejuice. Typ, bravos. Den är god. Det ska smaka sådär tillgjord äpple, annars är det inte gott! Jag har förövrigt de konstigaste inledningarna, haha. Men det är verkligen så att jag kan aldrig stoppa mitt sug efter äpplejuice och inte heller för en Big Mac. Det är saker som jag aldrig tackar nej till och aldrig får nog av. Skummt som fan.. Borde köpa lite äpplejuice när jag får pengar, om nom.. Oliver tilllhör också den kategorin, tror jag. Kan jag tröttna på oliver..? Jo, det kan jag nog. Lite.
FATTA ATT DET ÄR BARA IMORGON KVAR ATT "LEVA" IGENOM OCH SEN..SENÄRJAG18ÅR!?!??!?!=#(R")#(QTY -okej, djupt andetag.. Miiiihhh så glaaaaad. 
Imorgon kommer nog gå fort iaf. Ska hem till Cia och typ baka och prata och dricka kaffe och så vidare. Ska bli helmysigt. Har inte riktigt vågat fråga om hon har haft tid då lilla Freja nyss kom. Man vill inte riktigt störa. 
På torsdag som är min födelsedag och då blir man väckt, woho, och sen ska jag vara med Anders. Ser ut som det kommer bli en riktigt bra dag.:D

Jävla klagosång.

Under två dagar jag jag lyckats bryta ihop två gånger. Först över min vikt och nu över pengabrist. Känner hur lyckad jag är som människa ibland. Det känns bara lite irriterande att jag ska få 10tusen av min mormor och 8 av mamma. Och allt ska gå till körkotet. Jag vill inte ens ha ett körkort! Jag kommer kanske använda det om typ 10-20år. Varför ska jag fixa det nu? Varför kan jag inte få göra saker som, ja..köpa nya kläder? För att laga mina gamla går snart inte. Har limmat mina svarta leggins(tyglim) kansek..5-6 gånger nu. Ett par nya kostar ungefär 100kr i stan. Hur kan man inte ha råd med det? Jo, man får ut 300kr/månad för man har en mobil och ett busskort. Japp, underbart. "Det är bara hundra kronor, är ju ingenting!" Nej, inte om man tjänar 25tusen, då är det INGENTING. Men om någon sa åt dig att köpa ett par leggins för 1/3 av din lön hade du ju knappast gjort det? Nej för det är för mycket pengar. Och så är det för mig. Leggins för 100kr är vansinne för min ekonomi. Lite som om en normalt jobbande person skulle gå och köpa en platt-tv varje månad. 
Fan va trött jag är på att vara pank. Tyvärr så måste jag ta körkort eftersom "det är så bra att ha", enligt mamma. Som inte ens kör bil. Ända gången hon har användning för körkortet är när hon behöver visa leg.. Trött på allt.

Ögonbryn och ett skämt!

Kunde inte välja mellan den fula och den fina bilden, så vi kör båda, hahah . Idag försökte jag copycata Sandys ögonbryn, det gick inte så bra.. De blev mest fetare än vanligt. Waaay. 
Påtal om Sandy så ska jag åka mot stan om en kvart och köpa biljetter med henne till Isobeeeeel! Ska bli otroligt kul att få åka dit.:D 
Vill ha torrschampoo påtal om ingenting. Det är magi, jag lovar. Älskar det. För lat för att duscha, så är det. i alla fall håret.. 
Och så fyller jag 18 om SEX DAGAR<3, ja ni kommer att få höra detta i varje jävla blogg inlägg. Eller nej, ni kommer inte få höra det, ni kommer få läsa det höhöhöhööhöhöhöh rolig man kan vara. 
Nu ska ni få ett ranomskämt för att dryga ut inlägget:

En man är ute och golfar, men han glömmer av vilket hål han är på. Så han frågar kvinnan som är på hålet framför honom:
"Ursäkta mig, men jag har glömt av vilket hål jag är på. Skulle du kunna berätta det för mig?
"Jag är på hål sju och du är ett hål bakom mig, hål sex." Svarar hon.
Han tackar och går vidare. Några hål senare glömmer han av sig igen och gå generat fram till kvinnan igen.
"Ursäkta mig så mycket, igen. Jag har tyvärr glömt av vilket hål jag var på. Skulle du kunna vara så snäll och berätta det för mig?"
"Jag är på hål nummer fjorton och du är ett hål bakom mig på nummer tretton. "
"Tack så mycket" svarar mannen.
Efteråt i klubbhuset får han syn på kvinnan och frågar om han kan få bjuda henne på en drink som tack för hjälpen. Hon tackar ja till förslaget. 
När de sitter med sina drinkar frågar mannen:
"Så, vad jobbar du med?"
"Jag är försäljare" svarar hon.
"Jaha, vad intressant, jag med! Vad säljer du?" Frågar han.
"Du får lova att inte skratta" förebrår hon honom.
"Nej, såklart jag inte ska skratta" försäkrar han henne.
"Okej, jag säljer tamponger" säger hon.
Mannen börjar asgarva.
"Du lovade att inte skratta!" säger kvinnan upprört.
"Du får ursäkta mig, jag kan inte hjälpa det!" svarar mannen. "Du förstår, jag säljer toalettpapper. Så jag är fortfarande ett hål bakom dig!"

:D:D

Babbel, för ovanlighetens skull.

Gårdagen var bra, jag vart riktigt glad när jag kom hem faktiskt. Började dagen med att bli bjuden på lunch av världens snällaste Anders! Och sen toppa det med lite glass och massa snackade på centralen i väntan på hans tåg. Hade det hur trevligt som helst! Måste göras om! Hoppas att jag någon dag har råd att bjuda tillbaka också. Fan vad jag klagar på pengar hela tiden, det är nog det enda jag gör. 
Iaf, sen satte jag mig på spårvagnen och åkte hemåt. När jag är påväg mot hjällbo frågar Gustav om jag inte vill hitta på någonting och eftersom klockan bara var runt 2, halv 3 så tänkte jag "Varför inte?" och åkte tillbaka till stan. Chillade hos honom med kladdkaka och kaffe. Nice som fan. Sen fick jag med mig Pokémon röd hem! Glaaaaad tjej. Är snart klar med mitt gula nämligen. Blev dock irriterad igår. Skulle precis skaffa mitt coin case så jag kunde spela lite och PRECIS när han lämnar över det DÖR MITT GAMEBOY?!??! Sponsra mig med batterier, snälla? Hahaha kan se framför mig att jag typ kommer få batterier i pressent av någon på mitt kalas, hahah. Gör inte det, snälla.xD 

Men ja, just nu lyssnar jag på loke, som alltid annars och städar. Lyssnar på Aldrig mera rädd, Dzanas favorit om jag minns rätt? Bästa ur texten "Ja, för er ska jag va blatte, jugge, kosovoalban. För er är jag från Uzbekistan. Med hiphop-stylad burka med kroksabel, turban. Er ryska maffia och eran taliban." <3
Min bädd är för ögonblicket bäddad, det är otroligt faktiskt. Den är aldrig annars det. 
Så nu ska jag städa klart mitt rum och sen fortsätta och städa på nedervåningen! 

Fyller 18 om en vecka, WOHO. Krogbidrag uppskattas.. Haha.:D

Hemma igen!

Okej, hej igen! Här sitter jag i min egna säng och ska snart måla ett par ögonbryn och åka mot stan. Fast först är det hög falsk sång med loke som gäller! Och så målar vi naglarna med, de matchar mina strumpor! Ni får bild sen.
Är i alla fall hemma från Västerås nu. Hade det trevligt, som alltid. Har kommit hem med en underbar västmanlänska dessutom! Haha alla kommer verkligen att hata mig. Har gjort en del roliga saker så som älgsafari(nej vi såg ingen älg.. bara en jävla massa rådjur, en rävunge och en räv), körde om en corvette(stavning?) i 175 på motorvägen, DET var kul! Har övningskört på Niklas mark, det gick inte så bra och jag är om möjligt ännu mer rädd för att köra bil.. Hm, har ätit löjligt mycket skräpmat och massor mer. Nu MÅSTE jag måla ögonbryn annars får jag åka utan, och det skulle vara lite väl pinsamt haha! 

Nästan likadan färg iaf!

Västerås dag nr2.

Tänkte bara titta förbi och säga hej. Jag sitter i Västerås hemma hos Emelies pojkvän Maskus pappa(hängde du med?) och gör inte så mycket. Är inne på dag nr 2 här nu. Verkar dock inte lyckas komma ifrån hundvalps-passning, haha. Passar en liten 12veckors Cavalier King Charles Spaniel som heter Rosie och hennes mamma Nora. Ska ta lite kort på dem i morgon så får ni se när jag kommer hem. :)
Nu tänker jag fatiskt sussa, för jag är otroligt jätte trött. Natti natti.
(Det går uppenbarligen inte att få bort fettexten, så vi kör hela inlägget jättefett!)

Brb Västerås!

Har inte riktigt haft tud/ork/lust att skriva på ett tag nu. Det har jag visserligen inte i denna stunden heller. Klockan är 08.44 på morgonen och om en timme måste jag nog gå till Angered centrum. Där blir man upphämtad av Emelie och tre andra filurer(Markus som är Emelies pojkvän, Richard och Nicklas) och sen åker vi mot Västerås! Så här lär jag inte vara speciellt aktiv här på någon vecka sådär. 
Nu ska jag snart springa lite i duschen(brukade alltid säga att jag skulle hoppa in i duchen och då sa pappa "hoppa förstiktigt" och ja.), efter att jag har pussat på hundarna då. Känner mig lite stressad. Men men, nu försvinner jag, ses om ungefär en vecka!:D

RSS 2.0