3par strumpor!



Maaaaah. Klockan är halv åtta. Ska dra till skolan typ...nu. Bläääöö. Egentligen är jag sjuk. Egentligen borde jag ligga hemma och tycka synd om mig. Men jag har inte tid att vara sjuk. 
Förövrigt har jag så sjukt dåliga skor att jag har 1par vanliga strumpor, ett bar raggsockar och dem man ser på bilden. Ehehe. Hål i skorna plus typ en meter snö samarbetar inte. Syyynd.

Fattiflapp

Alltså, jag har insett att jag hatar att inte ha pengar. Jag är de barnet som kostar mest antagligen. Hur vet jag inte. Jag ber inte om så mycket. 
Just nu behöver jag nya skor. Har två par converse och de är super trasiga. Har även ett par 20håls kängor med stolhetta. Dessa har jag också lyckats trampa sönder. Kul.
Jag får 1050kr per månad. Och jag ska ha råd med skor? Jag måste betala 300kr på mobilen per månad och 600kr för ett busskort var tredje månad. Hur ska jag ha råd? Skulle ju önska att man kunde leva lite med. 
Hatar det "fattiga" livet och behöva spara i ett år innan man har råd med ett par skor. Jag skäms verkligen om jag skulle fråga mamma. Hon har ju inte heller de pengarna? 
Detta är min plugg motivation: Jag vill inte bli som mamma, "fattig".
Självklart har jag det bättre än många andra, jag vet. Men ändå. Jag är materialist.

CUPCAAAAKE



Okej, mina cupcakes blev inte bäst till utseende, men alltså.. Goda är dem! Typ choklad med citron/lime topping.;D 
Omnomnom. 
Blir nog bättre nästa gång, ehehe.

Bästisar och krig i guess.

Alltså, när jag tittat på gamla bästisar på typ bilder får jag nästan lite ångest. Har haft mååånga bästisar. Inte så att jag bytt ut dem frivilligt precis. Man växer ifrån varandra, någonting händer etc etc. 
Samtidigt kan jag sakna dem. Man hade ju riktigt roligt tillsammans. Kan även bli sur på vissa för hur de behandlade mig i slutet. Efter detta med Julle känns det som jag måste ta vara på mina vänner bättre, bry mig mer, träffa fler. 
Det som känns mest konstigt är att folk förändras.. Man kollar på gamla kort och tänker: Åh, det var ju när vi var vänner..
Pratar fortfarande med några av mina "ex-bästisar" än idag. Inte så ofta dock, det är synd. Jag saknar de roliga tiderna jag haft med alla. 
Nu ska jag sluta tänka och lägga mig och sova, tror jag. 

Såg förövrigt filmen "Pinapple Express" idag. Har hört väääldigt mycket bra om den. Blev så OTROLIGT besviken att det är löjligt! Det ända filmen handlade om vad droger och vapen. Släng in en våldtäkt så är filmen komplett förfan. När nästan lika bra grejer allihopa. Jävla skit film. 

Visdomsord: Bombing for peace is like fucking for virginity.

:<

Hm, måste verkligen säga att jag saknar att prata med någon riktigt intressant på msn. Sådär så man längtar tills personen loggar in. Som man kan babbla med hur mycket som helst. Är så tråkigt utan.: (( 
Ajaja.

:D

Hej jag har inte orkat blogga. :>>>>>>

Sova?



Trött, funderar på att sova.

BussBussBuss

Sitter faktiskt på en buss när jag skriver detta. Grön, mot Göteborg. Har precis lämnat Markos lägenhet. Vi babblade mest. Det är väldigt mycket snö ute. Otroligt. Vi träffades första vinterdagen med andra ord. Är sviiin hungrig och smsar med Sandy. Ska hem och käka pizza. Borde verkligen plugga med. Men orkar jag? Nej. Har visserligen en anledning. Aja. Byyeee


snö!

Det snöar ute.:D Och.. det var det typ.

Orkar ingenting.

Jag är fortfarande ledsen. Har suttit i sängen nästan hela dagen. Känner mig så trött. Jag MÅSTE plugga. Annars kommer jag hamna efter. Men jag har ingen lust. Bara för att livet stannar för vissa, gör det inte det för alla. 
Är hemma från skolan. Kikko och Lisa kommer antagligen hit. Egentligen vill jag väl bara sova. Men, det går inte att göra så. Man måste vara med människor. Hur svårt det än är.
Kollade Julles facebook idag. Såg alla fina ord. Det som gjorde mest ont var när jag kom ner till där han skrev, när han fortfarande var i livet. Det känns för otroligt. Kan aldrig skicka iväg ett sms igen och få ett svar. Måste ta bort numret och bilden som finns på dig i mobilen. Men inte nu. Det gör för ont just nu. Kanske sen, med hjälp av Kikko och Lisa. Nu ska jag göra ingenting en stund till.

R.I.P

Har inte bloggat på hela helgen eftersom jag inte har varit hemma. Nu kommer det att bli ett ganska deprimerande inlägg dock.


Detta är jag, och Julle. Är väl ca 3 år sedan. 
Julle tog livet utav sig i Fredags(5/11). Jag vet inte varför och jag vet inte hur. Vi har pratat av och till i vågor. Ibland mycket, ibland bara något sms. Vi sågs dock aldrig. Hade tänkt att göra det, men det blev aldrig av. 
Julle är mitt ex och vi var bara tillsammans i tre veckor. Men det känns ju fortfarande. Och det gör ju ont och jag är ledsen. Kikko kanske kommer hit. Och tröstar mig. Vill samtidigt inte vara påfrestande och folk kanske kommer tänka att jag har inte sett människan på tre år, varför är jag ledsen? Jo, för att han stod mig nära ett tag. Och detta var en människa jag var riktigt kär i. Klart som fan det gör ont när en f.d och en vän går bort. 
R.I.P Julian Nilsson

Trött,trött,trött.

ÅÅÅÅÅHHH jag är så himmla trött. 
Klockan är förfan 08:43 och jag hänkar kaffe. Ska förnya passet idag. Mamma och pappa ska vara där = tjattjattjat..
Jag ska snart sminka till mig så jag ser anständig ut. Jaaa. Trött.

Flamingopink<3


Nu har håret en perfekt rosa nyans.:D Lyyycklig. Flamingopink.<3
Fast, det ser inte ut som på bilden riktigt. Ska se om jag kan ta en riktig bild på håret någon dag.

CPCPCpCPCPCPCPCP

Kanske ska skriva något idag med? Jaaa. Min pappa fittar sig idag. Väldigt mycket. 
Det är såhär att om en-två månader så ska hela min släkt på mammas sida åka utomlands. Jag måste med andra ord förnya mitt pass ganska omgående. Mamma inser idag att vi måste ha pappa med oss för att kunna förnya det. 
Tror ni inte min pappa börjar dampa och inte vill skiva på för att han har fått för sig att mamma ska låta mig och min bror sova på Köpenhamns central en hel natt. Vilket INTE är sant. Sen tror han dessutom att hon har tryckt i mig och min bror att han är dum i huvudet osv osv osv. 
Varför bor jag inte med min papp? Jo: han tror att jag är 3år. Jag ska vara hemma klockan 7 på helgerna. Han har ett otroligt kontrollbehov. Han trycker ner mig(inte överdrivet nej, men jag tycker inte jag ska behöva stå ut med det) och han ska ha full koll på allting hela tiden. Du ska kunna redovisa varenda jävla minut och gärna sekund med på heeeela dagen. Annars kan man ha gjort någonting man inte borde. Orkar inte. 
Nu har vi äntligen övertygat honom att jag och min bror SKA sova på ett hotell under den natten och nu måste han se en jävla kopia på det också! Alltså.. löjligt värre. Vi fick ringa mormor och trixa som fan för att få fram hotellnamnet och massa jävla skit. ÅH DÖÖÖÖÖÖÖ. Känner jag ibland.(:
Nu har jag redigt ont i min rygg och ska duscha ur hårfärgen.(Y)

Bra och dåligt i guess.

Jag har tänk på detta jätte länge. 
Jag förstår inte hur du kan tro att jag kommer att förlåta dig när du inte ens bryr dig? Det ända jag har hört av dig är att du sagt till en kille i min skola att du saknar mig. Du kan antagligen säga det till alla andra, men inte till mig? Är jag arg? Nej. Det la sig för länge sedan. Men jag tänker inte ta något jävla första steg. Ändå gör jag det nu eftersom jag måste förklara för dig vad du ska göra? Hur hade du egentligen tänkt att det ska lösa sig om du ignorerar problemet? Känner du mig inte tillräckligt väl för att veta det? 
Som jag sa: Du kan inte lösa ett problem genom att ignorera det.

Förövrigt älskar jag att ha lov! Det är sjuuuukt skönt. Sova sova sova. Sandy kommer antagligen hit i morgon och ska hjälpa mig blondera utväxten och sen färgar jag håret rosa.(:

Sen funderar jag på om jag ska klippa sidehawk? Sandy ska hjälpa mig fläta håret på sidan typ och se om det passar.(: Hoppas det, kan dö för lite förändring.:o


Niiiice.

Är alldeles för trött för detta. 
I dag satt jag hemma nästan hela dagen. Sen drog brorsan med mig på Laserdoom. Jag SÖG. Haha men det var kul. Lyckades skjuta en kille och han typ: Faaaan!
Jag: Haha, hur känns det? Att bli skjuten av en tjej? 
Max 2min senare skjuter han mig och säger: Haha, hur känns det?
Fett elak.: (
Jag bara dog hela hela tiden. Men men. Och nu har jag ont precis över allt och är jätte stel. Dessutom blev jag genom svettig. Blir nog ett bad i morgon. (:

Jag gillar inte min familj, nej.

Jag: mamma finns det bacon kvar?
Mamma: Ja det finns det.
Janne: Nej, det tog slut för 4 dagar sen.
JAG HATAR JANNE.

Varför? För att i veckan så frågade jag honom om jag inte kunde ta ett paket bacon till frukost. Men NEJ, det fick jag INTE! Det skulle vi ha till lördagsmiddagen. 
Nu får jag med andra ord veta att han praktiskt taget sa så till mig och sen tog det själv. Han bryr sig inte. Han tänker bara på dig själv. Det ÄNDA som finns i den "hjärnan" är JANNEJANNEJANNEJANNE och jag tål det inte. Nu ska jag börja skriva ner alla grejer han gör mot mig och sen lägga det svart mot vitt till mamma så hon fattar att jag inte gillar denna människan. Jag tål honom inte. 
Varje gång jag försöker prata med mamma om detta är jag den som ska ignorera Janne, inte bli arg, inte bry mig etc. Jag får inte lov att ha ilska, för det är inte okej i våran familj. Man ska alltid vara glad och problemfri annars kan man dra åt helvete. Samtidigt bryr hon sig inte. Det ända hon gör är att vara med Janne och hundarna.Det är det ända hon bryr sig om. Men ändå får jag inte göra saker. Jag ska vara inne klockan NIO på lördagskvällar. Jag är SJUTTON! Vad gör jag hemma klockan nio? Äter middag, på mitt rum, sitter vid datorn, på mitt rum, glor tv, på mitt rum. Hon ser mig inte ens. Jag är inte med dem ens. Jag är trött på denna inställingen och moralen.

RSS 2.0