Eyebroowwww

Nu vart det gjort!


Kommer säkert hata mig själv för att jag absolut inte kommer orka måla ögonbrynen vissa morgnar. Men, så är det. Livet är hårt alltså.(Y)

Naglar.:>

Idag har jag haft ganska tråkigt när jag kom hem så jag bestämde mig för att fixa lite med naglarna. Så jag började med ett typ babyblått nagellack som ser ut såhär:


Eftersom det är ganska gammalt så är det lite segt. Är inte så glansigt heller så woalla, genomskinligt nagellack:


Sen för att jag hade tråkigt och ville testa min nya nagelpenna så blev det såhär:


Är väl, ganska nöjd. Ni får se vänsterhanden. För det är den som blir bäst. Måste berätta att det är otroligt svårt att måla med vänsterhanden när man inte är van. Men övning ger färdighet. Jag har lärt mig att sminka mig med vänster så ska nog lära mig att måla nagelsaker med vänster med tillslut.;D 

Satt och kollade lite på olika nagelskit idag och insåg att det finns två saker jag verkligen borde skaffa:

Graffiti nail top. 
Som man ser på bilden så blir det jävligt annorlunda. Man målar på ett vanligt nagellack först. Sen när det torkar så målar man på detta och sen liksom.. spricker det upp och man får ett originellt mönster. 
http://www.youtube.com/watch?v=o3Bc6AdVvlI&feature=related
Sådär går det till.(:

Sen är det även: 


Gele kit naglar.:D 
Är tippar som man har under naglarna, precis som akryl. Fast är inte 100% säker på hur man gör så ja. 
Jajajajajaja.:D

Kläder,smink etcccccc.

Ska strax dra hem till en Linus. Så har fixat i ordning mig och lyssnar på Loke nyberg- Allt du är. Helt underbar låt. 
Har fixat i ordning naglarna så de ser ut ungefär såhär:


Och ja, precis när jag sminkat klart mig säger Linus att "du behöver inte sminka dig, tycker osminkat är finast!"
..tack.:( 
Aja, såhär ser jag ut idag iaf: 


Ögonbrynen ska fixas..nåndag.:D Orkar inte. Funderar helt ärligt talat på att raka av dem igen.. Men, vet inte.



Och såhär ser kläderna ut. 
Jag undrar om någon faktiskt bryr sig.. Haha.:D 
Förövrigt är så älskar jag hudfärgade strumpbyxor. Ha under andra leggins.<3 

Eh ah, nu springer jag.:D Byyye.

Hat kärlek till julen.

Jul den 24:e idag. Känns som juli den 24:e snarare.
Sitter i 20+ grader, dock i skuggan, dricker kaffe och försöker få in någon form utav jul känsla.. Tog på mig en tjocktröja för att försöka förstärka känslan. Kanske ska ta på sig tomteluvan också. 
Min släkt är rolig. Varje år då det inte är snö klagar vi, det måste ju vara snö på julafton!
De senaste två åren har det varit snö på julafton och både de åren har släkten åkt utomlands? Hm. Gillar dubbelmoralen. Själv ville jag ju faktiskt vara hemma och mysa på jul. Med för mycket julmat, äcklig glögg och allt annat skit som jag hatälskar med julen. 
Aja, nu blir jag utsparkad för att hämta nyckeln till Momor så jag kan duscha ordentligt. Byyeee.:>

Trött på människor.

För att komma till en heeelt annan sak än mitt förra inlägg så måste jag säga att jag är otroligt trött på allting. 
Här är lite få saker jag är trött på:
Folk på bilddagboken som ÄNDAST lägger upp bilder på 1, sig själva och 2, en text där det står "FAN" eller "BUGHUHUHUHUHUHU" eller något annat det-är-synd-om-mig-skit. 
Om det är så jävla synd om er och om ni har så jävla stora problem GÖR NÅGOT ÅT DET? Psykologer utbildar sig inte för att det är roligt, eller? Har jag fått det om bakfoten? Njae. Inte precis. Sluta gnälla dag ut och dag in och gör något åt det. Och om det nu inte funkar sluta gnäll. Det blir väl fan inte bättre bara för att ni ska berätta om era jävla problem för en massa andra människor? Tror inte någon mår bra av att läsa om era jävla problem.
"Läs inte min bdb på!" 
Och hur exakt ska jag veta att du tänker lägga upp en emocuttcutt text? HM? Gör för vana att nästa gång du ska klaga lägg upp en jävla bild där det står "Whinar" eller något så man slipper läsa. Taaack. 

Annan sak är vi så kallade vänner. Saker som "Hur kan jag klara mig utan dig? Du är min bäääästa vän! Älskar dig" osv osv. Jätte fina ord.  Jajamen. Synd bara att när det väl gäller så skiter de i vilket. Man bråkar och sen känner inte jag för att höra av mig, det var inte mitt fel. För en gångs skulle tänker jag inte komma krypandes. Tänker inte be om förlåtelse för att rädda vänskapen. Så går det några månader och man funderar, när kommer jag att få det där förlåtet? Så jävla mycket var den vänskapen värd. Inte ett jävla ord. Inte ens ett försök. Måste säga att den vänskapen var verkligen värd att ha. Känner hur mycket man får ut av en "kompis" som inte ens kan säga förlåt. Snacka om att det stör mig riktigt hårt.

Och så sista grejen jag sitter och tänker på ikväll:

Flickvänner. Vad jag hatar dem. Eller, inte alla men många. Så fort de är singlar så är de så jääävla roliga att vara med. Shiit vad kul man har. Man gör hur mycket som helst och nästan vad som helst. 
Sen kommer en kille in i bilden. Det blir mindre tid. Och mindre och ännu mindre. Sen ingen alls. OM man ska göra något så ska han vara med. Alltid. Jag förstår inte detta fenomen. Man äter sover och fanemig andas samma jävla saker som sin partner. Att andas existerar inte. Tillslut finns inga vänner kvar. Och oj, där tog förhållandet slut. Var tog all tröst vägen? Då blir de sura istället för att man inte finns där just då. Så man ber om förlåtelse och tröstar. Sen har man sviiinkul igen och sen är det ny pojkvän. 
Varför ska vi vänner be om förlåtelse för att vi blev bortglömda och inte orkade längre? Och sen ska vi vara snälla och trösta och stötta. Inte får man ut ett piss heller. 

Jag är helt enkelt trött på människor, mest tjejer för att vara ärlig. 
Och ja, jag klagar just nu. Men, det är inte mina personliga problem precis. Det är problem jag stött på, jajamen. Det är en liten hint till människor för att de ska slå upp ögonen och fatta att det finns andra än bara de. 
Klaga hur mycket ni vill. Jag råkar nämligen veta att ni inte är så jävla bra ni heller.

LALALALALALALA

Känns inte som jag står ut snart. Har just kommit tillbaka till lägenheten efter en timmes buss resa. När jag skriver detta är det den 20/12. Fyra dagar innan julafton. Jag känner ingen julstämning alls eftersom jag är på Grand Canaria. Åkte hit den 15:e, kom fram den 16:e och ja. Det har gått helt okej. Mitt humör har fungerat. Tills idag.
Idag åkte vi till Pourt de Mogán eller hur nu det stavas. En stad ca 10-20min ifrån Pourt a rico. Bussresan dit tog dock nästan två timmar pga. av mycket folk. Efter ca en timme så börjar man se havet. Visst, okej havet är fint. MEN: det är inte lika roligt att i en halvtimme åka på en väg som är en meter från stup rätt ner i havet. Man skulle falla minst 1000meter. Säkert mycket mer (jag har inget ögonmått). Det ända som skulle hundra än var en sådant där metal räcke som finns vid vägen. Ja, man fick ju känna att man levde, men inte på något kul sätt. Jag har inte varit så otroligt rädd på länge.
Sen kom vi fram. Jag ville nästan kyssa marken. Är i stort behov av toalett, vi letar upp en och sådär.
Vi har med oss mackor att käka. Det gjorde mig väldigt irriterad. Mamma och hennes man Janne var ute och gick igår. Inte så långt ifrån lägenheten. Skulle man ta bussen hem skulle det ta ca 15min. Och då käkade de pizza ute.
Men när vi barn är med och vi ska ta en utflykt över hela dagen, då jävlar packar vi mackor! Jag var vrålhungrig och åt min macka. Mätt? Möjligen om jag hade vägt 20kg. Tyvärr så gör jag ju inte det. Mamma frågar om jag vill ha glass. Nej? Jag vill inte ha glass. Jag är hungrig. Mamma erbjuder mat men jag vill inte ha. Vill hon inte bjuda från början så vill hon inte nu heller. Hon gör det bara för att hon inte orkar med att jag klagar (vilket jag dock inte gjorde. Jag bara gick tyst). Så vi åkte hem igen. Nära döden upplevelsen åter igen. Rolig dag jag har haft. Bättre får man leta efter, verkligen.


Snooza?

Har tänk på ordet snooza. Vem fan kom på det ordet egentligen? Nej jag har ingen lust att google. Vill bara randomskriva lite.(: 
Jag snoozar alltid. Det går inte annars. Jag har först en klockradio som sätter på Bandit kanske halv sju. Och då ringer mobilen vid 7. Sen kan jag snooza till 8-halv nio. Jag skulle aldrig någonsin kunna vakna  och gå upp direkt. Måste alltid få ligga och halv vakna typ tiotusen gånger. 
Fast, nu vill inte jag skriva mer.:D Ska nog sminka mig.. EHe.:D Byyeee

LYCKLIG_chey_93!


Jag är lycklig! Vi hade "julafton" idag eftersom vi inte kan den 24:e. 
Så vi körde en julklapps lek som går ut såhär:
Alla har köpt massa olika julklappar(vi körde minst 3-4st och man hade en hundralapp att köpa saker för)
Man har en tärning, varje gång man får en sexa får man ta ett paket, vilket man vill.
Sen när alla paket är slut öppnar alla.
SEN börjar man om! Fast nu hart man en timer. När man får en sexa får man roffa åt sig det man vill ha. När tiden är slut får man det man har roffat åt sig eller har kvar sen innan.:D

Så detta resulterade i att jag fick:
En mascara, en kattbok, en "sminkspegel", wiener nougat, choklad fondue(!) och 4 koppar som jag inte tog bild på för mamma tog hand om dem.(:
Lycklig! 
Mest glad för chokladfonduen! Fatta gott. Snart ska jag nog ner till centrum och köpa choklad och algrens bilar så jag kan doppa.;D
Byyyyyeee.:D

123 schtunk

Idag var jag på en "teaterföreställning" med 123 schtunk. Det var nog det ROLIGASTE jag någonsin sett på hur länge som helst! Jag trodde jag skulle dö.
123 schtunk agerar mycket ut mot publiken och med publiken. De hoppar på folk som kommer försent och kan stanna upp hela pjäsen för att någon kommer sent, skrattar utan att alla andra gör det, hostar mycket osv. Helt underbart roliga på ett lite lätt drygt sätt. 
http://www.schtunk.se/
Är deras hemsida. Om ni får möjlighet att gå på dem, gör det! Det var så otroligt roligt. Ville aldrig gå hem!
:D

Jävla fittmoral.



Såhär ser mitt skoskav ut. Hur ser DITT skoskav ut?(:

Shalalala jag hatar dubbelmoral. 
Jag ber mamma fråga Janne(hennes man) om han vill vara med på rappakalja. Detta var runt klockan 20.00.
Han svarar nej, han ska bara duscha och sen tänker han gå och lägga sig.
Nu är klockan 22.06 och han har både duschat, suttit vid datorn, tittat på tv och nu satt sig vid datorn IGEN. 
JÄVLAR vad trött han måste vara!
Skulle jag gjort så hade jag fått pikar som fan, men om han gör det är det heeeelt lugnt. Får jag kritisera? Nej, då har jag en dålig attityd. 
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH GE MIG EN PISTOL. 
Inte för att döda honom, bara få honom att dra! 
Orkar inte. 
Känns som hela detta jävla huset andas dubbelmoral.

Så fort jag kommer hem blir jag på sämsta humöret. Jag kan vara på bästa humöret, kommer innanför dörren och på två sekunder blir jag jävligt.. irriterad och typ..bitter. Bara för att jag vet att han är här. Och att min åsik är lika med 0. Mina handlingar spelar ingen roll och jag ska veta min plats, ungefär. JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT BEHÖVA RÄTTA MIG EFTER ETT SVIN. 
Annat exempel från idag:
Jag: Har du tänkt på att Reinfeldt aldrig kollar in i kameran under intervjuer?
Janne: Ah, men han är så otroligt media tränad att du inte ens kan tänka dig! Han kollar ju på reportern.
Här får inte jag lägga in ett motargument. För antingen fortsätter han som han gör för att enligt honom är allt han säger rätt, eller så kollar han på dig blinkar med ögonfransarna och skrattar åt dig och hela hans kroppsspråk skriker "Jaja lilla vän, var dum, naiv och ovetande." ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH
Sen spelar det ingen roll vilka argument jag än använder. Han har alltid rätt. Oavsett vad det är.
Varför? Jo: det bara är så!
DÖÖÖÖÖÖ.

Ehehehehehe bodyart!



Ibland kan man ha jättekul när man har jättetråkigt.
Ehe-ehe-ehe: bodyart.. xD

Skoooor.:D

Jag är lycklig, faktiskt. För här är mina nya skor:


Kände att det var dags nu. De kostade endast 250kr! 
Är lite för kallt för att gå i trasiga Converse nu, tyvärr. Så nu slipper jag gå och ständigt frysa om fötterna.:D 
Lycklig_chey_93!

:D


eeeeh, ja.:D

Drömmar?

Vaknade i morse med en ganska kaotisk känsla. I natt har jag uppenbarligen legat i ett rum vid ett hus vid havet. Det var någon kille som bodde i typ en liten bod nedanför mitt hus. Jag var där, och vi var vänner. Men sen skulle han försvinna. Och jag var jätte ledsen. Jag ville inte gå upp ur sängen. Hade mamma som tjatade om att jag var försenad hela tiden och samtidigt jagade någon min i mitt sovrum. Panik? Kul. 
Undrar ofta vad drömmar betyder. Inte konstiga cpdrömmar utan sådana med riktigt många känslor i. Som känns otroligt verkliga. Kanske ska ta och köpa sig en riktigt bra drömtydarbok? Eller, ja inte för att jag har pengar men men.
Aja, nu ska jag slänga ner datorn i väskan, ta på mig strumpor och dricka upp mitt tee. Sen ska jag vandra iväg mot busshållplatsen. Det är ganska kallt ute, för er som har missat den lilla detaljen. Så, tre par strumpor och längtar iväg. 
Byye.:>

Eehehhehehehhe.

Vet inte om man kan se det alltså meneh har mixtrat lite med färger och header etc nu på bloggen. Och eh.. det blev väl sådär.. :<

RSS 2.0