Målamålamåla

Att maskera lister är nog det värsta som finns. Helt ärligt, det är tråkigt och jobbigt OCH tar lång tid. Pluggar nog hellre än att göra om det. Jag vet säkert att jag inte kommer måla om rummet på länge iaf. Inte om jag måste göra det själv! Ända fördelen är väl att det blir ordentligt städat. Just nu är hela mitt rum i våran lilla "hall" på övervåningen. Det är ingen hall, det är rummet som är mellan alla sovrum. Där är allt i mitt rum förutom gaderob, skrivbord och säng. 
Var egentligen tänkt att jag skulle måla rummet medans mamma och Janne var på hundklubben i Torslanda. Men när vi öppnade färgen så såg den ut som keso, fast inte vi då. Färgen avslöjar jag inte.;D Ni får före och efter bilder senare, när rummet är helt klart. Vi ska köpa ny tvbänk och säng till mig, så mitt möblemang fungerar. För just nu får jag inte riktigt plats med det jag vill.. 
Har även instett att när man maskerar lister så dödar man naglarna. Hade tänkt att köpa nytt vitt nagellack och göra fransk manikyr igen men det kan jag ju drömma om..
Jaja, nu ska jag gå upp och byta om, sluta kolla på Mr Bean filmen för att mamma och Janne kommer hem om ca en halvtimme med färgen.:D
Byyyyeee

Sol, jag älskar sol!

Hela vintern, iaf. allt efter julafton har jag varit en av dem som har sagt "Åh, jag längtar tills det är sommar. Fan va gött med sommar.." etc etc. Och ja, nu är det ju nog sommar vågar jag säga.:o Nästan iaf. och för bara några veckor sedan gick man omkring i vinterjacka och huttrade. Känns jättekonstigt. Men jag njuuuter av den tidiga värmen! Har redan fått lite färg på benen, tyvärr inte på hela benen dock. Hade på mig dessa leggingen som ni ser på bilden nedan så ja, jag har en randig solbränna. Undra om man kan starta nytt mode med det kanske..? Hehehehe. Kankse inte. Men jag gillar solen som fan!
Legginsen som jag satt ute och läste i för några dagar sen. Och nej, jag har ingen barbie-kropp.

Idag har jag inte gjort någonting, igen. Jag har suttit här och njutit av att vara ledig. Kollar på tv, bakat, spelat ja. Lite sådär. Inte så värst intressant. Det mest intressanta som har hänt är väl att brorsan fick sin nya mobil och att Molle sov här inne hela dagen typ.
Här är min lilla putsbög innan han börjar attakera min kamera..
Här skriker han ut sitt "HAAAAAADJAAAAAAAA" precis innan han attakerar min kamera..
Ehe, okej. Han gäspar.

Yep.


Ah bilderna vrider sig v sig själva och jag har försökt ladda upp den 4 gånger nu. Så jag skiter i vilket. Bilden är från förra veckan dock, men jag hade ju faktiskt inte med mig kameran igår så. 
Vi gick mest omkring på stan och kollade efter en studentklänning till henne och solglasögon. Sen gick vi och köpte glass och satte oss en stund och babblade. Sedan kollade vi upp olika piercingstuidos eftersom hon tänkte pierca tungan snart.(: Det är väl en sammanfattning av igår.

Idag: ska jag inte göra nångonting. Eller, ja. Jag ska vara hemma. Tvätta måste jag göra eftersom jag inte har några rena underkläder kvar och så måste jag duscha med. Sen ska jag nog faktiskt sätta mig på altanen och läsa en stund. Bara för att det är fint väder.(:

Sådär tråkigt som ingen bryr sig om.

Kör på ett blått tema idag. Det jobbigaste är att det inte finns några fickor på dessa kläderna. Tack och lov för bh:n säger jag bara.:D Ska iväg och vara med Lisa idag, det ska bli kul.:D Sitter och lyssnar på system of a down, dom låtarna jag inte har på mp3:n. Åh, det bandet är så löjligt jävla bra. OCH JAG SKA SE DEM LIVE I JUNI! Jag dör lite när jag tänker på det. Finns en liten risk att jag kommer vara så patetisk att jag faktiskt gråter när jag ser dem. Och jag gillar inte personer som älskar kändisar. Tycker det är en ganska konstig hobby, de är äl också som vi eller? Förutom att deras trjöa kostar 50000 och min 50. (: 

Förövrigt så loggade jag in idag och hade två nya kommentarer, blev jag chokad? Ja! Jag bara tar för givet att ingen läser det jag skriver faktiskt.. Men det är kul att någon faktiskt läser vad man skriver, även om jag nog inte är så rolig.;D

Sömnig Kälda.

Slänger in en bild på min mysvovve med.(:

Pluffsfluffs!

Woho! Jag kan puffa håret igen.:D Klippte ju upp det aldelles för mycket så att jag inte kunde fixa det. Och så har jag väntat och väntar och väntat på att det skulle växa och titta nu.:D 

Såhär såg det förövrigt ut förut:
Okej, håret är inte lika stort som när det var rosa men till mitt försvar så var det nog tre kilo hårspray i det rosa och det är det inte i det blonda!

Jag är glad iaf.:D

Japp, jag älskar att klaga.

"Dessa barn har inte råd att gå på bio med sina kompisar, eller ens ta en fika nångång ibland, skänk pengar till Röda barnen för att ge dessa barn ett bättre liv" eller något åt det håller säger de på reklamen. Så, vart kan man anmäla sig? För jag har inte heller råd med de sakerna. Jag har inte råd med nånting. Det mitt studiebidrag går till är att spara och betala mobilräkningen. Sparar till busskort för att jag ens ska kunna vara med mina vänner. Sparar till kläder för att jag bara äger max 5 plagg som jag kan använda. Så, jag lever som en pank människa. Men det är ingen som hjälper mig? 
Ta ett extra jobb då? Som att jag inte försökt? Jag kan inte ens få ett sommarjobb för att folk under 18 är värdelösa. När man fyller 18 blir man helt plötsligt vuxen, mogen och ansvarsfull. Tänk vad mycket en siffra kan göra ned dig va? Otroligt. 
Jag förstår intr människor och inte världen. Tycker allt är ganska knasigt. Typ som läkare, de är konstiga människor. Jag har varit där för att jag har ont i höfter och axlar och frågat vad det är. Jag vill ha en diagnos. Tror jag har haft ont i 3-5år. Jag kan inte gå vissa morgonar, jag kan inte sova för jag vaknar av att jag har ont etc. Men det är inget fel på mig enligt läkarna. Då kan vi ju fråga resten av göteborgs 17åringar, hur många har så ont i sina höfter att de inte kan gå ner för en trappa utan att gråta? Hur många går upp klockan halv sju på morgonen för att man inte klarar av att försöka hitta en ställning som gör lite mindre ont igen. Man orkar inte ligga och ha ont hela tiden. Har aldrig hört någon som har det på detta sättet förut iaf. Men alltså, det är helt normalt! Nu bortser vi ju ifrån det faktat att jag aldrig hört någon ha ont på samma sätt som jag. Hur ska jag kunna ta ett jobb om jag måste röra på mig om jag inte kan göra det? Ah, jag vet inte. Borde iaf. få vara med i rädda barnen. Jag vill också bli räddad.:(

Alldeles för trött.

Jag är för trött för det här, egentligen. Sitter i detta ögonblick och dricker te, har just sett klart på filmen "Little Nicky" som var asbra ju. Iaf, jag har varit trött och då menar jag sömnig från klockan halv 3 idag. Vill bara sova, och det ska jag med. Ska sova heeela natten och även en bit av morgondagen planerade jag. 
För att skriva något mer kan jag ju berätta om min helg såhär långt:
Igår(fredag) var jag i skolan och hade prov. Tror det gick bra. Ska nog kolla om jag fått tillbaka ett resultat på hjärntorget när jag skrivit klart detta, om jag nu minns.. Aja, och sen drog jag till en klasskompis pojkväns lägenhet med några andra tjejer för klassen för att vi skulle ha ett överraskningskalas.:D Här är mina pressent till henne:


Hennes namn är Dzana alltså..
Var dock tvungen att dra tidigt eftersom jag skulle hem till min bror och hans sambo Cia för att hjälpa till inför kalaset. Så jag hann bara träffa Dzana i lite mer än en halvtimme. 
Men när jag kom hem till Bror så babblade jag mest med Cia och hennes mamma. Fick även träffa hennes syster och hennes fästman plus deras dotter. De hade med sig bröllops"tårte"-smakprov. ÅH så gott. Åt så mycket att det var pinsamt. Men jag kunde inte sluta och de sa att jag kunde äta upp resten! 
Jag och brorsan började inte baka förän vid kanske nio, och då var Cia jättetrött. Men hon var ändå sällskaplig någon halvtimme till. Hon är gravid och de ska ha barn runt midsommar. (: 
Men jag sov iaf. över och hjälpte till med smörgåstårtorna idag med. Sen var det då kalaset, och jag orkar inte skriva om det. Det var inte kaos iaf. Jag känner mig glad eftersom jag fick tid att få prata med Cia och verkligen känner att jag kan lita på henne etc. Är så himla glad att hon och Mikael har hittat varandra.:D
Så, nu tänker jag sluta babbla. Natti.

Helg

Ville verkligen ha mina röda legging på pappas födelsedagskalas. Har inte använt dem på aslänge. Så det fick bli såhär.:D
Matchande strumpor, självklart.
Strassstenar i ansiktet är något av det finaste jag vet. Det är även det jobbigaste som finns att försöka få rätt.
Sen har jag en söt katt också. Så, nu har vi samanfattat helgen. Förutom fredag.

RSS 2.0