Förklaring till gårdagen.

Kanske ska lägga till att jag är inget emo som ligger och gråter pga. det som hände som jag skrev om igår. Jag åkte till min storebror och pratade med hans fästmö och fick stöd, kramar och sötsaker. Det är väl inte så kul att ha gått igenom detta absolut inte, det var skitjobbigt de första dagarna. Men det funkar, jag dog inte. 
Bilderna är tagna efteråt dessutom. Vill som sagt inte ha några "det är synd om dig" kommentarerna, la in bilderna för att jag gillar dem och tyckte om fotografierna och känslan det gav. Inte för att jag ville ha sympati. 

Idag ska jag vara med Sandy i vilket fall, och det ska bli superkul.:> Nu har jag 8min på mig att ta på mig strumpor, bortsa håret, packa väskan och lite sådant roligt. Så ja.:>

Utnyttjad är väl alltid roligt.

Nu tänker jag lägga ut mig själv, blotta mina känslor och berätta vad det är som gick åt hevlete så folk slipper fråga. Detta är ytterst personligt. Men jag är galet trött på att alla frågar vad som hände med min stalker, Daniel. 
Daniel var ett svin. Det är vad som hände. 
I tisdags förr-förra veckan träffade jag Daniel i brunnsparken vid 10 på morgonen. Vi åkte hem till mig och umgicks. Hade trevligt. Jag visste att han iaf. tyckte om mitt utseende, för det hade han sagt många gånger. Och jag blev smickrad. För en gångs skull tog jag åt mig någons ord. Han tog gärna på mig, på mina ben speciellt. Jag gav dock inget gensvar, dels för att jag är jättedålig på att visa vad jag känner och dels för att det är kul och jag faktiskt inte visste vad jag ville. Men jag klämde ur mig att jag var intresserad. Dett är nog det största misstaget jag gjort på länge, ljug inte om känslor för någon, det går åt helvete.
Vi stulade, ganska mycket. Och lite mer än så. Jag visste att jag inte borde, men jag sket i alla mina regler. 
Somnade glad den kvällen. Var ju upskattad. Tänk vad lit beröring och beröm kan göra.
På fredag var det tänkt att vi skulle ses igen. Men så blev det aldrig. För på torsdag ville han verkligen ses. Och jag gick med på detta. Intalade mig själv att jag saknade honom. 
När jag hoppar av bussen går jag mot grillen som finns här i Angered, och där sitter han.(Mår illa av att behöva tänka på detta). Vi går mot mig men stannar och pratar och pussas på en bänk. Efter någon halvtimme går vi hem till mig. Jag fixar tvätten och dammsuger. Sen går vi upp på rummet. Denna delen tänker jag inte ta i detalj för den är väldigt privat. Jag tänker säga att vi hade sex och det får ni vara nöjda med.
Efterår gick jag till toaletten. Jag var helt krossad. Min ångest var överallt i mig och väntade på att få explodera. Men jag höll det inne. Tro mig när jag säger att det var svårt. 
Jag följde med honom ner till centrum och sen drog jag hem och ställde mig i duschen i en timme och släppte ut all ångest. Grät något otroligt. Jag kände mig otroligt krossad inombords.
Men det värsta var när jag kom ur duschen och jag ser vad som står i smset han skickat: "Vi skiter i allt. Jag har ändå sumpat det"..
Det var då jag visste att jag blivit utnytjad. Rolig känsla. Det värsta var nog dock att jag inte ens ville utan jag ville göra honom glad och nöjd. Ville liksom kompensera för de känslor jag inte hade. 
Nu vet de som läser vad som hänt. Jag vill ABSOLUT inte ha några "NEJ! stackarn!" eller "aaaw, fyfan!" etc. Jag säger detta för att folk har undrat och undrar vad som hände med Daniel. Nu vet ni, nu kan vi låta bli att nämna detta igen, någonsin.

Blää.

Trött trött trött. Stressad som ett avel. Vaknade imorse av att det åskade, tror jag? 
Skriver väl mest för att jag inte gjort det på ett tag. Har galet mycket att göra. Brorsan köper lite av min tid för att jag ska klippa honom idag. Så illa är det. Kan inte skippa agilityn för plugg heller eftersom jag inte var med förra gången. Blääää. Kommer få ig på mitt svenska prov, det är helt klart iaf. Känns inte så pepp. 
Ska gå till bussen om 15 min.. Uh. Hade helst suttit i sängen hela dagen och bara sjungit med i lokes låtar. 
Aja..

Lukten av bensin, cigaretter och bränt gummi.


Igår så var det så att jag var på streetrace. Det var askul! Kändes som tiden flög fram samtidigt som den stod still. Självklart var kameran med och jag fotade. Fanns vissa ascoola bilar. 
Jag är inte en person som brukar kolla på detta, det var min första gång faktiskt. Men brorsan drog med mig för att jag skulle få något annat att tänka på. Om ni någonsin får chansen, gör det! Det var skitkul. Kollade ju bara på dock. Hade såklart viljat åka med i en av bilarna, speciellt i forden som gick som bara fan. Det hade varit en upplevelse!


Helvete.

När det äntligen känns som att saker och ting börjar gå mot rätt håll, som att oturen börjar vända. Då jävlar ska allt gå åt helvete. Det är allt jag har att säga.

Grön/svart/glittriga naglar med gröna strassstenar!

Äntligen orkade jag ta mig tid att fixa ett par nya fina naglar. Blev riktigt nöjd, även om det kunde ha blivit lite bättre. Men så är det väl alltid.

Té!

Här har vi mitt nya favoritsätt att dricka té på. :D Bara kom på idén för några dagar sedan. Sen har det slutat med att jag gjort detta varje kväll. Så just nu sitter jag och dricker té på detta sättet, lyssnar på olika favoritlåtar på youtube. Just nu spelar Skillet - Shout to the Lord. Helt underbar. Även om den handlar om Gud/Jesus. Och så kollar jag på Simpsons the movie. 
Idag har jag varit med Lisa och Emma, sen dök Emmas kompis upp och sen dök Stefan upp. Hade det riktigt riktigt trevligt.:D Eh ja. Lagom nödvändigt inlägg.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Det är ett motto jag alltid levt efter. Jag försöker vara snäll och ärlig och ställa upp för människor. Speciellt i min familj. Men varför ska jag lägga energi på detta när ingen(förutom mamma) behandlar mig som jag behandlar dem? Just nu är jag galet irriterad på min bror. Jag brukar gå ner till Angered centrum med honom när han ber mig följa med, ÄVEN om han alltid frågar mig mitt i mina favvoprogram. Man vill ju vara snäll. Jag lagar frukost, serverar den och sen städar jag. Allt för att vara snäll. Så idag så hade mamma glömt att köpa hem grönsaker till middagen och eftersom vi ska äta hamburgare så ska man ju ha grönsaker. Så jag frågar Robert om han kan följa med mig till Angered centrum. "Ne, jag orkar inte." ..Ursäkta? Sen frågar han om jag har pengar så jag kan "muta" honom. Gör inte jag tillräkligt? Är inte jag snäll nog för att du ska följa med mig ner till centrum en jävla gång? Känns ganska ofta som att jag är för snäll. Går med på saker, gör saker åt folk osv men det är inte ofta jag får något tillbaka. Känns ju förjävligt om man ska sluta behöva vara snäll bara för att alla andra är dumma i huvudet? 
Behandla andra som du själv vill bli behandlad - in my as. 
Nu tänker jag gå ner till centrum själv, köpa grönsaksjävlarna och laga hamburgare till MIG och janne då, brosan kan gå hungrig, jag okrar tyvärr inte laga mat till honom.

Woho

Äntligen så kom alla mina inlägg upp!:D Fick vänta typ tre dagar. Väldigt irriterande måste jag påstå. Men men, sådant är livet. 
Min hy hatar mig, verkligen. Nu till höst och vår brukar den bli fin och rent etc. Men nu? Neh! Och så har jag nageltrång. Inte kul alls. Vill inte precis operera bort det. ._.
Och egentligen har jag verkligen inte tid att sitta vid datorn och sega. Borde fixa håret, måla ögonbryn och klä på mig. Har bara en halvtimme på mig. Men det är något jag tänkte göra som jag inte riktigt kan komma på.. Hm.

En vanlig onsdag.

Jag älskar mina rosa linser, som fan! Kunde dock inte ha dem inne så länge eftersom jag inte är van längre.:(
Menen några timmar blev det allt. Har dock fortfarande ont i ögonen..

Idag har varit en ganska vanlig onsdag, engelska, svenska samhäll. Sen drog jag hem, tog en dusch(bästa på dagen typ), käkade middag och drog på träningen. Hade bara Kälda med mig för tänkte att det kommer nog inte åska. Men det gjorde det, lite bara men tillräckligt för att Kälda skulle börja skaka och gnälla. Men efter kanske 10-20min kom Janne med Ella och vi kunde lägga kälda i bilen där hon känner sig som tryggast och jag kunde köra lite med Ella. Tur att inte båda hundarna är rädda. Fick till och med igenom Ella genom en böjd lång tunnel utan hjälp! Efter en lite tvekan sprang hon lätt igenom dem. Massor av godis och klappande till henne.

Förövrigt håller jag på och försöker lägga av med sockret. Det är SKITSVÅRT. Började igår. Syndade igår OCH idag. Igår åt at en banan stekt i smör, socker och sirap(ASgott). Och idag drack jag tre st festisar(de delade ut gratis i skolan) och åt två kanelbullar. MEN, jag är ändå stolt över mig själv. Jag har inget godis på rummet och inte heller någon cola. Vilket är ett stort steg för mig. Jag vet själv att jag inte bara kommer lägga av, det kommer bli snedsteg och problem. Men jag försöker i alla fall. Och det är bättre än att fortsätta. 

Precis just nu kollar jag på matchen, eller ja PRECIS nu är det reklam. Är strax period 3. Sverige leder mot Tyskland med 4-2! Wooooh, go Sverige!
Och imån börjar jag 11:50 och ska ha debatt. Lite nervös inför mitt inledningstal, men kan inte komma på mer att säga så det får bli som det blir. Jaja, blir säkert bra. 


Valp!

Slänger in denna bilden som Janne skickade till mig igår med. Kunde ju inte följa med och kolla på valparna så jag fick en bild via mms istället. Visst är han bedårande?  Bara ca en månad kvar till sommarlov och vap. Längtar!

Jag saknar mig egna säng.

Denna helgen har varit fullt upp. Och då menar jag verkligen helt fullt. 
Det började i fredags med att vi letade reda på fredagsvagnen som alla vet. Sen efter det drog jag hem för att jag visste att vi skulle käka grillat och Mikael och Cia skulle komma hit. Blev trevligt. Av någon anledning blev det så att den ända gravida kvinnan i sällskapen(cia) blev sittandes med grillningen.. Efter det så skjutsade Janne iväg mig till Julia. Var där ganska sent, typ vid halv 8 tiden. Men vi drog ner i hennes källare, käkade chips, drack cola och kollade på hockeymatchen som stod mellan Sverige och Frankrike. Sverige sopade mattan med dem, 4-0 blev det. Det var en skittråkig match.. Sen sov vi. 
Nästa morgon ringde klockan 08.15. En trött Julia och Ällz gick upp och käkade frukost, borstade tänder etc och sen åkte vi till ko-utsläppet på Kåhögs gård i Göteborg!
Jag har hur många foton som helst. Men jag läger upp dessa. Jag stod inte så bra till i början av släppet så det vr svårt att fota, eller ja, jag hae behövt bättre zoom för att få bra bilder.
Innan sjävla släppet så fick vi gå tipspromenad och äta kanelbullar och mjölk. Frågan är om mjölken inte kom från korna direkt för..ja den smakade inte som "vanligt" mjölk gör.

Sen bar det hem. Julias mamma var snäll och skjutsade hem mig. Väl hemma så tog jag en dusch, målade ett par ögonbryn och fixade middag. Sen var det dags att dra sig mot stan för att åka till Linus. Vi stannade till vid Lygnevi för att träffa Althen och Cali men de hade avstängda mobiler så ja. Vi träffade därimot några glada prickar som hette Tobbe, Freddan och Bea. Beas kille var där med, men jag hörde aldrig hans namn. Sen kom massor av deras kompisar och ja, då drog jag och Linus. Vi vandrade upp hela jävla backen, jag hatar denna vägen. Och så sätter jag mig på muren och sådär. Linus blir osäker på om de har tatt bort hållplatsen vi sitter på så vi går och kollar, den finns kvar så vi går tillbaka. När jag ska hoppa upp på muren igen så kör jag knät rätt i en av stenarna och skrapar upp huden. Jätte underbart. Sen var bussen en kvart sen med.
Väl hemma hos Linus, efter donken besöket, så kunde jag äntligen gå och lägga mig. Eftersom Linus var uppe så kunde jag bre ut mig över hela sängen och so jättegott enda tills Linus tröttnade på att sova på soffan.. 
Sen vaknade jag av "Vill vi ha kaffe? JATACK" som råkar vara linus smssignal. Kollar klockan: 10. Bläää. 
Astrött, går upp, tar kaffe, lägger mig och halvsover hela morgonen typ. Sen vid 12:50 gick min buss mot Göteborg. När jag var framme gick jag och använde mitt presentkort på Burgerking. Det var jättegott, som alltid. 

Och nu sitter jag här i mitt rum, med hockeymatchen till sällskap och njuter av att få vara med mig själv och min dator. Ska nog göra lite nytta och plugga sen med. Men det jag ser fram imot mest, det är att sova på min egna "säng", eller ja. Madrass. Ska bli gött som fan. Måste visserligen upp imån och har matteprov, men jag skiter i vilket. Just nu känner jag mig bara jävligt nöjd med allting, faktiskt.

Fredagsvagnen!


Tro det eller ej men vi hittade vagnen efter mycket jagande. Den stog på drottningtorget hela tiden dock så vi ska nog ÅKA med den en annan fredag.:D 
Men det var trevligt, vi fick fika och Cicci, ja, det är nog den charmigaste bilden någonsin på henne.:D 
De pratade inte så jätte mycket med oss, men vi fick höra när de pratade i radio och sådär.:D En av dem berömde Julias glasögon.(:
Lägger till denna bilden med som Julia tog på mig och Cicci.:>

Uppdrag fredagsvagnen.

Idag ska jag, Julia och Cicci ut på stan och leta efter fredagsvagnen i Göteborg.:D Varför jag skriver ut detta vet jag inte, kanske för att jag är pepp. Så vi sitter nu i skolan och väntar på att klockan ska bli runt två så ska vi iväg och leta efter den. Så jag kanske är med på radio idag.:D Det ska bli asnice. 
Ni får reda på hur det gick senare.;D

Mat, djur och hockey!

Är inte bilder från idag, men jag tycker det är så gulligt när Kälda vågar lägga sig i hundsängen, även om Molle ligger där. Hon är en aning obekväm än, men hon lägger sig där frivilligt när jag sitter där.(:
Den andra bilden är ju bara för charmig. Har ju som sagt gjort om mitt rum, har ingen säng eller något tv bort just nu så det står på golvet. Så Kälda kände väl att hon ville ha lite närkontakt med tv:n.:D
Om nom nom! Detta var min och Ellies lunch. En kebabrulle, delad i två, från I love pizza i Göteborg. Ligger vid svingeln. Världens godaste kebab! Man få en sådan ^ fet rulle för 75kr. Och detta är deras medium. Alltså, första gången jag smakade denna så var jag frälst. Den är helt enkelt bäst i hela gbg. Love it.<3

Just nu sitter jag förövrigt och kollar på hockey, Sverige mot USA. Står just 0-0. Är inte överdrivet spännande, men det tar sig nog med lite tur. Go Sverige!

Hår, antar jag.



Har blonderat utväxten idag, behövdes? Oja. Sen passade jag på att lägga lite rosa i flätan jag har i håret.:D Blev lite rosa lite överallt meneh, så får det vara. Är jävligt svårt att inte få rosa överallt. Men jag är nöjd. Hoppas på att utväxten på bakhuvudet blev bra, är inte så säker på det eftersom jag slarvade lite.. Meneh, ja.

Förövrigt tänkte jag försöka bli smal(!) till Metaltown. Vill nämligen kunna gå omkring i linne och mina svarta leggins med hål i. Hade vart asnice. Ska bara börja..Eheheheh. Kommer nog att gå sååååå bra. Eller inte alls. Kommer nog ge upp typ..dagen efter att jag startat. Ska iaf. försöka käka mindre skit och hoppas på att kanske bli lite smalare. Skulle vart najs som fan. Om jag nu klarar av abstinensen då. Ehe. 
BTW:
Idag kom mitt pressentkort på BK, direkt från kungen. LyckligTjejSomFan!
:D:D:D

RSS 2.0