Ny fotoblogg!

Skaffade ny blogg till fotona istället: http://ellzphotography.blogg.se/

Vill inte ha allt gammalt skit bland mina bilder.:)

Två identiska?

 
 
Lägger upp två nästan identiska bilder. Grejen är att de är riktigt lika varandra, men jag kan inte avgöra vilken jag gillar mest.. Tog med mig kameran för att fota snöbilder och ehm, ja, det blev bara dessa tyvärr. Är inte 100% nöjd med dem, de är okej men inte överdrivet fina. Aja, en annan dag kanske! 

Kälda med fågel och frost.



Idag fotade jag lite till mitt projektarbete, fotade till jakt-bilderna och då tog jag ju lite andra bilder också. Är väl okej-nöjd med dessa bilderna. Kan inte lägga ut projekt-bilderna här. För rädd att någon ska sno dem och publicera dem någon annanstans innan jag är klar med boken även om det står mitt namn på. Vill att de ska stanna på min dator tills fotoboken är klar.:) 

Iaf. så tyckte jag det var så himla läckert med frosten och skulle kunnat döda för ett macro-objektiv(ett sådant som tar riktigt bra närbilder). Jag fotar med mitt objektiv Canon EF 70-200mm f4 USM som är ett sk. tele-objektiv. Med andra ord ett objektiv som kan zooma ganska långt. Och jag fotar med en Canon EOS 500D. Jag kör alltid manuella inställningar men orkar inte skriva ut vilka varje gång, är ni nyfikna får ni fråga!

Suck.

Det är alltid intressant när man råkar skapa ett inlägg av misstag och det senare inte går att ta bort. Roligt roligt.

Bilder!

Här kommer den utlovade bildbomben! Jag hoppas att ni uppskattar bilderna, själv är jag nöjd med dem.:) 


Fotoblogg!

Tänkte göra om min blogg och använda den som fotoblogg! Sen får vi se om jag kommer orka lägga upp bilder haha. Men tänte ha den och visa upp bilder jag tagit och osv. En fotoblogg helt enkelt. Antagligen kommer jag bara lägga upp när jag väl har bra bilder att lägga ut så varje dag blir det absolut inte. Det kommer när det kommer!
Ska strax lägga in en bildbomb med bilder jag är nöjd med sen tidigare.:) 

RSS 2.0