Naglar, igen.:D



Ibland hatar jag denna sidan. Fick lägga upp denna bilden typ 4-5gånger bara för den vägrade lägga sig rätt. Kul. 


Det jag hade tänk att säga är att jag har äntligen fått min kamera.:D Är superglad över att jag kan ta riktiga bilder på naglarna. På sista tiden har det blivit mycket enfärgat med en strasssten per nagel. Men det är för att jag är lite fantasilös och inte orkar just nu. Gick faktiskt en hel månad med omålade naglar. För mycket plugg helt enkelt. 

:D

Naglar.



Första gången jag fixar naglar på typ mer än en månad. Ja.

Hallongrottor!

Att bli smal vore ju inte helt rätt!

Idag, eller ja nyss, har jag bakat hallongrottor.(: Har inte smakat än. Ska snart sätta tänderna i den ni ser på bilden. Gjorde hälften med hallonsylt och hälften med drottningsylt. Om nom nom.
Reseptet har ni här förövrigt:

Hallongrottor

För 24 personer.
En smaskig söt liten kaka. Tycker man inte om hallonsylt går det utmärkt att testa någon annan. Varför inte göra blåbärsgrottor eller jordgubbsgrottor.

Ingredienser

125 g smör eller margarin
3/4 dl socker
2 dl vetemjöl
1/2 dl potatismjöl
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
Fyllning:
1/2 - 1 dl fast hallonsylt

Gör så här

Ugn: 200 grader

Sätt på ugnen. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och tillsätt det. Rör ihop till en deg. Används matberedare tillsätts allt från början, fettet kylskåpskallt och skuret i bitar.
Rulla degen till en längd och skär den i 24 bitar. Rulla dem till kulor och lägg dem i småbrödsformar av papper. Gör en fördjupning i varje kaka och lägg i en syltklick.
Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter.
Sikta ev florsocker över de kalla kakorna.

Mat som fan.


Jag kände att ni måste vara extremt intresserade utav min frukost, just idag!
Så såhär såg det ut när jag ställt fram allt.(:


Och såhär såg min frukost ut.
Ägg plus juice.
Leverpastejmackor med bostongurka plus latte.
Greksallad. Omnom nom.

Hann dock inte äta upp min kära sallad så den står i kylen.:( Vet inte om den är så fräsh längre..

Och istället för idrott var det dethär som gällde:


om nom nom. Guds gåva till folket - McDonalds.

Bild bara.


Ni får en fin bild. 
Seriöst, behöver nya kläder som fan.

Myspys



Katten gillar att sova på mig, uppenbarligen. Låg själv och halvsov för att vara ärlig. Bara tyckte han var så gullig. 
Och jajamensan jag vet att jag inte är hel smal men just nu bryr jag mig inte. Stör det dig så kan du ju låta bli att titta på bilden.

Blonde ftw.



Alltså, jag orkade inte måla riktiga ögonbryn, okej?
Idag har jag tagit bort utväxten på håret. Och det behövdes verkligen. Blev så glad när jag såg att de hade Polly palette på Ica igen. Billig och riktigt bra. Funderar på att köpa en vit toning till för att få bort gula/röda toner. Inte säker.



Idag fick Kima i min klass ett ordentligt skratt. Eftersom jag är så jävla klumpig och inte kollar var jag sätter fötterna så sätter jag dem i en jättedjup vattenpöl. Gissa vem som skrattade? Inte jag iaf. 
Aja, när skorna äntligen har torkat och mitt humör gått uppåt eftersom jag är på väg hem så klivert jag av bussen, går in i mitt område och upptäcker det här. Det finns ingen väg runt. Man måste gå i vattenpölen. Helt underbart..

Trött, för ovanlighetens skull.

Foto: Johanna Vikell.


Idag är jag helt slutkörd. Idag hade vi mediaproduktion hela dagen och vi håller på med ett grupparbete där vi ska göra ett bildspel där alla bilder måste vara tagna själva, allt ljud skapat eller bearbetat och text ska in på något sätt. Vi fick spåna runt orden "Resa, kontrast och möte". Vi valde kontrasten/resan/mötet mellan vinter och vår. Så jag och Johanna drog ut för att fotta klart vårbilderna och så tog hon denna bilden på mig. Tyckte den var charmig.(: Gillar vårkänslan liksom. 
Så vi var i skolan från halv 9 till halv 5. Känner mig lagom trött. Och när jag kom hem så ställde jag mig att baka semlor till familjen. Har huvudvärk och tror jag somnar snart.  Aja, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. 
Men; av de bilder jag tog gillar jag denna bäst.
Foto: Ällz Karlsson


Presenter i vardagen är ju aldrig fel.



Haha man måste ju älska min katt. Det står ett fönster uppe men självklart sätter han sig vid det stängda och tittat ut. Ska man gör't så ska man gör't ordentligt nämligen. 
För att komma till något roligare så hade våran lilla hund(hon egentligenbara yngre) lämnat en finfin pressent till mig när jag kom hem. På köksmattan låg den, brun fin och rinnig. Underbart. Så fick slänga in den i tvättmaskinen och vädra hela undervåningen. Tack Ella, alltid uppskattat. Och ett ännu större tack till min käre bror som kommer hem och struntar i att ta upp det så jag får göra det. Man blir väldigt lycklig av vardagens små guldglimtar. 


I <3 oliver.



Tänkte bara säga att jag älskar verkligen oliver. Och då menar jag inga äckliga burkoliver. Utan stora med antingen vitlök eller tjärna i. Man köper dem oftast i lösvikt. Det är verkligen bättre än godis. Om nom nom.

Italien 1.

Jag önskar att jag hade kunnat blogga här ifrån Italien. Jag kanske, med lite tur kan lägga upp detta senare, om jag har internet i skolan eller på det andra stället vi ska vara på. Hoppas på lite tur iaf.
Jag sitter här på mitt hotellrum och klockan är tjugo i 7. Ska snart gå ner för att käka frukost. Sen hoppas jag verkligen att mitt bagage har kommit till rätta för ja, jag har ett och ett halvt ögonbryn och min ögonbrynspenna ligger i det stora bagaget. Kul. Så, har det inte kommit vet jag inte vad jag gör. Jag kommer se ut som en idiot om jag ska gå omkring med ett ögonbryn.
Dock var det nog jobbigast för Cecilia som hade sin linsvätska plus behållare i sitt stora bagage som stannade i Frankfurt tillsammans med mitt, vår ”lärares” och Johans.

Nu blev jag sjukt lycklig btw. Insåg precis att jag inte behöver internet för att kunna lyssna på min favvolåt på Youtube. Eftersom jag då redan hade den uppe sen innan. Underbart. Jag kan alltid få lite mer Loke.

Alltså, jag gillar Italien och Varese är en jättemysig liten stad. Det jag inte gillar är att jag är så nervös inför den här EU-skiten att jag mår illa när jag tänker på den. Alltså, folkets engelska är helt jävla perfekt. Det är absolut inte min. Och så ska vi prata formell engelska med dessutom, haha, jo önska kan man ju. När vi skulle pressentera oss igår så blir ju jag nervös och lyckas absolut inte få fram ordet ”representing” så jag får stamma fram det. Oj vilket bra första intryck. Aja, med lite tur tror de att jag stammar och blir ursäktad för min dåliga engelske. Men det tror jag inte tyvärr. 

Aja, nu måste jag springa ner och käka frukost. Bussen går om ca en timme. Inte för att jag inte vill missa den och slippa vara med, men, men. Jag måste vara med, det är det jag är här för tyvärr. Försöker intala mig själv att det värsta som händer är att jag är helt tyst.


Ångest fångat i en kavaj.

Alltså, jag är så jävla trött att det är löjigt. Har nästan somnat i sängen typ 20gånger. Har tvingat mi själv att vara vaken pga. alla måsten, som jag inte ens gjorde klart. För lite tid, det är allt jag har nu för tiden. 
Aja, ska upp typ halv 5 i morgon bitti eftersom jag ska åka till Italien. Alla håller på och typ "ÅÅÅH vad kul!" etcetera. Men ärligt, de ända känslorna jag känner för detta är stress, ångest och press. Jag kommer orka äta, sova och sitta i det där jävla parlaments skiten. Vill helst bara få det överstökar, det är så jag känner just nu.
Aja, såhär ska jag se ut iaf, eftersom det är formell klädsel som gäller, tänkte att det kunde vara lite kul att se mig i kavaj:


RSS 2.0