Trött tjej.

Uh, är helt död. Jag är verkligen jättetrött. Har varit på Ullared hela dagen. Men det vet nog alla.. Haha. Jag orkar faktist inte ta kort osv eller blogga heller. Gick upp halv 7 förfan och sen har jag åkt hela vägen till Ullared, springa omkring och kriga med tanter i typ 3-5timmar och sen åka hela vägen hem. Åh så trött. Bloggar mer imorgon för då har jag ändå inget för mig!

Facebook.<3

Jag gillar Facebook ibland. Är det inte intressant hur folk som vill "markera" att de inte gillar en tar bort en som vän på fb. "NU SKA DU FÅ DIN JÄVEL!" och klickar på ta bort vän-knappen. Det är riiiktigt hårt måste jag säga. Jävlar vad ledsen man blir för att man inte får vara vän med en så otrooligt speciell och bra person som dig. Min värld går verkligen under. Tycker detta är ett väldigt intressant fenomen. För här kommer grejen: man märker inte att de tagit bort en förän man går in på deras sida. Så, man kanske märker det 3-4månader senare. Intressant hur modiga vissa människor är. Personligen brukar jag bara klicka så jag slipper se personens status. Men det är väl jag då. Alla är ju inte som mig, tack och lov. Hade aldrig stått ut med en värld med massa folk som var som jag. Haha, true story, faktiskt. 
Eller ännu bättre: Åh, jag är så sur på..t.ex. västtrafik. Vad ska jag göra? Skriva ett kalgo-brev eller informera dem? Neeee, JAG SKAPAR EN GRUPP PÅ FACEBOOK! 
Så reagerar den arge Svensken. Vi skapar grupper och tar bort folk från Facebook. Ballar av stål kallas det! 
:)
Så onödigt inlägg, men jag gillar'e!

Längtar efter pengar som fan!

Imorgon är det fredag, jag längtar som FAN. Ska till ullareeeeeed som alla vet, men efter det ska jag beställa alla dessa saker:
Akrylkitt till naglarna.
Nail-stickers
Det är alltid bra att ha lite remover om man ska hålla på med detta!
Dessa är jag lite osäker på, blir mycket pengar med allt sammanlagt. Men det är ganska gulligt med.. Hm. Vet inte, kanske.

Sammanlagt: 290, så ungefär 300kr. SÅ JÄVLA BILLIGT!:D:D

Update!

Det har inte blivit så mycket bloggande det senaste förlåååååt för jag har varit upptagen typ. Igår var jag i skolan, eller ja på Burgården(skolan bredvid min) och intervjuade några från Finland. Och var med på deras föreläsningar! Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli. Sen mötte jag upp Sandy och vi åkte och gjorde lite ärender! Stavas det så? Ärender? Troligen inte, ser jättekonstigt ut. Men ah, nu orkar jag inte vara spårkpolis.
Vi hade skitkul iallafall! Fixade saker, köpte saker och drog och chillade vid ett ställe som ligger typ vid Redbergsplatsen. Satt där i ungefär 2 timmar tror jag och babblade. Askul.:D
Sen mötte vi Simon och stötte på Lisa som väntade på Alex som var på samma tåg som Simon. Så vi gick med dem och köpte skor till Lisa. Ungefär då fick jag veta att Anders inte kunde ses på kvällen för han skulle jobba över. Väldigtledsentjej. Så jag åkte hem istället och åt det jag hade köpt till oss.. Skulle bara bli gammalt annars. 

Och idag har varit en riktigt jobbig dag. Och den blir då fan inte bättre heller. För det första är jag jättetrött men jag pallrade mig upp ur sängen imorse ändå, för att inte missa lektionen. Åkte till angered centrum och kollar när min spårvagn ska gå: 15min?! Kan inte stämma! Men aja, jag tar 9:an till gamlestadstorget och byter till 6:an. Kom i tid med nöd och neppe. Trååååååkig samhällslektion. Sen går jag och Julia ner till båsen och pluggar engelska. Jag officiellt hatar våra engelska uppgifter och för ögonblicket våran engelskalärare! Så, nu vet alla det. Det var SKITJOBBIGT. Men men, gjorde klart det och då åkte jag och Julia till subwaaaayyy<3. Och jag förtjänade en sådan jättelång sub och en kaka, så det köpte jag. Man blir väldigt mätt på en sådan! Och så är det lite tjockisvarning. Men jag ska faktiskt stå mig till kl 10? ungefär ikväll innan jag får käka middag. Så lika bra att lagra lite, hähä.
Och nu sitter jag här och skriver detta, fastän jag borde plugga till mitt filosofi-prov som jag har imon. Men ska börja med det när jag är klar. Har ändå 2,5h på mig att plugga innan jag ska åka till min teckenspråkslektion som är mellan 18-21. Lite segt? Hoppas på att kunna ändra tiden så det kanske är vid 4 istället! 
Jaja, så är mitt liv för tillfället.

OCH JUSTE: glaaaad tjej åker (troligen) till ullared på fredag! Missar lektioner, men det skiter jag i. ULLAREEEED BABYYYY. Eh ja. Tror Sandy har smittat mig med sin konstighet.. Lite iaf.. Eehe. 
Så ah.:D
Ehehehe, Julia klagade hos läraren.<3

Morgondagen!

NEJ NEJ NEJ. Det regnar?! Det får INTE regna imon.:(((((((
Imorgon ska jag gå upp runt sju, köra mina morgonrutiner åka till skolan och fota en person och vara med när Edith intervjuar denne. I två timmar? Hoppas det är mer än en person för alltså, det tar mig inte två timmar att fota en person.. Jag behöver kanske en halvtimme. Aja, från 9-11 ska jag göra det. Sen ska jag hitta på något i en timme tills klockan bli 12 och då ska jag möta upp Sandyy.:> Sen måste jag åka till våran kära Saluhall och köpa oliver och sen införskaffa choklad. Efter det blir det mer foto! Ska ta lite höstbilder på Sandy och just därför får det inte regna! Och så tänkte jag visa henne ett ställe i Göteborg som har typ världens utsikt! Asfint. Och regnar det då så kan vi inte, för det är utomhus.:( Sen vid 6 ska jag befinna mig hos Anders(känner mig lite dum som inte berättat detta för Sandy men tänkte ta det imon och vi ska ändå umgås 6timmar så hoppas det är okej). Där blir det räkor som är det bästa jag vet! Och om jag känner honom rätt: vitt vin till det. Världens gulligaste.(: 
Så jag tänkte vara lite trevlig och köpa med mig oliver! Men, jag är osäker på om han gillar oliver så jag ska köpa vanlig mjölkchokad. Problemet där: han är laktosintolerant.. Så jag tar med mig tabletter som gör att man kan käka mjölkprodukter utan problem. Tror de heter lactal eller laktasyd. Hoppas inte han tror att det är typ knark, haha.:( Men ah, annars får han väl låta bli att äta helt enkelt! Det ska bli supermysigt.(: Hela dagen ska bli supermysig och jag ser fram emot den så himla mycket! 
Men det får absolut inte regna!

Och snart ska jag in i duschen, men innan dess ska jag tvätta Käldas öron. På onsdag blir det att duscha henne med special-schampoo för hon börjar få eksem igen.. Så det blir cortison på det med. Stackars liten.:(

Jag är också en människa - här är beviset!

Tänker börja detta inlägget med att göra en "glas-krach"*1 för er läsare! Om ni inte redan märkt det. 
Jag har varit mänsklig, jag har felat i min header. Jag har glömt ett u på thoughs och självklar så har jag inte sparat bilden i som .psd*2 utan jag har bara sparat den i .jpg, väldigt smart måste jag säga. Så nu vet alla det! Och jag fixar det när jag har tid/lust/ork att göra en ny header!


*1, En "glas-krach" är när det låter som glas går sönder, dett kommer från ett How I met your mother-avsnitt där de säger t.ex. "Lilly tuggar högt" och då låter det KRAAAACH för alla och alla inser detta men har inte lagt märke till det innan och nu kan de inte sluta störa sig på det. Det är vad det är.

*2, .psd är en fil, typ. Som .jpg fast om jag sparar en bild i .psd(photoshop-fil) så kan jag öppna den i photoshop igen och alla lager finns kvar = jag kan ändra den. Sparar jag den som .jpg så försvinner alla lager och allt läggs på varandra som typ.. Typ som att du bakar en kaka. Sparar du ingridienserna kan du fixa hur mycket du vill med varje ingridiens, men om du blandar ihop allt kan du inte ta ut smöret ur smeten och ändra just smöret. Det är väl den bästa jämnförelsen jag kommer på.

Puss på att jag gillar *:or.

När jag började detta inlägget skulle jag prata om hur jag gillar hösten som är nu och hur glad jag är för att imorgon blir en bra dag, men inlgget blir lite väl långrandigt då, så jag skriver det sen när jag lagat middag(haha, jag äter middag typ halv 4.:c), är jättejättehungriiiiig. 


Så ah.:D(lägger denna under utseende för att det är bloggens utseende, HAHA, cool jag är, riktigt modig.)

Babbel

Blev inget bloggande alls igår. Men jag hade jättetrevligt hos pappa igår. Vi fikade och babblade tills maten skulle lagas och så lagade vi lax i ung med potatismos och coctailtomater. Tyckte det tog bort den goda laxsmaken dock..:( Annars så var det jättegott. (: Och till efterrätt vet jag inte riktigt vad det var. Fruktsallad med någon grädde med lite päronkonjak. Det var helt okej. 
Orkar faktiskt inte skriva mycket mer, för nu ska jag gå ner och käka frukost och sen åka till skolan om en timme ungefär. (:

Update.

Det blir väldigt korta tråkiga inlägg idag. Men jag har varit riktigt duktig idag och gjort allt förutom att duscha! Och det kan jag göra imon. Ska inte göra något idag ändå. Imorgon lär det inte skrivas så mycket, ska nämligen vara hemma hos pappa i Torslanda kl 15.00 så får åka från Angered senast 2 och vet ju inte hur länge jag sover men kanske 10-11 så ja. Dusch och mat osv. Men det ska bli riktigt trevligt att få laga mat oct babbla med pappa och hans sambo Ilona. Och äta riktigt god mat. De är helt fantastiska kockar nämligen! (:

Just nu sitter jag och tänker på hur jävla sugen jag är på någonting gott. Har inga pengar och ingen lust att gå till torget heller. Så jag får väl käka gurka eller något.. Kul.. Aja, sådant är livet.

Woohp.

Skrev  det förra inlägget för ca 6timmar sen tror jag. Har kommit en bit på min lista nu! 
Fixa tvätten✓
Laga min sovtröja(tog typ 3timmar.. Jag syr så jävla snabbt)✓
Gå ut med ella✓
Borsta Ella
Duscha
Plugga
Så nu tänker jag gå ner och bosta på Ellabellen! Haha hon gillar mig inte alls när jag gör det. Ehe. Men hon ska lära sig!
Så ah. Uppdaterar nog senare. :)

To do.

Har precis gått upp och sitter nu och käkar frukost: mackor med köttbullar. Mums.
Och nu sitter jag och tittar på nyheterna, haha. Vuxet? Inte lika vuxet: sov 12 timmar inatt. Fyfan va skönt det var! Mamma och janne är iväg med hundarna så det är bara Ella hemma. Så tänkte att jag skulle kanske borsta lite på henne, gå en skönhetspromenad som det så fint heter(promenad med inslag av ställade i utställning typ.)
Att göra idag:
Fixa tvätten
Laga min sovtröja
Gå ut med ella
Borsta Ella
Duscha
Plugga
Och det var nog det som jag hade artt skriva. Blir intressant att se hur mycket jag faktiskt får gjort..ehe.
Bild på naglarna. De blev bara långa och svarta.

Naglar på g!

Sitter just nu och har nymålade svarta långa naglar. Är lite orolig för att förstöra dem dock eftersom nagellacket inte torkat än. Satte på ett gäng tippar på naglarna eftersom jag har väldigt många hemma men blie ingen gele eftersom den är slut.:( Har dessutom lim på hela händerna, vet inte hur jag ska få bort det, haha. Så jävla smidig. 
Orkar dock inte skriva mer för det tar så lång tid när man har så långa naglar! Så puss på er och jag visar bild imon, antagligen.(:

Lycklig böknörd.<3

Omg omg omg omg. <- så känner jag mig just nu! Vet ni varför? Joo...CAMILLA LÄCKBERG HAR SLÄPPT EN NY BOK I FJÄLLBACKA SERIEN! Åh vad glad jag blir! Hon är troligen min favorit deckar-författare. Helt otroligt skitbra är vad hon är! Älskar hennes böcker något otroligt! När jag blir rik ska jag köpa hem alla och läsa om och om igen. Åhåhåhå. För er som inte läser så mycket eller inte föredrar deckare så kan jag berätta att hon har släppt 8 böcker nu, och jag har då läst 7st. Dessa har hon släppt:
1. Isprinsessan
2. Predikanten
Stenhuggaren
4. Olycksfågeln
5. Tyskungen
6. Sjöjungfrun
7. Fyrvaktaren
8. Änglamakerskan <- NYYYYY<3

Har läst alla, och älskar varenda en. Det är seriöst att hon är helt underbar. Jag orkar inte dra vad varje handlar om för jag minns inte ens riktigt själv haha. Ni får gå in på: http://www.camillalackberg.se/ om ni är mer intresserade om henne och henens böcker. Men om ni funderar på att läsa dem, tveka inte, ni kommer aldrig ångra er! Förutom möjligen när hon slutar skriva böcker då. Haha. 

Detta är som sagt hennes 8:e bok i den såkallade "fjällbacka serien". Hon tar alltså död på fjällbackas befolkning sakta med säkert i skriftlig from. Haha. Typ. Och jag har väntat på denna boken i typ, ett år? Om inte ännu längre. Därav min överdrivna lycka. Längtar tills jag får ha den i handen på spårvagnen och bara läsaläsaläsaläsa! 
Här kommer vad boken handlar om för de intresserade:

Påsken 1974 försvinner en familj spårlöst från ön Valö utanför Fjällbacka. En fin påskmiddag är uppdukad i matsalen, men alla utom den ettåriga dottern Ebba är borta. Har de blivit utsatta för något brott eller försvunnit frivilligt? Gåtan har aldrig fått någon lösning.

Många år senare återvänder Ebba till ön och den gamla barnkolonin där hennes pappa med hård hand drev en internatskola. Hon och maken Mårten har förlorat sin lille son, och i ett försök att övervinna sorgen och gå vidare har de bestämt sig för att rusta upp huset och öppna ett bed and breakfast.

När Erica Falck får höra om parets planer blir hon både överraskad och nyfiken. Hon har tidigare forskat en del i mysteriet med den försvunna familjen utan att hitta någon förklaring. Nu söker hon upp Ebba för att höra vad hon vet. Dessutom har hon själv en del att berätta om kvinnorna i Ebbas släkt – en historia fylld av tragiska öden och hemligheter.

Ebba och Mårten inleder sitt renoveringsarbete, men knappt har de börjat förrän de blir utsatta för ett mordbrandsförsök. Och då de några dagar senare bryter upp matsalsgolvet finner de intorkat blod under plankorna. Det tycks som om ondskan i det förflutna har hunnit ifatt dem. Under utredningen av branden börjar Patrik Hedström och hans kolleger gräva i det gamla fallet igen. Vad var det egentligen som hände Ebbas familj?

Åh så bra. Längtar-som-fan! Måste bara läsa klart Ayla-serien. Är på sista boken.</3 Men den är ganska tjock, så det är okej. Den tar inte slut så snabbt, hehe. Man blir så jävla kär i karaktärer när man läser typ 5böcker om dem. Men den serien får det handla om i ett annat inlägg.
För de som inte fattat så är jag världens jävla läslus. Det är något av det bästa jag vet verkligen! Sitter alltid på spårvagnen med hörlurar och näsan i en bok. Ligger gärna och läser en timme innan jag ska sova med lite te också. Mysigaste någonsin. Och mamma har en bra serie till mig när jag läst klart också. Åh, verkar bli en jättebra läs-höst! 
För att göra en avstickare(typ): min mamma läser om möjligt ännu mer än vad jag gör och vi har typ precis samma bok-smak. Såfort min mamma säger "du måste läsa det här!" då är det oftast en jättejättejättebra bok/serie. Boktips: Genom dina ögon - stephenie meyer. Alla typ "ååh, neee, inte hon!" bara för att hon skrivit twilight. Men seriöst, den där boken är en av de bästa jag läst, någonsin. Den är riktigt bra! Okej, nu ska jag sluta pålåga er med mina boktips, hähäh. Bloggar när jag har tid/lust/humör.:>

(Lägg märkte till att typsnitter på texten ändras i inlägget hela tiden, hehu.:( )

Trött på pro-cannabis människor.

Okej, jag är officiellt sur nu. Jag är så jävla trött på all jävla pro-cannabis. Läste precis en artikel som en f.d klasskompis skrivit. Kan ju säga att denna personen sjönk i mina ögon ganska ordentligt efter att jag fick veta att han inte bara är för men även troligen brukar det också. Ett av de starkaste argumenten är, enligt mig "Alohol är ju lagligt, och mycket skadligare. Folk dör av alkohol." osv. Ja, folk dör av alkohol. Men de får inga psykoser. Men alltså, bara för att en idiotisk sak är laglig, ska vi då legilarisera ännu mera skit? Borde vi inte istället TA BORT alkohol? Nej, för pundarna gillar alkohol de med, så det enda som borde göras är att man ska få röka på istället. För det blir så jävla bra då. Om vi redan har ett skitsystem varför inte göra det lite värre? Förstår inte den tanken alls. Hade alkohol blivit olagligt så synd för mig, då får jag väl sluta dricka då. Dör jag av det? Nej! Jag lever nog snarare längre.
Jag har ingen källa för detta,mer än en kompis mamma, men enligt henne så kan det slå slint i huvudet för en person som har rökt cannabis. Låt oss säga att det är en han och han heter Kalle. Kalle rökte på 5-10gånger när han var ung och festade men la av efteråt för han ville inte hålla på med det när han jobbade och ville ha familj osv. Sen efter sådär 20-30år slår det slint och han tar ihjäl hela sin familj. Det är väl en rolig och intressant nackdel? Som sagt så kan detta vara något hon sagt för att skrämmas(inte för att det behövs, jag hatar skiten) jag vet inte säkert om detta stämmer och har inga källor.
Tappade tråden lite nu eftersom jag tittar på tv samtidigt, hähä.
Något annat som verkligen verkligen stör mig är vissa i min skola som går och röker på 5 meter från skolområdet under skoltid! Är ni helt jävla pundade i huvudet? Ja, uppenbarligen. Att bruka något är att använda något att missbruka något att att använda det på fel sätt. Jag vet inte hur man inte missbrukar cannabis men ändå. Dessa personer missbrukar det verkligen om de inte kan hålla sig till fritiden. Vad är skolan till för? Att lära sig, för att lära dig behöver du koncentrera dig och lyssna samt vara uppmärksam. Det är inte precis de känslorna man förknippar med ordet hög. Varför ens gå till skolan om du ska röka på? 
Något som stör mig ännu hårdare är att ingen märker något? De går upp i skogen helt märkbart lite då och då eller så står de 5m från skolgränsen. Hur kan man inte märka detta?! Funderar seriöst på att skriva ett anonymt brev till rektorn eller något. Fast ja, nu kan jag ju inte riktigt göra det för nu har jag ju berättat och är inte längre anonym, iaf. inte för bloggläsarna. Så då får väl jag en jävla massa skit. Och nej, det är inte min ensak. Men är man så jävla dum och gör det så uppenbart får man väl förfan ta konsekvenserna av sitt handlande? Sluta rök skiten under skoltiden och jag kommer inte bry mig ett piss och inte ens märka det.
Är otroligt irriterad på detta, verkligen. Tror det märktes med.
Borde skaffa en tröja med detta märket på.

Morgonrutiner ftw.

Klockan är 06.28. Det är inte okej att vara vaken vid denna tiden, det är inte mänskligt. Ändå sitter jag här och käkar frukost. Rostade mackor med skinka om något är intresserad. Det är faktiskt ganska gott också. Jag tror folk som läder min blogg har insett att jag är väldigt otroligt förtjust i mat. Mitt drömjobb skulle nog vara typ matsmakare. Inte recencent för jag vill inte skriva om maten sen. Jag vill bara äta en jävla massa god mat hela tiden!
För att gå tilbaka till ämnet så hade jag tänkt ändra mina morgonvanor lite. Mina morgonvanor ser ut såhär:
Säg att jag ska åka kl. 09.15 med bussen. Då måste jag gå 09.05 och ska då gå upp en och en halv timme innan dess, alltså ungefär 07.30. Då stället jag min mobil på 07.00 och min klockradio på 06.00. 
Sen kravlar jag mig upp, går på toa, går ner och hämtar något och äter, går upp på rummet(ofta följd av min hund som lägger sig i enden av min säng) käkar och sen glor jag tv i typ en halvtimme. Då är klockan ungefär 08.15. Har ungefär en timme på mig. Går ner och gör kaffe. Går sedan upp igen och målar ett par ögonbryn och klär på mig. Slappar lite till och packar väskan. Sen kl 08.55 går jag ner, diskar min kaffemugg och häller på kaffe och värmer mjölken i micron, gör jag inte det så blir kaffet ljummet för jag har så mycket mjölk i och sen efter 10min är det kallt. Ingen hit. För när jag kommer till skolan är det iskallt då. 
Iaf. så skynad jag till bussen och åker till skolan osv.
Jag behöver alltså 1,5h för att att äta frukost, måla ögonbryn och fixa kaffe? Ska iaf. försöka att det bara ska ta mig en timme på morgonen(idag testar jag detta). Är nämligen väldigt trött och en halvtimmes sömn gånger 5 är lika med.. 180min per vecka. Är för trött för att orka ränka ut hur mycket det blir i timmar. Men runt 2 och en halv timme tror jag? 
Men nu måste jag springa ner och göra mitt kaffe så det hinner dra sig och inte smakar vatten! Bye. :>

Neeeeeeeeeej.:((((

Åååh jag orkar inte! Seriöst, lägg ner nu. Blev ju precis frisk från förkylningen och nu känner jag mig skitsjuk igen. Jag som aldrig blir sjuk! Är helt slut i huvudet, jättetrött och mår illa. Ligger mest i sängen och gör ingenting. Ändå var jag duktig och gjorde min filosofiläxa. Mamma kom precis hem och hade huvudvärkstabletter med sig, kärlek på det. De är verkligen min räddare i nöden ibland. Min vardag skulle inte överleva utan huvudvärkstabletter!
Idag är en dag då jag bara vill att djuren ska vara snälla och lugna. Är dem de? Ne! Ante har varit skitjobbig hela dagen. Såfort jag lägger huvudet på kudden för att vila är det någon som skäller/mjauar. Är det inte mat så är det toa, är det inte det så är det kel och är det inte det heller så är de uttråkade. Uh, ibland är det inte kul att ha djur. Men nu är mamma hemma som sagt och får ta hand om allt sådant. Senare åker de iväg och gör saker med hundarna så då är det bara katten som kan störa mig, men han kräver inte så mycket så det är lugnt. 

Just nu ligger jag i sängen och kollar tv, project runway är på. Redan sett detta avsnittet typ 3-4gånger, men visst. Varför inte? Längtar till Idol ikväll. Kommer nog bli en idol-tönt denna gången.. :( Jag gillar egentligen inte ens Idol, är alldeles för ytligt för min smak. Hade bestämt mig för True Talent. Men så kollade man på audichens(hur fan stavas det..? Dzana, hjälp?) och sen satt man fast. Rösterna var mycket bättre..:$ <- mina hatsmilys förövrigt. Använder dem ibland dock. Shame on meeee. 

Aja, sjuka tjejen ska sluta beklaga sig om detta nu. Hoppas huvudvärkstabletterna kickar in snart, annars är jag nog snart här igen och klagar.

Bildinlägg om hår, typ.

Gillar att jag kan ha en blå emolugg om jag vill. :>


Ne, ska inte gå med emolugg till skolan. Men har satt in en liten typ, pärlslinga i håret. Mest för att det är kul.: >

Jävligt irriterad.

Är du inte intresserad av ett klagoinlägg är det ingen idé att du läser nu.
Jag är på ganska pissigt humör faktiskt. Har varit det den senaste tiden. Mitt humör går inte alls nu. Jag är extremt lättretlig och vill helst strypa någon, inte för att jag hade mått bättre av der kanske, snarare sämre p.g.a. skuldkänslor etc men ni fattar. Jag vill få ut min aggression. 
Det som stör mig nu är att det känns som jag försöker så jäääävla hårt, jag gör allt jag kan, tar i av själva fan men det känns inte som jag får ett piss tillbaka. Ingenting. Inte ens lite jävla tid. Man ska inte ge för att få tillbaka nej jag vet och det är inte det jag ber om. Jag bara tycker att man inte kan sköta en sådan här sak ensam. Ni förstår troligen inte ett skit om vad jag babblar om, men det bryr jag mig inte så mycket om för jag tänkte mest rensa tankarna. Vi kan säga såhär: Jag känner mig jävligt bortglömd. Det finns tid för allt annat, men inte mig. Så känner jag. Det är ju en jävligt rolig känsla.
Snarare känslor, jag är frustrerad, ledsen som fan, orolig, arg osv. Alla dedär dåliga känslorna som jag egentligen inte får lov att ha, för då är man en dålig människa. Alla de känslorna är i mig HELA jävla tiden och jag orkar inte. Jag blir galen och jag kan inte få bort dem. För allt jag försöker med verkar inte lyckas. Blir ingen skillnad oavsätt vad jag än gör. Borde lika gärna skita i att anstränga mig, jajamensan och jag har försökt ignorera detta verkligen. För att jag ska slippa känna eller reagera på dåliga sätt. Tyvärr så är det inte så lätt att stänga ute känslor och tankar. De är ständigt där. De vägrar försvinna från mig, hur mycket jag än önskar att jag bara kunde sluta bry mig men tyvärr så är ju jag en människa och har känslor. Otur för mig. Aja, skit samma. Nu tänker jag sova. Om jag kan, det är sådär lagom svårt när hela skallen är fullproppad med dåliga tankar och så vidare. 
Blä. 

Borde göra som Nasse och sätta ner foten, men det går tyvärr inte alla gånger, tyvärr.

Ska renovera lite!

Tänkte fixa om hela bloggen lite, ny header(är inte nöjd med den), ny bakrunt osv. Även fast Sandy gjort jättefint så vill jag ha lite förändring.
Tänkte bara säga det så ni inte får en shock. Tänker inte säga vad det blir. Vet nämligen inte själv hur det blir, haha.

Update!

Efter klagomål från Sandy så tänkte jag uppdatera lite här, hähä. Blir kankse inget superinlägg men ja.
Nu har jag testat twitter! I några dagar...Jag fattar inte riktigt grejen. Om man följer t.ex. MrJay så får man alla updates om honom som typ ANDRA skriver? Och man kan inte gilla saker och det är inte okej! Jag är facebooksakdad, jag vet. Sen kan man re-twittra och shit. Fattar ingenting! Och så är typ allt på engelska, ledsen tjej. :( Vad finns det mer att säga om Twitter? Jo, mina vänner finns inte där, haha. 
Bra med twitter? Hm, det är snygg design, folk uppdaterar mycket. Antar väl att det är det.
Nu tänker jag skriva vad jag gjorde idaaaaag. Lite iaf. Först släpade jag min trötta kropp till skolan, fick spårvagnssällskap av bror. Skolan var inte så intressant. Matten var jättejobbig, behövde be om hjälp på varje tal! Det var löjligt. Fattade ingenting och ville mest typ gråta för jag kände mig så dum. Jag hatar matte!
Iaf så efter skolan drog jag hem och sminkade mig lite, drog till stan och träffade Sandy, Isobel och Isobels irländare Daniel! Så babblade bort några timmar med dem. Tyckte lite synd om Daniel för vi snackade väldigt mycket svenska.. 
Efter det så mötte vi upp Michelle. Riktigt söt, trevlig och rolig tjej, verkligen! Så vi käkade, försökte köpa foundation till Michelle, köpte energidryck, satte oss och babblade och så piercades hon Sandy. Sen gick vi till centralen för Michelle hade glömt sin tröja på bk, den fanns kvar där, som tur var! Sen chillade vi och babblade på ett av mina och Sanyds place. Efter det drog jag hem vid 9tiden. 

Och nu är klockan 22.09 och jag är vaken. Känns konstigt, brukar sova nu. Kan ju säga att jag är riktigt trött med. Men ska se klart filmen på tv4! Den verkar asbra, även om jag missade en halvtimme av den.(:

Twitter? + höst.

Hm, efter att jag kollat mycket på Adamlive så har jag funderat över twitter. Och nu ska jag testa detta hande jag tänkt! Har alltid varit typ, äh det där är inget för mig. Jag håller mig till facebook. Och det har jag gjort nu i ungefär två år. Lite mer. Men så nu i morse så kände jag: twitter, varför inte? 
Så nu ska här testas! 

För att dryga ut inlägget kan vi prata lite om mina te-vanor. Jag har knappt druckigt te på hela sommaren. Det bara blir så. Och vädret har varit hyffsat, tills igår. Igår började stormen(skulle leta reda på namnet och gå in på gp.se, men då skrev jag cp.se, den sidan finns inte, så alla vet det) Katia som den så vackert heter. Och poff, så var jag sugen på te. Drack det igårkväll och nu i morse. Nu är det höst, med andra ord, för nu dricker jag te! 
Skämt om storm:
Varför har stormar alltid tjejnamn?
De är vilda och våta när de kommer men tar huset och bilen med sig när de går.

Ehehehe.

Today is gonna be the day....

(ursäkta om jag inte kan stava på engelska. ^)
Det lönar sig att klaga på västtrafik!:D Tycker det var jävligt lite ersättning men ska väl inte klaga.
Idag har det varit skola. Två lektioner, skönt. Sen drog jag till stan och köpte ny blå hårfärg för att jag måste fylla i färgen uppe på huvudet. Så snart ska jag gå och typ vaddera badrummet så att jag inte blåar ner det ännu mer. Har lyckats dra ner värdet på huset med ca 100 000(det är iaf. vad det skulle kosta att fixa det, säger mamma). Känns ju kul. Mamma är jävligt glad på mig. Så det blir att täcka hela badrummet med handdukar!
Skulle köpt ögonbrynspenna med, men den var sluut.:(( De sa att det visst har blivit väldigt populärt med det nu. Skulle dock komma in nya vilken dag som helst sa de. Aja, får väl åka till stan i veckan igen och kolla. Har typ 5cm kvar på min ena penna och kanske 3-4cm på den andre. Värt.. Måste ha en ny, annars får jag måla kajal-ögonbryn och det är farligt fult!
För att återgår till vad-jag-gjort-idag-ämnet så gick jag ledsen som jag var vidare till hemköp och köpte mig en Powerking. har varit sugen på det i typ 2-4veckor. Så köpte en som tröst för att ögonbrynspennorna var slut och för att jag måste plugga matte idag. 
Så ja, det var väl det jag hade att dela med mig av. 
Men nu ska jag ringa comviq, fråga en massa skit(idag igen) och förhoppningsvis beställa en vit iphone! Ja, jag ska ha en vit. Har bestämt mig nu! :D:D

Iphone!

Nu har jag suttit hela dagen och kollat upp priser för iphone. Ringt samtal, kollat interner osv. Måste dock prata med comviq imon för eftersom vi ska flytta över mitt abonomang så borde jag kunna byta till studentabonomang. Och iställer för att ha comviq kompis smed smspaketer som tillägg och sen lägga på surf så kan jag ju ta studentabonomanget så kompis surf då smsen ingår. Om detta nu går. Mitt abonomang är bundet till januari 2013 och han på telefon sa att jag kan byta abonomanget om jag byter upp det. Frågan är om jag kan byta till student, för då byter jag ju upp mig från kompis till kompis surf, bara att det blir billigare för mig. Ehehhe.
Aja, i ungefär ett år har jag suktat efter en Iphone. Och nu ska jag troligen få en! Åh längtar!
Frågan är, vit eller svart?! Åh, kan inte bestämma mig!

Ge mig en Iphone vafan. :(

Kom precis på, när jag såg en bild på en massa Iphones, att jag drömde att jag hade köpt en vit Iphone. Var helt lycklig. Men de höll på och ringa mig från comviq och ställa massa frågor och klockan var typ 5 på natten. 
Sen vaknade jag och hade ingen Iphone. Blev väldigt ledsen måste jag påstå. Varför är det så att typ alla har Iphone? Jag vill också ha en! Men jag har inte riktigt råd att lägga 500kr/månad på en telefon. Då har jag liksom ingenting över att leva på. Är det verkligen värt det? Jag vet inte.. Man kan ju köra på något begagnat, men då får man ju lägga ut typ 5000 kontant på en telefon och ärligt jag har inte riktigt det. Åh jag vill bli miljonääääär. 
"I wanna be a billionaire so fricking bad. Buy all of the things I never had."
Typ så. Haha.
Hur kommer det sig förresten att alla I-produkter blivit så jävla populära, men samtidigt säger alla "Mac? USCH. Aldrig i mitt liv!" och så har de typ Iphone, Ipod osv. Förstår inte det. Mac är ju <3. Kommer aldrig släppa min älskade dator, ALDRIIIG.<3 
Ah, summan av kademumman är i alla fall att någon gärna får skänka mig en Iphone, eller en miljon eller så. Okej?:D


Lite ordbajsande.

Jag blev sådär glad när jag gick upp imorse: jag är inte täppt i näsan och den rinner inte heller längre! Glaaaaad.:D Jag har lite ont i huvudet och lite lock i öronen, men jag tror att min förkylning börjar gå över. Helt lyckigt. Den gick över ovanligt snabbt dock, fick den i fredags och börjar försvinna idag. Ibland har man tur. Skulle dock inte förvåna mig om jag vaknar förkyld x10 imon för att jag tror att den ska gå över. Karma's a bitch. 

För att tala om vad jag gjort de senaste dagarna så har jag vart i skolan i fredags, åkte hem och käkade osv. Sen vid 7 gick jag med brorsan till centrum(det är alltså Angered centrum jag pratar om då, inte stan. Och när jag säger centrum menar jag oftast att vi går till våran ica stormarknad) och sen åkte jag mot Anders. Tar bara 15-20min att komma hem till honom. Väldigt skönt faktiskt. Så vi kollade på idol och sen på en film som jag såklart inte vet vad den heter, men den var rolig. Sen sov vi. Låter skittråkig, men det var jättemysigt faktiskt.
Nästa dag glodde vi mest tv osv. På hans innegård mötte jag på en liten flicka på kanske ungefär 5år. När jag kommer ut kollar hon på mig och frågar:
"Varför har du blått hååår?"
För jag tycker det är fint.
"Varför har du hål i byxorna?"
För att jag tycker det är varmt.
"Varför har du hål i skorna?"
För att de gått sönder.
"Jaha, jag kan köpa nya skor till dig!"
Haha, vad snäll du är. 
"Men jag måste nog fråga mamma först.."
Tror inte din mamma vill att du köper skor till mig.
"Köper inte din mamma skor till diig?"
Jo, men hon har inte haft tid.
Osv osv. Hon babbalde nonstop med mig i typ 20min innan jag hann smita, haha. Söt.
Sen degade vi framför tv:n, tog en promenad osv. Sen blev jag "utsparkad" för han skulle jobba. Så när han kramade mig hejdå tycker jag att han säger "Va kort du är, gumman." Jag vet, svarar jag, jag kan inte precis ändra mina gener. 
Då tar han ett steg tillbaka, kollar konstigt och länge på mig. Så jag säger att ja, jag kan ju inte det! 
Då säger han att han sa "Ha det bra, gumman. Inte vad kort du är". Hahaha jag är så pinsam när jag hör fel.:(

Idag vet jag inte vet jag ska hitta på. Städa och plugga, kanske? Om jag orkar. Aja det blir vad det blir. 
:>

Rädd och förkyld.

Imorse såg jag detta när jag loggade in på fb. Blev lite rädd, för alltså jag är inte sådär jätteduktig på att fota och rädd att de kommer bli missnöjda. Samtidigt är det ju bra att öva och komma ut i kretser. Är ju början av att folk vet att man är fotograf etc. Är bara rädd att de ska bli jättemissnöjda. Är det fota när de står på scen så går det inte. Är helt hopplöst dålig på att fota det. Blir skit. Då tänker jag faktiskt be dem kontakta Robin istället, för han är gryyym på det.
(Och juste, jag älskar Simons profilbild, så jag tog den stora så ni får de hela ordentligt..hahaha älskar den.<3)

Sen så har jag lyckats dra på mig världens förkylning. Har lite ont i halsen, rinnande näsa, trött, lock i öronen och lite hes. Jävla skit. Det är säkert för att jag var ute i regnet och hade blöta kläder igår! Satt på en bänk och babblade med Sandy innan filosofin och så börjar det småregna, äääsch, det drar över säger jag. Det börjar ösregna och då säger Sandy att äsch, det håller nog bara på 2sek.. 5min senare är et ett jävla skyfall och vi går in.. Smidigt. Så nu är jag dunderförkyld. Får väl ligga hemma i helgen och krya på mig med thé och sims.

Piercingsmycken!

Detta blir lite av ett bild-inlägg. Ed's gav som sagt ut gratis piercingar och töjningar igår. Fanns mest navel och bröstvårte smyken i piercings-väg. Men tänkte ju någon gång i framtiden pierca naveln så varför inte? Tog till Sandy med. Töjningarna är ju till henne eftersom jag inte har töjda öron. Ringarna därimot tänkte jag ha som örhängen! Måste dock töja öronen några mm så jag kan använda dem, men det kommer inte att vara märkbart.(:
Så här är allt jag plockade på mig igår, enjoy:
Måste dessutom tacka käraste Sandy(http://sandysugarpill.blogg.se/) som gjorde min blogg skitsnygg. Ni lär ju märka att typ allt är nytt. Hon har fixat allt förutom headern. Puss på henne för att hon är skitbra!:*

Älskar Ed's<3

Sitter på min psykologi lektion nu, och borde inte skiva här, hähähä. Men tänkte skriva lite jättesnabbt. 
Var hos Ed's igår(as bra piercare som har en affär i majorna med sin fru som tatuerar) för de delades ut gratis piercing-smycken! Så jag drog dit och tyvärr så var det mest bröstvårte-smycken, navelsmycken, töjningar och 1,6mm kulor. Ledsen tjej hittade inget nytt smycke till läppen. Men jag tog 5töjningar till Sandy och typ 30navelsmycken.. Ehehehe.. Det kommer bilder på alla snart, när jag lagt in bilderna från kameran. Gav bort alla töjningar till Sandy eftersom jag inte har användning för dem och jag tog dem till henne. Men det kommer bilder sen eller imån eller någon dag framöver! 


Nu tänker jag spy lite.

VAD ÄR DET MED MIG?!
Jag orkar inte. Jag kan inte styra mina känslor. Känner att jag helst vill lyssna på massor av loke och hänka te. Men inte ensam. Jag vill absolut inte vara ensam just nu. Men har ingenstanns att åka vid denna tiden. Jävla piss. Hela dagen har varit åt helvete. Vill inte gå in på massa detaljer. Vi kan ju säga att vädret passar mitt humör, regnigt, grått och jävligt blä bara. Blanda saknad, ledsamhet och ilska och tada, du har Ellz idag. 
Jag förstår inte alls varför allt bara ballat ur nu. Brukar inte ha några problem med att kontrollera känslor. Men ibland så går det fan inte. Ibland rinner de över och det funkar inte längre. Just nu har jag ingen lust. Ingen lust med skola, läxor, människor(förutom en), känslor, problem, idioter you name it. Jag har ingen lust med det. Kan inte allt bara dra åt helvete. Blås iväg med vinden, försvinn. Rinn bort med det jävla regnet. Dra. Åh, bara..dö. 
Jävla as vad jag inte har någon lust att orka.

Bättre än väntat.

Har inte testat no'poo än, har inte orkar/haft tid. Hade tänk göra det idag men eftersm jag var dum nog att lägga i hårsprey i håret igår så får jag duscha det me schampoo för att få ur skiten. Aja, överlever.
Mina planer blev inte alls vad jag hade tänkt mig. Trodde det skulle bli en tråkig skithelg hemma med sims typ. Istället åkte jag hem till Micke igår och träffade och hjälpte henne med Gandalf, hennes lilla kattunge. Jääätte mysig. Förutom att han väckte mig 09.30 imorse genom att busa med mitt täcke och hoppa på mig. 
Aja, söt är han! Och så duschade vi honom i dag, eheheh, det var INTE uppskattat!

I haz blue hair.

Två jättevackra bilder på mig, haha! 
Ne men ni får dem för att jag är så trevlig. Och för att jag diggar mitt blåa hår som är fint i både solsken och dunkel. Hihi. Aja, sitter och dör lite av tristess. Ska snart in till stan och möta upp käre Micke så ska vi kolla på någon kattunge om jag fattade det rätt? Aja, blir säkert skitbra.

Snaaaart.

Orkade inte duscha håret två gånger igår, så ska testa no'poo snart!

No'poo?

Jag längtar tills skolan är över, idag alltså. För då ska jag testa No'poo! Får ju fett hår efter bra typ 2 dagar och är väldigt trött på detta. Så hörde jag när Anneli i min klass sa att hon använde bikarbonat, jaha? Tänkte jag. Så jag googlade det och hittade en blogg med en tjej som hade hittat detta, nämligen detta inlägget:
http://laks.webblogg.se/category/no-poo.html
Fast jag ska inte ta äppelcidervinäger utan ska testa citronsaft + vatten istället. 
Återkommer nog med resultatet senare idag!

RSS 2.0