Träning?


Hm, jag har tänk på hur modernt det har blivit att träna. Eller ja, gymma. Hör överallt, speciellt facebook, "gymmet idag då!". Och självklart gör vissa det för att må bra och för att de vill träna. Men jag känner att alla inte gör det. Typ som när tjejer med "den perfekta kroppen" går till gymmet. Vad fan hände där? Ibland undrar jag om tjejer med fina kroppar faktiskt går till gymmet bara för att kunna visa upp sig typ. Snacka om att ha låg självkänsla, ha-ha.
Jag har försökt gå till gym, träna, äta rätt etc. Tror jag försökte i 4månader som längst. Och usch, de var de värsta månaderna i mitt liv! Låg alltså två dagar innan jag skulle till gymmet och grät, så mycket hatade jag det. Tycker det är förnedrande. "Hej, kolla på mig jag är en tjockis!". Så känner jag mig. Så känner jag mig på allt som heter gruppträning, förutom ridning. Sen har jag ett vackert sockerberoende som jag absolut inte orkar förklara. Det är jobbigt, och det får ni nöja er med.
Nuuu, har jag slut på ord. Jag är trött, käkar godis, dricker Hustler och glor tv. Bye.

Så jävla störande.

Jag tycker det är kul med människor som måste skriva ut allt de gör på facebook för att faktiskt bevisa andra om att de har ett liv. Bara skriver typ vad man ska göra eller när något är bra, som att försöka övertala folk om att man faktiskt har ett bra liv. Synd att det är så lätt att se rakt igenom.

Iaf. Jag är ganska pissed off idag. Eller, nu iaf. Har varit sur, irriterad och trött hela dagen. Men nu gick det fan över gränsen. Mat är otroligt viktigt för mig. Eftersom jag faktiskt bara ska sitta hemma idag och inte göra något(whoo, ja kan skriva det för att jag är inte rädd för att folk ska tro att jag har ett tråkigt liv, cooltjej93). Ska bara se på film etc. Eftersom jag ÄLSKAR mat så betyder det att dagar då jag ska göra ingenting så är mina höjdpunkter detta: Middag, film. 
Så idag skulle vi köra hemmapizza. Och vi kör alltid med denna:


För att den är jättegod!
Detta är ingredienserna(utöver deg,tomatsås och ost) vi har 90% av tiden:
Köttfärs, bacon, tomat, lök och champinjoner. 
Kom nu ihåg att jag är en människa som verkligen inte gillar förändringar gällande något jag uppskattar eller gillar. 
Idag fick mamma för sig att lägga på bacon och..gammal köttfärsås. Hon la alltså köttfärsås-rester på pizzan. Och ingenting mer. Vi har käkat rester måndag, tisdag, onsdag. Och igår ställde jag mig och lagade massor med mat även om jag inte ens skulle äta själv. Och då kunde de inte spara en ända hamburgare till mig så jag kunde få käka till frukost. Nej nej. Nu undrar ni nog varför jag inte stekte till en egen på morgonen. Jo: jag äter inte halvfabrikat. Jag äter inte frysta hamburgare. Jag gör mina egna av riktigt köttfärs. 
Så idag får jag svälta. Jättekul. Och ja självklar hade jag kunnat laga min egna mat om det nu inte var för att mamma inte skulle ha låtit mig. Och jag har inga pengar heller för dem är hon skyldig mig. 
Jag gillar att klaga, tycker ni inte om att läsa det ska ni nog inte läsa min blogg heller.

Vitthår.:D



Har testat att använda Directions White toner idag. Och jag trodde fan att håret skulle bli lila.. Blev rädd när jag duschade ur färgen eftersom mitt hår såg så jävla lila ut. Man kan se några smålila slingor på bilen, men utöver det är jag skitnöjd! Påväg till vitt hår, woho. Är typ det finaste jag vet.(:

Var förövrigt i stan idag med brorsan och hans polare Robin.. Han var skum, men rolig.:D Vi köpte pressent till mammas man som fyller 44(?) i morgon. Blev ett duschdraperi och en propp med en båt som flyter.. Fråga inte, han önskar sig aldrig något och jag ÄLSKAR Lagerhaus! Önskar man sig inget av mig så får man faktiskt inse att det blir Lagerhaus. Så är det. Eeeeh, ja.

Bild bild bild.


Här får ni en otroligt vacker bild på mig förövrigt. Har inte orkar måla ögonbryn än så därför är det en cpbild. :D

Jävla skit etc.

Jag tror det är ganska många människor som ogillar mig. Kanske för att jag säger det man inte vill höra. Och när det visar sig att jag har rätt så blir människor ännu mer sura för att det visade sig att "idioten" hade rätt. Men jag må vara en idiot som du ogillar, men fan var gött det är att ha rätt.

Nu sitter jag iaf. och lyssnar på Loke - Allt du är. Den lyssnar jag på minst en gång per dag typ. Älskar den verkligen! Har nyss målat tånaglarna vita, ska bli vitt glitter ovanpå och sen graffitinail nagellack.(: Det finns seriöst ingenting som är mer avslappnade än att få sitta i 3 timmar och bara måla naglarna. Koncentrera sig och sen bli jätteglad när man är klart. Och självklart är Loke i bakgrunden hela tiden. 

Förövrigt så är mamma och Janne och kollar på ett hus i Ale nu. Hade varit fett trevligt att få flytta nu. 
Vi har haft inbrott nämligen. Vi har en fin treglasruta (det ordet har jag aldrig skrivit tidigare lol) bredvid våran framdörr. Så då hade några bara knackat sönder våran ruta med en glashammare och sen vridit om låset och gått in. Fegisarna till hundar som vi har har inte gjort någonting antagligen. De som blev taget var min dator med 90% av mina minnen. Har sparat undan kanske 10% eller något. De tog även min systemkamera. Jag är jävligt trött på att få den snodd nu. Lägg av! Hade alla biler på mina naglar där. Alltså när jag målat dem och lagt ner skit mycket tid på att göra dem fina. Kunde inte lägga in dem i min mac(skoldator) för den tar inte i mot minneskort eller usb. Lagom irriterande. De snodde även brorsans dator, mammas dator och Jannes dator. De ända de inte fick med sig var vår tv, brorsans nya skärm, mammas skärm och så glömde de ett par hörlurar som inte är våra. 
Dessutom packade de i VÅRA grejer. De snodde med andra ord med sig brorsans resväska som de packade i. De tänkte även ta en ica"påse" som vi brukar ha tvätt i. Jävla idioter. Om jag får tag på dessa så kommer de ånga att de någonsin blev till. Troligtvis är dessa pundare också. Vilket gör mig ÄNU mer förbannad. Jag hoppas de dör en äckligt plågsam död pga. droger eller något. Jävla äckel. Hoppas på karma som fan nu. 
Grejerna kommer vi ju aldrig få tillbaka, tyvärr. Och vi kommer knappt få pengar för dem eftersom de mesta var 1-3år gamla.. 
Det som är VÄRST är att någon har gått omkring i mitt rum, i mitt hus. Tatt på mina saker och tagit med sig andra saker som tillhörde mig. Hej sömnproblem. Åh, vad jag önskar att jag får tag på dessa människor..

(:


RSS 2.0