Guldkorn i vardagen?



När jag tittade ut genom fönstret i spårvagnen igår morse (jag gör inte det så ofta eftersom jag läser) så ser jag dessa två bussar. Det är buss 73 till höger och77 till höger. Först tänke jag att det var jävligt dumt av 73 att ställa sig där. Han kunde väl iaf kört vidare? Sen ser jag att den har öppna dörrar och då fattar jag att de sitter oc babblar. Haha gjorde min dag lite.:> 



Haha denna var också skön. Jag stod och stekte ägg för en halvtimme sedan kanske(så runt 07:40) och så kom jag på att FAAn jag har inte saltat ägget. Så jag letar i hela skaffetier och tänker bara "Var är saltet, var är saltet?!" så ser jag att det står "Här!" på en flärp och tror ni inte att det var salter? Johodå, tänka sig. Bilden är suddig eftersom vi inte har bra ljus i köket. Iaf. inte till för att fota i.

Sitter iaf. här nu mätt och beloten och surplar på min caffe latte. Hemmagjord, ofc. Mamma ligger och sussar eftersom hon är sjuk. Blev riktigt avundsjuk när jag sov hur hon låg och sov. Själv vaknade jag och trodde det var lördag så jag somnade om en timme extra och vaknar vid 7 och insåg att det var fredag och undrade varför min väckarklocka in hade ringt.. Eller den hade gjort, klockan 6. Hade väl lyckats stänga av den igen eller något. 
Men det är lugnt, jag har gått upp varje dag utan veckaklocka denna vecka. Jag vaknar när jag ska gå upp pga. att jag får dåligt samvete för att jag vet att jag borde göra något och i det fallet är det gå upp. Så både måndag, onsdag, torsdag och idag har det hänt. Tisdag började jag 12:45, behövde liksom inte riktigt ställa klockan. Så, jag har svårt att försova mig. Ibland kan dåligt samvete komma till användning.;D 
Meneh, nu ska jag sluta babbla strrunt(borde ha en kategori som heter skitsnack/ingentingattha)
Så att eh, ja.:D

Stressas tjockis förfan.

Vet inte om jag någonsin kännt känslan "Åh nej, fredag snart.." förut. I alla fall inte under en skolvecka. Men just nu önskar jag att tiden kunde stå still eftersom jag ligger efter så mycket med min Italien-skit(orkar inte förklara mycket, ska till Italien, ska sitta i ett EU parlament för ungdommar och jag representerar Finlands miljöminister, jag vet inte varför just Finland, det bara är så). Är jätte stressad för jag har för lite tid! Var med Gustav idag vilket var jättekul, men har så dåligt samvete för att jag borde varit hemma och rå pluggat och letat information som en jagvetintevad. Ååååh, strss stress stress. Bara väntar på att de hemska sura uppstötningarna ska komma nu.. 
Aja, nu sitter jag och pillar sönder naglarna, käkar chips och dricker cola. Tjååååkis jajamen! Ska man gör't, ska man gör't ordentligt. 
Förövrigt så försökte jag och Gustav steka kladdkakesmet.. Inte någon höjdare tyvärr. Så alla vet, det är ingen idé. Kanske med mjölk i... Aja ehehe. 
Nu ska jag glo vidare på efterlyst faktiskt.

Morgonrock på stan = mentalsjuk.

Okej, jag är lagom irriterad nu. Eller, var förut. Ska se om jag kan lyckas få tillbaka irritationen och vad jag tänkte.
Det råkar vara så att idag vad vi i klassen på Välrdskultur museet och gjorde massa skit. Jag, Anneli, Edith och Evve var tidiga så vi gick upp till övervåningen och köpte någon litet då, eller ah, de som ville/hade pengar(inte jag då alltså). Så när vi kom ner och ska samlas så ser jag en blond tjej med en onepice! Utomhus, på ett museum? Det är okej att hämta tidnigen i den, möjligen gå ut med hunden men det är fan knappt. Och den här bruden går ut, på stan med den? Alltså seriöst då måste man ju vara dum i huvudet. 
Hur många människor går omkring i pjamas på stan liksom? Okej, man kanske inte sover i en onepice så det är ingen pjamas. Men såhär då: hur många människor går omkring i morgonrock på stan? Ingen, folk skulle tycka man var mentalt sjuk om man gjorde det. Vill bara uttrycka min missnöjda åsikt om detta. 
För folk som inte riktigt vet vad en onepice är:


Förövrigt var bruden blond och hade den exakt sådan här onepice.

Rosaaaa



Oh btw, köpte linsvätska denna månaden. Hej rosa linser.(:

Söndags äventyr på Ikea.


Idag har jag(äntligen) köpt en sådan här! Jag tror jag har letat i 2 år efter en som inte kostar 200kr. Sen sa någon till mig att de finns på ikea för ca en 20-lapp. Så jag klippte bror jag och som tack så drog han med mig till Ikea. Och efter mycket letande hittade vi den, 9kr kostade den. Alltså, lycklig tjej!
Så nä vi gick för att stå i den onödigt långa kassan bara för en visp så tog ju det en stund med. Sen kom vi fram och han i kassan scannade den och kollar på mig "Bara den? Eller..alltså, inte så bara kanske men ah.." Haha. Svarade bara japp, bara den, betalade och gick vidare. Sen drog vi till Donken och vi behöver helt ärligt inte gå in på detaljer, tror inte det är så många som är intresserade av vilken tjockismat jag föredrar.
Aja, Ikea, Donken och köpt lattevisp. Känns som en helt okej söndag. Förövrigt så tog detta oss ca 3 timmar hemifrån och tillbaka. Bussresan tar bara 20min. Så ah.. 



Så, såhär såg jag ut när jag ska besöka ikea.


Och såhär såg jag ut i Lördags, när jag tänkte träffa patrik. Blev inte av osv så jag fick vara trevlig med mammas gäster istället. Japp japp. 
Blondera håret snart? Yep. 


NyaLilaNaglar.





Nya naglar då. Eller vad man ska säga. 
Är väl ganska nöjd, ville helst ha något mer. Men har inte så många små strassstenar kvar tyvärr. Aja, det får bli såhär.(:
Borde närstan skaffa en kategori som heter naglar..

Detta är bara för att Connys msn är cp!


Tack mamma!



Idag var jag på köpcentrumet Allum i partille(i Göteborg) med mamma eftersom hon skulle vara där pga. sitt jobb. Så hon frågade om jag hade lust att följa med och gå i affärer och fika. Så jag tyckte att visst, varför inte. Behöver röra på mig eftersom höfterna gör så ont just nu. Det slutade med att mamma köpte denna fina väska till mig.:D Eftersom min andra sjöng på sista versen så blev jag glad. Antagligen därför hon köpte den åt mig. Sen fick jag dessutom två biobiljetter av henne. Jag vet inte vad jag har gjort men alltså, jag måste ha varit riiktigt duktig.:o Glad blev jag iallafall.:D 
Det ända som lyckades störa mig på hela dagen är att jag sett denna fjortisbruden överallt. Att hon är fjortis är visentligt eftersom ingen normal människa skulle gå omkring i ett supertajt linne när man är mullig! Det är som en ny trent bland mulliga fjortis brudar: visa fettet. Jag vill helst gå fram till de tjejerna, ta tag i magen och säga "BANTA FETTO!". Även om jag faktiskt inte ens är smal själv. Men, jag skyltar iaf. inte med det.
Är man mullig så ska man inte ha tajta linnen. Det finns inte någon som uppskattar dina bilringar mer än dig. 
Jag säger inte att det är fel att vara mullig, jag säger att det är fel att skylta med det.

Alla<3dagsnaglar + sängfanskap.





Är lagom irriterad just nu. Jag sitter i en trasig säng som jag tvingas laga om 10 gånger på dagen. Man kan inte ens sitta i den utan att den går sönder, och nu orkar jag verkligen inte laga den mer. Jag orkar inte, jag bryr mig inte. Jag vill helst slänga ut den genom fönstret, men det går inte, vi har tyvärr försmå fönster för det. Sa detta till mamma och hon svara med att Janne ska få kolla på den. NEJ NEJ NEJ. För när Janne ska "fixa" något så får man först och främst se hans butcrack i minst en halvtimme och tro mig det är inte fint och dessutom så gör han bara saken värre. Efter att han är klar kommer jag få köpa ett nytt rum istället för en ny säng. Om jag har TUR. 
Andas ut, andas in, andas ut. Du är bra, du är ingen dum idiot och du har inte alltid fel.
Det är vad jag får intala mig själv varje dag eftersom Janne alltid ska på ett eller annat sätt ska bevisa att jag alltid är motsattsen. Det känns lite som att ha en mobbare igen, fast i mitt eget hus. Känns jättekul. Och det känns som omgivningen här verkar bry sig lika mycket som lärare gör. Kuuuul. 

För att prata om annat så ser ni bild på mina alla hjärtans dags naglar. De blev väl inte så bra som jag hade önskat men alltså, det är INTE lätt att försöka måla hjärtan på naglarna med vänsterhanden.. Bara så ni vet det. Jag fick måla om grunden(genomskynligt, vitt och vitt med glitter) typ tre gånger på högerhanden och två på vänsterhanden. Det var INTE kul.
Men men, där har ni resultatet iaf. 
Nu ska jag lyssna mer på Loke och klä på mig något annat än pjamasbyxor. Ska hem till storebror och Cia på middag. Aja, ska bli jättetrevligt att få träffa Cia igen iaf. Saknar lite ordentligt sällskap.(:

Jag hatar kajalögonbryn.



Alltså, jag säger bara en sak: Att glömma ögonbrynspennan hemma är INTE ett smart val. Om man nu inte gillar att måla ögonbryn med kajal och se ut som ett fucktard. 
Aja, nu har jag lovat att gå med bror ner till centrum. Så nu ska jag och mina extremt fula ögonbryn dra oss, bye.

Säger bara RÖR INTE MIN SKINKA, okej?



Måste säga att ibland känns det som Gud och Mamma har satt mig på prov.. 
Detta är förövrigt en skinkbit. Misshandlad är den också. I tisdags sa en viss person i hushållet(behöver jag ens nämna namn längre?) åt mig att jag inte skulle äta så mycket av denna skinkan eftersom den är så dyr. Jag hade tagit sammanlagt 4bitar och det var MINST 8st kvar. Någon i familjen har ju självklart varit jäääättesjuk hela veckan. Så nu i morse tänkte jag att det har ju ändå gått några dagar nu. Nu kan jag unna mig den goda skinkan. TROR NI INTE MÄNNISKAN HAR ÄTIT UPP DEN?! 
Okej, jag har två regler som är viktiga: ÄT INTE UPP MIN SKINKA OCH SNO INTE MIN KAMERA!
Jag hatar dubbelmoral. Så jag skänkte bort denna såkallade skinkbiten till hunden istället. Behöver två på mackan för att mamma köper stora börd. 
Uuh, detta tär som fan på mitt humör. Så alla människor bör veta detta om mig: är INTE upp min skinka. Och MÅSTE du göra det säg till mig så jag vet. Så slipper jag bli utan frukost. 



För att hoppa till gårdagen och försöka lugna ner mig lite så här är min hund Kälda. Det hon har på rumpan är ett tikskydd(även kallad blöja, även om jag inte tror att kvinnor skulle vilja höra att de har blöja och inte troser, men men..det är ju okej för att det är en hund..) för att hon löper(har mens, för folk som inte vet). Så jag hittade henne här i våran mysiga soffa med huvudet på två kuddar. Hon kollade verkligen på mig som att hon försökte säga "Jag har mens, okej? Låt mig va." Tyckte det var så himla charmerande.



Jag hatar västtrafik ungefär 90% av tiden för att de är så jävla dumma i huvudet. De klarar inte av 5cm snö och det är ALLTID problem, för att inte tala om hur många "ur fuktion" lappar jag sett som sitter över rampknappen. Gash. Men igår blev jag riktigt glad på dem för en gångs skull! Vi har fått en sådan här^. En som visar när bussen kommer etc. Himla skönt! Är alltid rädd att missa bussen om jag går lite senare och det inte står folk på hållplatsen. Måste säga att fan va glad jag blev, tack Västtrafik!:D

Nonsens.

Vill bara sätta mig och skriva i min dagbok, för att kunna skriva av mig saker. Som sådant som jag inte vill att alla andra ska kunna läsa. Men, av någon anledning orkar jag aldrig skriva. Och när jag väl skriver så bara rinner allt ur mig. Så egentligen är det bara att orka ta fram dem och börja skriva.
Förövrigt så sitter jag och lyssnar på Skillet och ska dra en borste genom håret och lite sådant snart. Jag drömde ingenting jätte konstigt eller jobbig inatt, vilket faktiskt förvånar mig. Jag sov riktigt tungt och drömde knappt någonting. Måste säga att det var hemskt skönt att bara få sova. Synd att mna blir väckt av väckarklockan dock. 
Hm, ja, nu ska jag nog göra vad jag borde istället för att sitta här och prata nonsens.

Dålig humor + jag + hund = ...ja?

Eftersom jag inte vet hur man får videos att bli videos så här är min och hundens natt underhållning:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=192050917480420&notif_t=video_processed

Strumpbyxor förfan.



Förövrigt så gillar jag mina nya strumpbyxor väldigt mycket. Älskar nätstrumpbyxor. Synd bara att de gick sönder lite vid högra vaden eftersom jag hade vinterskorna på mig. Ajaja. Nice iaf.

Drömmar, livrädd och kissnödig.

Alltså, jag har haft de absolut konstigaste drömmarna de senaste nättern.. Och troligen kommer de bli värre. Men inatt så drömde jag att jag stred med andra människor(vi var en utrotningshotad ras) mot typ några andra som liknade människor fast de såg mer konstiga ut.. Lite som zoobies fast ändå inte helt.. Så vi har i ett rum och hämtade vapen, var typ en hel vägg full med verktyg.. Typ bil mekaniker verktyg. Och de var oragna, som om de vore lite rostiga.. Och gick man ut ur rummer så kunde man typ se ner i en jättestor sal där det kom hela arméer med zoombie-människor. Det sista jag minns av drömmen är att jag kollar ner i den salen och jag ser flera tusen tals. Och.. i armén så var det kanske 5-10pers som red på stora rosa fluffiga kaniner. Stora som elefanter typ. Det är den ända delen i drömmen jag inte kan förstå. Vaknade dessutom ca 5 gånger under natten och sen fortsatte jag drömma varje gång jag somnade. Det var otroligt konstigt.
Och eftersom jag sa att det troligen kommer bli värre så kommer förklaringen här:
I dag skulle vi på Teater med klassen och B-klassen. Jag var peppad och glad eftersom jag gillar teater. Karl den tolfte skulle vi se. Så när vi går in där teatern ska utspela sig är det väldigt mörkt och svårt att se. Jag tänker inte på det så mycket förän vi satt oss och jag ser ett det står en man med kappa och huva till höger i salen, inte på scenen med andra ord, och det är grönt ljus som lyser upp honom. Och efter ett tag börjar han mumla/prata. Det blir ganska spännt i rummet eftersom han är det ända man kan se. Och sen släcker de ner honom och en annan skådespelare(som man inte heller kan se) går omkring på scenen med en typ lampa på en pinne eller något.. Det är något läskigt ljud som kommer regelbundet med, ungefär varje gång man andas ut. Sen kan man höra hur han till höger börjar gå bakåt. Och jag råkar sitta på raden längst bak. Och detta är saker som får mig att flippa ur: mörker, folk jag inte kan se(antingen att de är mörkt eller att jag inte kan se ansiktet på denne), äcklig musik, folk som kan röra mig och kanske kommer att göra det. Så när jag fick upp tanken i huvudet att han kanske kommer röra mig så eskalerade allt och jag kunde inte längre hålla inne paniken och då började andningsbesvären etc. Panikångest, kul. Då är man sådär lagom rädd. Så jag fick gå ut och sitta i ett personalrum och läsa resten av pjäsen. 
Hej mardrömmar! Våra lärare visste inte att jag var så känsig och inte heller att pjäsen skulle vara som den var. Hade jag vetat detta hade jag aldrig någonsin följt med. Jag utsätter inte mig själv för sådana saker eftersom jag är en person som är otroligt lättskrämd, har dåliga nerver samt har panikångest. Det är liksom ingen bra kombo. 
Aja, nu är det över och jag behöver aldrig göra om det. Om det inte kommer jaga mig i drömmarna förståss. Men nej, det var fan inte mysigt och jag tror och hoppas att mina lärare kollar upp pjäser etc innan vi går på dem nu när de märker hur känslig jag är. 
Nu tror väl människor att jag inte ens kan kolla på skräckfilm. Jo, jag kan kolla på det, men jag finner ingen uppskattning i det. Skillnaden är att kollar jag på film så kan jag stänga av eller pausa. Dessutom så kan ju inte skådespelarna röra vid mig. De kan inte ta tag i mig. 
Jag vet inte varför jag blir så rädd. Jag vet ju att de inte kommer att skada mig. Varför skulle de? Men ändå blev jag rädd att denne mannen som jag inte kunde se skulle komma bakom mig, lägga sina händer runt min strupe och långsamt låta mig dö. Utan att någon skulle göra något. Det finns ingen händelse som gör att jag är speciellt rädd för sådant, det bara är och har alltid varit. 
Aja, inga skräck-teaters för mig, tack. Skräckfilmer är inte heller roliga. Fan, jag ska hålla mig till min komedi och kärleksdrabbel. 
Nu måste jag verkligen gå och kissa.. För den som är intresserad. Så att, ja. Ni lär väl få höra mer om detta om det återkommer i drömmar.

Theeee.



Klockan är nu 23:15 och jag sitter och dricker te ur mammas "lilla" temugg. Vi har två riktigt stora temuggar i detta huset. Jag hade en helt egen, grön med ett hjärta på. Asfin. Tror jag fick använda den en gång sen lyckades jag göra sönder den.. Hade fått den av pappa och var skitglad i den. Jävla skit alltså. 
Aja, har precis kollat klart på Wallander - skulden(tror jag?), riktigt bra! Har dock sura oliv-uppstötningar. Brukar bara få sådana jobbiga när jag är stressad, och det är jag faktiskt inte. Har haft en otroligt slapp dag med kladdkaksbak på eftermiddagen, middag med mamma och Janne och sedan kollade vi på en pjäs på Backateatern. Mammas jobbarkompis som spelade. Det var så värt att få se honom i klänning! Sen kom jag hem och tog det änu mera lugnt. Och nu sitter jag här med mitt citronte i min jättemugg och myser. Ska sova såfort jag druckigt upp. Är så himla mysigt att sova direkt efter en kopp te, kan inte släppa det. Är något at det bästa jag vet. Att få äta någon slags kvällsmat + te (jag har sagt te för många gånger nu, jag vet) och sen direkt få gå och lägga sig medans teet fortfarande värmer i magen. Helt underbart. Borde definitivt göra en radbrytning nu med, om det är så det heter.
En sådan, nivet. Aja, nu ska jag svälja den sista klunken och bädda ner mig. Men först, räkna hur många gånger jag skrivit te(bortsätt från rubrik) :8 gånger nämner jag te. Värt som fan.
Och imorgon ska jag gå upp klockaaaan: 08.00. Fett slappt. Natti natti.

Greksallad, och oliver förstås.<3

Jag önskar att jag vågade ta upp mobilen och trycka på ring-knappen.
Att jag vågade trycka luren mot örat och höra den egentligen otroligt irriterande tonen.
Istället skickar jag iväg ett litet mess.
Som egentligen inte betyder något
Som inte kommer att läsas
Eftersom jag vet att det inte kommer fram.
Jag önskar att jag vore lite mer modig,
Så jag kunde få höra din röst
Men jag skickar iväg en text
Som du inte kommer att lägga ögonen på.

Sitter i sängen och glor på Family guy. Ska snart ner och käka greksallad som är typ den ultimata maten. Om jag fick välja att äta en och samma maträtt i ett halvår hade det antingen varit greksallad, räkor eller tacos. Och oliver, jag kan inte leva utan oliver från Saluhallen! Det är typ det bästa som existerar. Hm, kanske ska ta vägen runt saluhallen och köpa oliver i veckan.. Mums. Nu vet jag inte vad jag ska prata om, eller för att rätta mig själv: skriva om.
Ska iaf. Ner och göra min älskade greksallad nu.:D Bye.


Skit och Let's dance. Fast, Let's dance är inte skit för det.

Ska nog skaffa mig en drömfångare. Mina drömmar bara styr mig in på de jag inte vill se, höra eller känna. Kan jag inte få drömma om något mysigt och ljuvligt och jag brukade? Neee. Jag ska behöva gå igenom samma jävla skit varje jävla natt. Lämna mig ifred, okej? Nu är det bara jobbigt. Samma sak men olika platser. Lägg av att invadera min nattsömn för jag har ingen lust att se ditt ansikte hela tiden. Bara, försvinn. Okej?

Jag sitter just nu och kollar på tv4 med mamma och Janne.. Så pass rolig fredag har jag. Hade tänk fråga Patrik om han ville hitta på något idag(;D;;D;DD..heh, ne okej. Inte så.:< ) men tyvärr så tyckte hans kropp att han skulle ligga hemma med feber och förkylning så att eh, nu sitter jag här i våra (extremt bekväma) soffor och kollar på Let's dance. Ser nästan fram i mot det, och det är inte bra. Det är Patriks fel att jag sitter hemma framför Let's Dance. :(

Tog mig dessutom friheten att sminka mig idag, bara för att jag tycker det är så kul! Så snodde jag mammas kamera och tog lite bilder. Såå.. njut av bilder som inte kommer från camen!


Drömmar.

Jag brukar älska att få gå och lägga mig och att få sova. För jag tycker det är kul att vakna på morgonen och ligga i sängvärmen och bara få gå igenom ala bilder som dykt upp i mitt huvud under natten. Jag gillar att drömma. 
Jag har nästan aldrig mardrömmar, inte ens en gång per månad. Jag kan ha fart fyllda drömmar, ångestfyllda drömmar, men inte mardrömmar. Inte så man vaknar kall svettig och bara vill skrika. Nej, jag brukar drömma om ganska behagliga saker. Saker jag tycker om, saker jag vill och önskar ska hända. 
Men nu vill jag inte drömma längre. För nu börjar en viss person dyka upp i mina drömmar. Tror vi är inne på natt nummer tre eller fyra. Och varje natt försonas vi men alltid under hemska omständigheter. Jag förstår inte. Jag kan inte tyda detta(inte för att jag är någon drömtydare, men jag brukar kunna förstå på ett ungefär). Och det stör mig något otroligt. Det är ännu jobbigare när personen dyker upp irl, för då måste jag stanna upp och tänka "Är vi vänner eller var det bara något jag drömde, igen?". Fan så det stör mig.

RSS 2.0